Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceresares

dresiara zaczepila przy mnie moja dziewczyne

Polecane posty

Gość babbulllinn
Na nastepny raz jakbyscie spotkali ta dresiare to rozpraw sie z nia jak mezczyzna a nie jak cwel! Ja mam 70 lat i jak bylam mloda to kazdy facet na twoim miejscu by jej wykurvil z buta :)

Gość anty-dresssss
widzewwidzew no po czym widzisz że nie odstaje od meneli? hahha po literkach?...nie po charakterystycznej prostackiej wymowie. 2837827 tez jestem z lodzi i wypraszam sobie takie epitety

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhi
mnie kiedyś taka jedna dresiara 'pociągnęła z bara' tak mocno, że aż mnie odepchnęło na ścianę i bark bolał mnie przez parę godzin.. a szłam normalnie ulicą z koleżanką wieczorem i nic nie zareagowałam, bo co miałam\bym zrobić, jak tamta była silniejsza?!:o chciałabym umieć się obronić w takiej sytuacji, u mnie w mieście czasami to taka patologia, że 100x bardziej wolę przejść obok grupy chłopaków niz dziewczyn..

Gość Acreativity
"to miasto dla porządnych nie ma litości dla ch*jowych gosci" Tak.Właśnie jeden taki "porządny"w ubiegłym roku bez glebszej przyczyny ugodził pod dyskoteką młodą kobietę nożem.Ostrze trafiło w tętnice płucną dlatego niewiele dało się zrobić.Jak osuwała się na ziemie to jeszcze ją kopnął w twarz.[Lekarz podczas sekcji stwierdził uraz pęknięcia kości jarzmowej]. Ciekawe gdzie byli Ci "porządni goście dla chujów mają zero litości".Pewnie poszli spać. Ciekawe gdzie na Piotrkowskiej byli Ci "porządni goście" ładnych parę lat temu gdy kopano po twarzy chłopaka przy jego dziewczynie dla zabawy i filmowano to również". Czy ktoś w ogóle widział kiedyś żeby przysłowiowy "ch"dostał za to co robi w tryby.Nie oszukuj się i nie oszukuj innych.Tak samo byś stal i się głupio gapił jak reszta mając klocka w spodniach. Nie istnieje coś takiego jak "sprawiedliwość na ulicy"jest wyłącznie prawo pięści i siły.Żadne miasto nie jest zresztą pod tym wg ani lepsze ani gorsze a system w skutecznej ochronie obywateli przed pospolitym bandytyzmem wiele luk wskutek niedbalstwama polityków po prostu.

Gość sfgsg
tylko Łóddddddddzki Klub Sportowy walic wwidzew bleeee

Gość Acreativity.
Akurat sprawcami[trzeba zaznaczyć sprawiedliwie]tego pobicia zasadniczo nie byli mieszkańcy ulicy Piotrkowskiej-pochodzili oni z innych dzielnic i właściwie wspomniana tu dzielnica nią nie była-to też należy zaznaczyć sprawiedliwie[to był pierwszy tego typu incydent z użyciem kamery z jakiej nagranie później powędrowało do netu i dzięki dziennikarzom jacy je wykryli udało się dotrzeć do sprawców].Niestety najbardziej dostaję się przez właśnie tej ulicy. Wielu moich znajomych z tego miasta nad tym boleje.Zapewne Bambino miał okazje spotkać również mieszkańców innych dzielnic.To jest bardzo prawdopodobno.Wokół wspomnianej sprawy najbardziej bolesne było to,że doszło do tego w centrum miasta na reprezentacyjnej ulicy.W dodatku w zasięgu świeżo zamontowanej kamery monitoringu,która o zgrozo wtedy z niewiadomych powodów nie działala.Sami dostarczyli dowodu tego przestępstwa na siebie wskutek wyjątkowego zuchwalstwa[chwalili się tym w sieci].Dostali za to wyroki.Czy adekwatne do stopnia społecznej szkodliwości czynu to już inna sprawa ale dostali.Natomiast kwestia bezpieczeństwa w centrum[gdzie przecież jest mnóstwo obcokrajowców m.in.]jest cały czas tematem intensywnej dyskusji.Problem polega na tym iż mimo zaawansowanego monitoringu jak stosownej manifestacji policji nocą niestety służb jest mniej a opryszków i opóźnionych awanturników jest masa.Nasze bezpieczeństwo to nasze wspólne dobro.Bezpieczeństwo poniekąd w jednym z największych miast Kraju to wyznacznik prestiżu.Niestety agresja i przemoc nadal się piętrzą.Bezpiecznie do jak być powinno raczej nie jest.

ceresares i chciala ja przy mnie bić nie wiedziałem co zrobic nie bije dziewczyn ale swojej chcialem jakos bronic jak powinienem sie zachowac mega ciota z ciebie. nie obronic własnej dziewczyny. to ta gówniara by lala twoją a ty bys stał jak pajac bo kobiet nie bijesz:O oj marna wymówka. pewnie się bałeś ze jakiś dres cie skopie. co nie zmienia faktu że masz pewnie u niej minusa ogromnego. następnym razem obron ją kuzwa a nie zachowuj sie jak pizda:O