Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASDfkjl;khfdas

Co myślicie o kobiecie która ma 23 lata, ma 2 letnie dziecko i jest w ciąży??

Polecane posty

Gość anofdfdsf
co myślę, hmm no różnie w tym życiu, wiele dziewczyn wcześnie pragnie mieć dzieci, to nic złego, ale jak widzę że ledwo wiążą koniec z końcem, mieszkają u rodziców i drugie dziecko planują, to już nie pochwalam...

ja mam 23 lata, prawie 13miesieczne dziecko i w marcu zaczynamy z mezem starania o nastepne:) skoro sie kochacie, razem chcecie tego dziecka to nie widze problemu :) U mnie w rodzinie moja mama, babcia, ciocie nie wiedza ze bedziemy sie starac bo one maja inne myslenie i mówia odpocznij poczekaj z 4-5lat, ale my wiemy czego chcemy, chcemy miec dzieci w podobnym wieku, a ja mając 30lat na karku będe miec odchowane fajne dzieciaki:) i bedziemy zyc pelna piersia:) No chyba ze Bóg da nastepne:P Ale to raczej tak ok 34roku zycia:D bo z mężem tak własnie myslimy, ale to sie okaże później zobaczymy co zycie przyniesie:) Nie ogladaj sie na innych, zyj własnym zyciem:)

Gość lkdmljnfilvjk
dziewczyna rodznik 91. 2 dzieci, 3 w drodze co myślę? Nie moja dupa,nie moja sprawa. Skoro ma za co utrzymać,to niech się rozmnażają.