Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondragon

Dlaczego dzsiejsze dziewczyny są takie dziwne?

Polecane posty

Gość mondragon

Mam 25 lat i kiepsko u mnie ze sprawami sercowymi. Właściwie nigdy nie miałem dziewczyny. Pewnie przez moją lekką nieśmiałość. Jestem porządny. Nie mam jednak dużych mięśni, a jestem średniej urody. jestem kulturalny, na pewno zabawny, miły, inteligentny. Ale to nie to sie dzisiaj liczy. Laski wolą cwanych, przystojnych i nadzianych pakerów, takich macho, który to ją porządnie przerżnie i czasem krzesłem albo z pięści przy...rdoli. Potem jest płacz i zgrzytanie zębów, ale i tak często kończy się to powrotem do takiego, który nie zamierza się zmieniać. Ale co tam, najważniejsze, że macho, że ją pociąga, ma siano i może się nim przed koleżankami pochwalić. Oj, dziewczyny kiedyś kierowały się wartościami i szukały dobrego materiału, patrzyły na charakter. Dziś to wszystko się zdewaluowało

Gość sdgghdda
niech zgadne, sam nie jestes adonisem ale na dziewczyne to szukasz co najmniej miss powiatu

Gość madziorraaa
chyba na durny łeb upadłeś! Są również normalne dziewczyny. Owszem mój facet jest niesamowicie męski, ale złego słowa o mnie nie powie kolegom i ręka chyba by mu uschła, gdyby ją na mnie podnósł. :D

Gość I jak tu żyć! jak?
NIEPRAWDA!

Gość I jak tu żyć! jak?
WŁAŚNIE SZukamy takich jak Ty ! Tylko ze ani my , ani Wy nie ,macie odwagi podejśc i zaczepić

"Oj, dziewczyny kiedyś kierowały się wartościami i szukały dobrego materiału, patrzyły na charakter." tu sie nie zgodze. dawniej (zalezy jak dawno) dziewczyny kierowaly sie tym zeby dobrze wyjsc za maz. pochodzenie meza, kasa, sprawnosc fizyczna..charakter zawsze byl na samym koncu. niestety. szczerze mowiac to teraz masz wieksza szanse zlapac kogos na charakter niz kiedys.

Gość sdgghdda
autor pewnie w gazecie o takich kobietach przeczytal albo w radiu uslyszal, bo skad niby mial sie dwoeidziec jak nie mial nigdy dziewczyny

Gość dobra_radaaaaaaaaaaaaaaa
co ty piszesz ;) moj men , gdy go poznałam nic nie miał - ani kasy, ani auta, pakerem tez nie był... miał i ma dobry charakter i serce... i to mnie w nim urzekło ;)

Gość Astoria1985r
Mój mężuś jest męski, przystojny i szanuje mnie i kocha, więc po co mam szukać wśród nieśmiałych chłopców? Facet to facet - ma mieć swoje zdanie. Tacy jak Ty nie mają brania bo jest wielu męskich i normalnych facetów, a nie zaraz tylko sadyści, pijaki itp.

"Laski wolą" i te dwa słowa mówią wszystko :) Poszukaj takeij dziewczyny jak ty, skromnej neiśmiałej ....

Gość Charmsy ma rację
kiedyś było jeszcze gorzej, tylko kasa się liczyła, a nie to jak mąż traktował żonę i później też dzieci.

Gość mondragon
sdgghdda, nie musisz zgadywać czy jestem adonisem, bo że średnioprzystojny jestem to napisałem wyżej. Owszem, szukam dziewczyny ładnej, ale nie jakiejś Afrodyty. Tak już jest, że faceci patrzą na wygląd, tak już nas skonstruowała natura. Ale wygląd jest pojęciem względnym. Dla jednego faceta laska jest ładna a dla drugiego nie. Może to też być kwestia zadbania. Mi sie podobają szczupłe dziewczyny, ponieważ sam jestem szczupły. A poza tym, bede szczery, więc nie miejcie mi tego za złe - laski grube płaczą, że takie są, ale jedzenia sobie nie odmawiają. Ja sam dbam o siebie, zwłaszcza, że lubie zjeść. A mam taką już genetykę, że nie idzie mi na całe ciało, tylko w brzuch. Dlatego biegam, gram w piłke, robię pompki, uprawiam ćwiczenia siłowe i uprawiam inne sporty. To nie boli, a świadczy o człowieku, że ma samozaparcie i silną wolę. Dlatego u mnie szczupły= ładny. Może i chciałbym troche ogólnie przytyć, ale nie chcę tykać żadnych używek, bo zdrowie jest dla mnie ważniejsze. To taka "krótka" dygresja:D

Gość OkoOko
Ja wcale nie wolę ''napakowanego kolesia", tacy "inteligenci" budzą we mnie lekki niesmak (jak można być takim tępym?!). Dokładnie, ani ty, ani ja nie mamy odwagi podejść i zagadać. I potem mijamy się w milczeniu na ulicy.

Gość mondragon
Widzisz Astoria1985r. Rodzi się zasadnicze pytanie. Czym jest męskość? Bo mi się wydaje, że świadczy o tym przede wszystkim jego charakter, zwłaszcza opiekuńczość: zarówno o dziecko jak i ukochaną. I ogólnie Twoja wypowiedź mnie zaniepokoiła "Mój mężuś jest męski, przystojny i szanuje mnie i kocha, więc po co mam szukać wśród nieśmiałych chłopców? " No właśnie, po co mam szukać skoro już masz męża i jest taki cudowny? Przez myśl przechodzi że mogłabyś "szukać" skoro to jest ten jedyny? Czyżby moje słowa się potwierdziły?

Gość fascination street
"tak już jest, że faceci patrzą na wygląd, tak już nas skonstruowała natura" No fakt, faceci mają tą przewagę że mają oczy, a kobiety nie :o nie łudź się człowieku, my kobiety patrzymy na wygląd tak samo jak wy, może dlatego jesteś sam, ja np. lubię normalnych gości, teraz nawet mam na oku takiego nieśmiałego, ale sama jestem nieśmiała, więc będzie pewnie dupa. Zawsze muszę trafić na kogoś nieśmiałego, ale lepsze to niż cwaniaczki (których nienawidzę i wtedy wygląd mam w dupie) ale szalenie inteligentny i kochany brzydal nie ma szans.

moj facet ani nie jest super przystojny a juz napewno nie super zbudowany, ma za to dobre serce i zainteresowania podobne do moich i to mnie w nim urzeklo, pozatym ma swietny glos, gral na perce i spiewa :) zawsze szukalam faceta z pasja, nie wazny byl wyglad

Gość mondragon
Damascenka, tak jestem, jak zresztą łatwo się domyślić po tym co napisałem. Nie chciałem Cię tym urazić, żeby była jasność. Wydaje mi si że Ty jednak chciałaś. Obym się mylił. Po prostu jak piszę, że jestem porządny i nie miałem dziewczyny, to... ;) OkoOko, po czym wnosisz moją tępotę? Mogłabyś uzasadnić?

Gość mondragon
Lady Love, czy jesteś ładna?

"Laski wolą cwanych, przystojnych i nadzianych pakerów, takich macho," Czemu szukasz laski a nie miłej dziewczyny? Miłe dziewcczyny (ładne miłę dziewczyny) szuakją miłych chłopców (zazwyczaj).

Gość Brzydkie Kaczątko
Nie jest tak do końca jak napisałeś. Niektóre dziewczyny wolą co prawda "niegrzecznych" facetów ale są też takie co chciałyby mieć porządnych. Takich jest nawet nie mało. Jesli masz problem ze znalezieniem dziewczyny to nie dlatego, że nie jesteś wulgarny. Musisz mieć jakąś negatywną cechę która je odpycha.

Gość julka19x
zawsze się śmiałam z prawiczków, ale ty pobiłeś ich na głowę. Z twoim wzrostem daruj sobie randkowanie.tylko się ośmieszysz a panny stracą czas.

Gość mondragon
Lady Love, faktycznie, nie grzeszysz skromnością, ale masz do tego prawo, ładna z Ciebie dziewczyna:) No to szacunek dla Ciebie, że patrzysz przede wszystkim na charakter. Przywróciłaś mi trochę wiary w dziewczyny;) Brzydkie Kaczątko, wydaje mi się, że jednak proporcje są bardzo zwichrowane, więcej jest dziewczyn, które wolą cwaniaków niż porządnych. Wiem to z obserwacji. A nad tą cechą odpychającą to już nie raz się zastanawiałem, ale boję się własnej nieobiektywności

wiecie gdzi ejest problem ? juz pal 6 z tym wygladem bo to wynika z natury i kazda chce miec przystojnego, tak jak kazdy piekna. problemem jest $$$ ktory w dzisiejszych czasach wypaczyl ludziom lby. Odnosnie wysportowania to sie nei zgodze. Mezczyzna powinien byc sprawny fizycznie, podobnie kobieta. W zdrowym ciele zdrowy duch !

Gość mondragon
julka19x Powiem Ci szczerze, że czekałem na taką wypowiedź, żeby utwierdzić się w moim przekonaniu. Mnie to nie rusza, przecież jestem tego świadomy i cieszę się, że jestem prawiczkiem, a nie zostałem rozdziewiczony przez taką jak Ty i nie straciłem czasu na poznanie takiej "miałkiej" kobiety.