Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shantellee

Facet mnie upił, a potem zaciągnął do łóżka...

Polecane posty

Gość shantellee

Na imprezie w ramach zakończenia pracy. Brałam taką opcję pod uwagę, bo trochę się do mnie przystawiał, a jednocześnie stwarzał pozory kompletnie niezainteresowanego, okazywał wyższość i był krótko mówiąc, złośliwy. Podobał mi się, ale wiedziałam, że ma narzeczoną i dziecko, więc bez wyłączenia świadomości % nigdy by do tego nie doszło. Ja mam 22 lata, jestem sama. Nikogo nie zdradziłam, a mimo to czuję się jak jakaś dziwka...

wlewał ci alkohol siłą do gardła? biedulka... nie lepiej napisać prawdę, że się schlałaś do nieprzytomności i poszłaś do łóżka z pierwszym lepszym?

Gość shantellee
Byłam półświadoma tego, co się dzieje. Podobał mi się, ale teraz czuję się z tym podle.

Gość znaczy mozna cie ruchac
tylko spic najpierw trzeba troche, zeby wymowka byla spoko

Gość jak się pije to
trzeba wiedzieć kiedy skończyć :O🖐️ żeby nie być "pół śwaidomym" A teraz za 6 tygodni rób badania w kierunku HIV, WZW . . . i CiOnŻy :classic_cool:

Gość lajla90
Czasu nie cofniesz, ale pewnie to Cie czegoś nauczy. Ten facet to świnia i poprostu trzymaj się od niego z daleka. Swoja drogą współczuję jego narzeczonej...

Gość Jak trafi na swego
Gdyby ciało nie chciało toby nie dało

Gość hojna
nie zapominaj,że ma narzeczoną, dziecko i jesteś egoistką.

Gość ok a co ty na to
jasne jak nasza sekretarka z firmy:D tez tak siadla na kolanach zajetemu facetowi,ktory zostawil narzeczona w ciazy w domu. nie bede opisywac,stringi miala czerwone.i wielki blond tapir na glowie. przykre ze kobiety takie rzeczy robia drugim.

Gość ok a co ty na to
zdrada byla,zmyli sie do kibla. mimo ze myslalam jak ta biedna dziewczyna lezy z tym wielkim brzuchem w domu i probuje zasnac.pewnie sie denerwuje i boi.potem tlumaczy sie jej ten gagatek ze wszyskiego.okropne.oczywiscie klamie.

Gość ok a co ty na to
a ta tapirowana pani w stylu akademii policyjnej 1987 USA miala lat kolo 30.ladna byla.jednak smutne to jest to, ze zabrala sie za zajetego faceta.

Gość nie ma to jak się wybielać
wiesz co autorko ostatnio byłam na imprezie i historia podobna, bo też alkoholu było dużo, też był gość, który próbował coś kombinować. Tyle, że nawet będąc półświadomą potrafiłam powiedzieć NIE. I prawda jest taka, że jeśli ktoś chce powiedzieć nie, to powie. Tobie się podobało, dlatego nie przerwałaś tego, a teraz po prostu szukasz wymówki, żeby się usprawiedliwić. A prawda jest prosta: przespałaś się z zajętym facetem. Ot i wszystko.

Gość i humor od rana
się polepszył:)

Gość gdfgdfghfdhd
powiedz prawde,ja też mam tak -swedziała CIE a nie było nikogo co sie zna ,i bychciał cie kolnąć a on latał z stojącym fiutem jak strażak z sikawką,wiec nie czekałaś i sie zeszmaciłaś na oczach innych.

Gość jasne :) jak najbardziej
ale niezły koles musiał byc ze tylko w ten sposób mógł cie zaliczyc... załosne masakrycznie, ostatni krzyk rozpaczy i desperacji ze strony faceta ...mega ponizajace i zaałosne dla niego :) smiac mi sie c hce z takich frajerow i desperaTOW dobrze ze ci pigułki gwaltu nie podał :}

więc bez wyłączenia świadomości % nigdy by do tego nie doszło" następna która swoją kurewska naturę zasłania winą procentów :P

cóz za desperacja .... upijac laske bo tylko w ten sposób jest szansa ze sie zgodzi :P bo na trzezwo by go wysmiała "więc bez wyłączenia świadomości % nigdy by do tego nie doszło" następna która swoją k**ewska naturę zasłania winą procentów " taaaa a jak myslisz o facetach co upijaja laski specjalnie albo podaja pigulki gwałtu aby sobie poruchac...wiem bo mnie kiedys tez jeden fagas chciał upic a ja sciemniałam ze pije aby zobaczyc o co chodzi i sie dowiedziałam... gdybym była najebana w cztery dupy nie obroniłabym sie bo chłopak silny a tak to byłam trzezwa...skonczyło sie siniakami a pozniej dozgonna nienawiscia :) wiec nie wciskaj mi kitu tu o kurestwie bo jestescie najzwyklejszymi załosnymi chujkami depseratami którzy zrobia wszystko aby sobie poruchac od kłamania, po upijanie, pigułki gwałtu i jeszcze gorsze scierwowate swinstwa...a kurwy to wy faceci jestescie :) i mega załosni desperacji :)

którzy posuna sie do najgorszych rynsztokowatych i scierwowatych gierek aby sobie tylko wsadzic poczawszy od kłams, gierek, manipulacji, upijania, szantazowania gadaniu bajek o miłosci i innych załosnych desperacjich pierdach bo wy uczuci nie macie a w miejscyu gdzie macie serce sa robaki ....

taaaa a jak myslisz o facetach co upijaja laski specjalnie albo podaja pigulki gwałtu aby sobie poruchac" to jest róznica i to diametralna w pierwszym przypadku kobiety nikt nie zmusza do upicia w drugim taki czyn podpada pod prokurature i natychmiast trzeba to zgłosic na Policję

a w miejscyu gdzie macie serce sa robaki " robaki,śmaki owaki :P

"w drugim taki czyn podpada pod prokurature i natychmiast trzeba to zgłosic na Policję" hahhahhhahha a najlepsze jest to ze nie trzeba bylo by tego robic gdyby nie wy zdesperowane zalosne chuje które nawet nigdy nie widzieli na oczy prawdziwego mezczyzny a podobni jestescie do nich tylko i wyłacznie kawałkiem miesa miedzy nogami :) załosne cioty które nie umieja oczarowac kobiety saba bo nic w srodku nie maja wiec musza uciekac sie do podlych załosnych desperackich zagran aby sobie załosnie powsadzac przez chwile w nieprzytomna dziewczyne... załosni jestescie wy którzy nazywacie sie mezczyznami... nigdy nawet koło mezczyzny nie staliscie wiec nawet nie macie prawa sie tak nazwyac :) ""w drugim taki czyn podpada pod prokurature i natychmiast trzeba to zgłosic na Policję"" cioty i nic wiecej...załosne gnoiki i typki które własnie do takich rzeczy doprowadzaja NIE WAZNE CZY PIGULKA GWALTU CZY LASKA PIJANA CZY JAK ....TRUPA I NIEPRZYTOMNYCH OSÓB SIE NIE RUCHA ZBOKI ZAŁOSNE MAŁE FIUTKI :) ZAPAMETAJCIE TO SOBIE RAZ NA ZAWSZE .... MAŁE CHUJKI :)

Jak się nie umie pić, to nie się nie pije. I nie tłumacz swojego szmaciarstwa.

"Jak się nie umie pić, to nie się nie pije. I nie tłumacz swojego szmaciarstwa." SZMATA TO TY JESTES LOOOSER I WSADZ SOBIE TE SWOJE załosne tłumaczenia w dupe mały fiutku bo pewnie sam bys sobie tak trupa pobzykał :) a do całej reszty - rzeszy załosnych kolesi nekrofilii CHUJ WAM W DUPE NAWZAJEM :) :p POWINNISCIE SIEBIE NAWZAJEM WYRUCHAC BO IDELANIE PASUJECIE DO SIEBIE :p

Gość jjjijjjjjijjjjjijjjjji
Nie przejmuj sie. Ten facet to swinia a ty jako ze jeszcze jestes mlodziutka bedziesz miala dobra nauczke na przyszlosc. Po prostu nie rob tak wiecej i glowa do gory.

Wiadomo, kto chleje na imprezach i uprawia po tym sex z przypadkową osobą - śmieć.

NIE WAZNE CZY PIGULKA GWALTU CZY LASKA PIJANA CZY JAK ....TRUPA I NIEPRZYTOMNYCH OSÓB SIE NIE RUCHA ZBOKI ZAŁOSNE MAŁE FIUTKI " wytrzyj sobie ślinę w kąciku ust bo nieźle się zapieniłaś :D

"Ten facet to swinia" Ona wskoczyła mu do łózka ale to on jest świnia. :D

"TRUPA I NIEPRZYTOMNYCH OSÓB SIE NIE RUCHA ZBOKI ZAŁOSNE MAŁE FIUTKI" W takim razie większość ludzi nigdy by na ten świat nie przyszła.

Looooser Jak się nie umie pić, to nie się nie pije. I nie tłumacz swojego szmaciarstwa." dokładnie :) często gęsto laski po alkoholu same chętnie rozkładają nogi ... ale wystarczy że coś nie wyjdzie coś sie nie spodoba i juz jest to wina faceta ,bo : wykorzystał,bo upił bo to przez niego Chlasz= tracisz kontrolę nad sobą = musisz mieć pretensję tylko do siebie!!!