Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaka87

Kilogramy po ciąży:(

Polecane posty

Ile u was trwało zrzucenie kilogramów nadrobionych w ciąży??? Po porodzie zeszło mi 6kg a teraz stoi waga w miejscu i ani rusz jestem 3 tygodnie po porodzie.

zależy ile przytyłaś, bo jeśli niewiele i zostało ci jakieś 1-5 kg, to jeszcze to zajedzie a jeśli więcej to po okresie połogu musisz się za siebie radykalnie wziąć, bo inaczej może to zostać i potem będą problemy z rzuceniem każdego grama nie mówiąc już o nabieraniu kilogramów

Przed ciążą miałam 64kg a pod koniec ciąży 76 kg teraz ważę 70 kg i chciałabym dojść do swojej wagi a jakby dało sie do 60 to jeszcze lepiej.

powrót do wagi sprzed ciązy trwał u mnie rok... ale ja przytyłam 24 kg ;)

Ja nie robiłam NIC Jestem drobna z natury (przed ciążą ważyłam 48kg teraz 47kg) Mam dobrą przemianę materii No i sama wychowuję syna Także karmienie piersią, nocne pobudki, zabawy w ciągu dnia,spacery i wróciłam do formy:)

Gość rok z 30 kg
Rok z 30 kg..potem duzo cwiczen ,ruchu a i nie mloda bylam 34 na karku

Gość Maja 321
Witam Adalis na kolejnym forum się spotykamy, miło mi :-) ja przytyłam 13 kg jestem 10 miesięcy po porodzie zeszło mi 10 kg ale potem dopadł mnie kryzys i jadłam, i jadłam nawet w nocy jak do małego wstawałam... i takim sposobem chce się pozbyć 6 - 7 kg chciałabym ważyć 52 kg mam 162 cm

Gość Miraculum5
A ja jestem w 39tc na plusie mam 18-20 kg, jestem załamana. Wszyscy mówią, że sporo, ale że tylko w brzuchu, więc łatwo zejdzie. Daj Boże...

jakos samo spadło od tak sobie ...jeszcze w szpitalu miałam z 6 na + po wyjsciu wazyłam sie w domku i waga była jak sprzed ciazy...przytyłam tylko w brzuchu ok 12 kg

Gość Miraculum5
Uhm... To może być ciężko mi z tymi 20.... ;(

Gość nestea......
ale te 20 kg to dlatego ze rzeczywiscie sie objadasz? bo ja jestem w 17 tyg i juz mam chyba z 7 kg na+ a wcale sie nie obzeram i wydaje mi sie ze po prostu woda mi sie zatrzymuje w organizmie a nie tluszczyk.

Gość karnawałowaa25
jestem 2,5 m-ca po porodzie i ważę tyle, co przed ciążą. a silnej woli nie mam zupełnie! karmię piersią, jestem na leekiej dietce matki karmiącej i to wszystko. mieszczę się w spodnie sprzed ciąży spokojnie, gorzej z bluzkami bo biust sporo większy :) po ciąży jak i w każdym innym przypadku - najlepsza dieta MŻ :P

Gość 20kg
ja przytyłam 20 kg,jestem 5 miesięcy po urodzeniu i juz wróciłam do wagi sprzed ciąży,a nawet straciłam jeszcze2 kg,ale jestem na dukanie(nie karmie)i dużo ruchu. miałam wielki brzuch,a po porodzie straciłam tylko 6 kg