Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaftanik niebieski

Kiedy mniej wiecej powinnam dostac okresu po porodzie

Polecane posty

Gość kaftanik niebieski

Witajcie dziewczyny! 3 mies. temu urodzilam dziecko . Wszystko jest dobrze, tylko okresu brak. Dodam ze karmie dzieciaka wylacznie piersia. To kiedy mniej wiecej bede miala okres? Martwie sie czy nie jestem w kolejnej ciazy. Dziewczyny jak to bylo u was z tym okresem po porodzie?

Gość kasia!!!!!
ja nie karmiłam i okres dostałam po ok 1,5 miesiąca od porodu. Słyszałam, że karmiąc piersią okres pojawia się później ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Gość kaftanik niebieski
moze doradzi mnie ktoras kobieta karmiaca dziecko cyckiem jak ja

Gość do ddddddddd
co to jest OKRESU??????????????????????????????? okres!!!!dostac kogo?co?okres!! nie ma kogo czego?okresu!!! naucz sie pisac po polsku!!!okres!miesiaczka to jest to a nie okresu miesiaczki:(

Gość m,cgjmchgdghdgdfgdh
pewnie jestes ja sobie tak własnie wpadłam z drugim w trzy miechy po porodzie byłam juz w ciązy ale spoko jakos przezyjesz nie ty pierwsza nie ostania

To sprawa indywidualna. Ja po pierwszym porodzie dostałam po 5 mc, po 2 po 8 mc, są też dziewczyny co nie miały okresu 1,5 roku a i takie co dostały po 6 tyg (wszystkie karmiły piersią). Tak więc nie masz co się martwić czy dostaniesz okres czy nie. Zrób najwyżej test jeżeli masz poważne podstawy podejrzewać ciążę, bo mogła wystąpić owulacja.

Gość kaftanik niebieski
Dzieki fux_ja za odpowiedz.

Gość Tjamtga
Ja Dostalam dokladnie w dniu kiedy Corka kończyła 3 miesiące. piersia karmiłam 8 miesięcy.

mozesz dostac okres dopiero jak skonczysz karmic...niektóre tak mają...ja dostałam po około 3 miesiącach od porodu ;)

Gość fionne
Ja dostałam okres dopiero miesiąc po zaprzestaniu karmienia piersią, czyli 10,5 miesiąca po porodzie

Gość kinia1321
ja karmiłam piersią 10 miesięcy, kilka dni po odstawieniu całkowicie od cycka dostałam okresu

Gość wiem czego nie chce
ja dostalam po 5 miesiacach, karmilam piersia, teraz mam juz 2 cykl, zaczelam powoli odstawiac dziecko od piersi.

Gość mój ma 8,5 miesiąca
Ja karmię piersią i okresu nadal nie mam :)

Gość kookoolka
U mnie pierwszy okres po porodzie wystapil po3miesiacach. Lekarz mowil, ze jak karmie, to moze sie okres pojawic,ale nie musi. A jak sie pojawi,to nastepny niekoniecznie sie pojawi normalnie po miesiacu.Moze tak, a moze nie. Tak ze sie nieprzejmuj No i sie dobrze zabezpieczaj, zeby sie nie stresowac bez sensu