Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

tak bardzo za nim tęsknię:( cholernie:(

Polecane posty

Gość stomatoloszka
wsiadaj w interregio i rób te 600km dziś w nocy, chce Cie rano mieć!

Gość Next1201
Ja Ciebie też!!!! I ch*j z tymi 600 kilometrami. Zawsze bede z Tobą!!!

Gość stomatoloszka
zaśmiecamy wątek Misiaczku Pluszowy, juz na gg pisz:*

Gość stomatoloszka
ofiara losu, nie obrazaj tu nikogo- jak sama nazwa wskazuje jesteś ofiarą więc stól dziób, myć sie, do lozka i spac. czesc

Gość stomatoloszka
stul!!!!!!!!!

Gość pannna z akcentu
"stól" stomatoloszka, to chyba raczej loszka kolejna z ubzduranym scenariuszem życia wymyślanym codziennie przed zaśnięciem.

Gość stomatoloszka
kazda, jesli to milosc. Co Ty mozesz wiedziec o tym, siusiaku

Gość stomatoloszka
panna spiepszaj z tą wszechobecna frustracja, stomatolodzy nie musza byc humnistami !:) błąd sie zdarzyl- poprawiony wiec skocz na bambus

Gość pannna z akcentu
u każdej psychiccznej to normalne wyobraża sobie po prostu, że to jej tatus wreszcie kocha ją jako kobietę.

Gość stomatoloszka
a autorke topicu popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak chcesz mozemy sobie pogadac:)

Gość Next1201
Serce nie wybiera , jeśli go kocha to bardzo dobrze - to ze ktoś jest szczęsliwy to nie znaczy ze masz tego zazdroscić. Paniusia - kazdemu się błąd przytrafi, bedziesz mogła stomatoloszke krytykować jak chociaż w 10% dorównasz do jej poziomu intelektualnego

Gość Next1201
Serce nie wybiera , jeśli go kocha to bardzo dobrze - to ze ktoś jest szczęsliwy to nie znaczy ze masz tego zazdroscić. Paniusia - kazdemu się błąd przytrafi, bedziesz mogła stomatoloszke krytykować jak chociaż w 10% dorównasz do jej poziomu intelektualnego

Gość stomatoloszka
Brakuje mi tu na wątku mojego nextcika

Gość pannna z akcentu
"spiepszaj" humnisty tak piszą ? bo humaniści nie. lekarz reprezentuje wysoki poziom wykształcenia ogólnego i takicgh byków nie sadzi, ale ty jedynie sprzątasz w przychodni dentystycznej, wiec wybaczam.

Gość Next1201
Jesli to prawdziwa miłość to czemu nie - niech bedzie nawet 40 lat starszy. Paniusia - kazdemu sie przytrafi błąd - bedziesz mogła krytykowac stomatoloszke jak chociaż w 10% dorównasz do jej poziomu intelektualnego

stomatoloszka - jak byś wiedziała że mam koleżanke 22 lata ktora ma faceta w wieku jej ojca 56 lat i urodziło im się dziecko i jej zostawił i płaci teraz alimenty i jeszcze jest w trakcie rozwodu z żoną gdzie ma 3 dzieci w wieku 23, 24 i 29 lat

Gość stomatoloszka
to zyjesz moja droga w wybujałym świecie swojej fantazji,, lekarze to normalni ludzie, takze analfabeci, w tym ja sie do nich troszke zaliczam

Gość stomatoloszka
i do chuja!!!nie jest mi potrzebna ortografia zeby leczyc, puknij sie w swoje puste czoło, bedzie ci wesolo wiesz.

Gość pannna z akcentu
kochanieńka, najlepiej to ty dojebujesz sobie sama, nie mam szans w tej rywalizacji "ino paczę i sie chichrom"

Gość pannna z akcentu
w rodzinie i wśród znajomych mam wieleu lekarzy, nikt z nich nie robi byków nawet bazgloląc recepty, nigdy też nie spotkałam takiego lekarza jako pacjentka. Byki ortograficzne śwaidczą o tym, że sie nie czyta- a to u lekarzy niemożliwe.

Gość stomatoloszka
Autorko na tym marnym forum nie znajdziesz dobrej rady i slow zrozumienia, to forum okupują dewianci, zmarnowani psychicznie ludzie, pałający jadem do innych. ja Cie rozumiem:)

Gość pannna z akcentu
nic nie mam do starych panien ale ze mnie ani panna ani stara kiks dzieffczynko psychiczna