Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiejąca facetów

o co chodzi z tymi facetami kolo 30?

Polecane posty

Gość faceto...
a9n1eszka Czemu dziewczyny nie chcą mieć fajnych orgazmów, przytulania w łóżku, itd.? _______________ jak kobieta ma dobrze w łóżku z facetem, to wyzwala w niej uczucie przywiązania. Kobiety bardziej niz faceci potrzebują bliskości i dotyku. I tak nie zrozumiesz...wyższy poziom wrażliwosci A skąd wiesz co faceci potrzebują. Ja też mam potrzebę bliskości i dotyku. Jedyna różnica, że ja mogę to realizować z inną kobietą za każdym razem. Z jedną będzie lepiej z inną gorzej.

Gość panasłonik_
Szczęściara z tej Twojej żonki No, sam jej zazdroszczę takiego męża. zapowiada się fajny wieczór, albo kto wie - obiad Wieczór, duszyczko, wieczór...:-)))

Gość ja nie no....
i jak tak sobie pozbykacie bez zobowiązań to nie czujecie się jak szmaty potem?

Gość kamelija
a ty jak sobie pobzykasz bez zobowiazań to nie czujesz sie jak szmata?

Gość ja nie no....
piszę do panów, bo żadna pani tego faktu nie zadeklarowała nigdy się nie bzykałam bez zobowiązań jeśli tak by się zdarzyło, to z pewnością tak bym się czuła Słyszałam tylko opinie , że czuje się niesmak jak się wydyma po pijaku "jakiegoś paszteta". Ale panowie tym sie nie zrażają i robią to dalej. :O

Panasłonik - dobrze Panie Mężu - wieczór :)

Gość panasłonik_
Panasłonik - dobrze Panie Mężu - wieczór Proszę mi nie mówić per "mężu"! Poczułem się, jakbym rozmawiał z... żoną!

Panasłonik - daj się nacieszyć przyszłej (prawdopodobnie) starej pannie, że może do kogoś - bądź co bądź wirtualnie - powiedzieć Panie Mężu :P

Gość panasłonik_
Panasłonik - daj się nacieszyć przyszłej (prawdopodobnie) starej pannie, że może do kogoś - bądź co bądź wirtualnie - powiedzieć Panie Mężu A nie może Pani spróbować tak jak sługa króla Midasa - wykopać w piasku jamę i krzyczeć co się tam chce??? Nikt nie usłyszy... Rozmowa z własną żoną (lub jej sustytutem) na kafeterii, to jak seks z nią na ławce w parku w letnie niedzielne popołudnie...szczyt eksibicjonozmu.

Gość faceto...
ja nie no.... Słyszałam tylko opinie , że czuje się niesmak jak się wydyma po pijaku "jakiegoś paszteta". Ale panowie tym sie nie zrażają i robią to dalej. Ja nie lubię po pijaku, bo alkohol znieczula doznania. Raz waliłem tak długo bez czucia, że aż guma spadła i wpadła do środka. To dopierow była zabawa żeby ją wyciągnąć. :-D

Gość offerma....
Po prostu mamy WYJE BANE. co za różnica czy ta doopa czy inna Kazdy facet był naprawdę zakochany jak miał 18-22 lata, wtedy to jest coś potem już sama mizeria i odgrzewane stare doopy myslące o ślubach i pieluchach Nikt o zdrowych zmysłach nie ożeni się z używaną starą doopą a taki target mamy zwykle w tym przedziale wiekowym. Kapujecie?

Muszę Cię zmartwić - aj em nat Jor łajf ;) hepi?:P

Gość panasłonik_
Muszę Cię zmartwić - aj em nat Jor łajf hepi? E, też mi nowina. Moja ślubna nie ma w pracy dostępu do sieci :-) Z czego nie zaprzeczam, jestem hepi! :-)

Gość panasłonik_
Taki to pożyje .. :-) Grunt to dobrze się ożenić :-)

Gość offerma....
panasłonik_ Taki to pożyje .. Grunt to dobrze się ożenić" grunt to się nie ożenić

Gość panasłonik_
grunt to się nie ożenić Cóż, jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki. Smacznego!!!

Gość ja nie no....
ciekawa historia, ale nie jest to odpowiedź na moje pytanie faceto... cos mi się wydaje, że właśnie takich facetów autorka miała na myśli

Indeed ;) szkoda że bardzo nie ma z kim/za kogo ;)

Gość panasłonik_
Indeed szkoda że bardzo nie ma z kim/za kogo Cóż, łopata w dłoń i kopiemy...:-) Ja swoją biorę i wybiegam z pracy...wieczór blisko!!! :-) pozdrawiam stare panny, ofermy, szmaty i wszystkich innych znudzonych robotą :-). pa

Gość nierozumiejąca facetów
No to po wypowiedziach marnych facetów tutaj straciłam wiarę w poznanie kogoś wartościowego... Dzięki za pomoc!

Gość offerma....
proszę bardzo

Gość panasłonik_
proszę bardzo

Gość offerma....
nierozumiejąca facetów No to po wypowiedziach marnych facetów tutaj straciłam wiarę w poznanie kogoś wartościowego... Dzięki za pomoc!" poza tym nie rozumiem dlaczego oceniasz kogoś, kto nie chce tworzyć zwiazku jako marnego może mądry a nie marny

Gość faceto...
Ja za to nie rozumiem kobiet, które nie rozumieją mężczyzn. Jeśli autorka szuka faceta, który porozmawia, przytuli, a na sex nie ma ochoty to niech sobie geja znajdzie. Oni właśnie tacy są. Normalny facet ma potrzeby i to jest naturalne. Jeśli oprócz seksu jeszcze coś innego zatrybi to może być z tego związek do końca życia.