Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiejąca facetów

o co chodzi z tymi facetami kolo 30?

Polecane posty

Gość baby sa jakies inne...
a9n1eszka no wlasnie :(

Gość panasłonik_
Niestety faceci nie potrzebują uczucia zeby sie ruchać. wiem ! ale powinni o tym uprzedzić pannę, bo to skończone sk**wysyńswo z ich strony, zwłaszcza jak panna się zakocha ale też: Niestety kobiety nie potrzebują uczucia zeby sie ruchać. wiem ! ale powinny o tym uprzedzić faceta, bo to skończone sk**wysyńswo z ich strony, zwłaszcza jak facet się zakocha K...wa, dziewczyny, piszecie stereotypami jakbyście się z 19 wieku tu przeniosły! Teraz mamy 21 wiek! Kobiety i faceci są równi!!!

baby są jakies inne... to jakos dziwnie ich prosisz o pomoc, ja jak udaję bezradną i że nie wiem, to zaraz się trafi bohater "z wiertarką" :P

wiem ! ale powinni o tym uprzedzić pannę, bo to skończone sk**wysyńswo z ich strony, zwłaszcza jak panna się zakocha wiesz moze i powinno,ale wtedy z ruchania nici więc lepiej nawijać makaron a nóż sie uda póki nie spotkam tej w której sie zakocham.. Po co łazić po burdelach,albo ruchac nie wiadomo co w kiblu jak można mieć jedną,stała i sprawdzoną..proste!

Gość ja nie no....
Dlatego warto pójść do łóżka dopiero jak facet wyzna miłość moi łóżkowi wszyscy mnie kochali dwóch zraniłam odejściem, trzeci został moim mężem czuję się wygraną w tej kwtesii :) nikt mnie nie zranił, nikt nie wykorzystał, nikt nie oszukał

Gość faceto...
To Twoja decyzja. Faceci lubią poruchać i tak już jest. Wy lubicie przytulanie i czułe słówka a my ruchanie. Strasznie mnie wkurza, że aby coś zaruchać muszę te wszystkie ściemy walić. Byłoby dużo prościej gdybyście same chciały się więcej ruchać.

Gość zonkaRegresika
regresik sprząta biureczko, idzie siusiu i na autobus do domu. 15.00 to dla niego koniec udawania pracy w międzyczasie pierdolenia na kafe

Gość panasłonik_
Panasłonik, czyżbyś chciał nam tu kit wcisnąć (jako tej naiwnej połowie ludzkości), że zostałeś zdradzony i boisz się zobowiązań? 1) nie zostałem zdradzony 2) jestem żonaty 3) mamy kredyt hipoteczny na 30 lat :-) Wiele o mnie można powiedzieć, ale nie to, że boję się zobowiązań różniego rodzaju zobowiązań :-). Uczuciowych, finansowych..itd.

ja sie nie wstydze powiedzieć, że jak ide do łóżka jestem zaangażowana uczuciowo. i może być równouprawnienie ale dla mnie sama konsumpcja, zaspokojenie jest ohydne, kojarzy mi się z miękkością charakteru. ble

Faceto - hahahahahaha :D w życiu nic nie jest proste, proste ;)

Gość baby sa jakies inne...
ja nie no... kocham Cie... idziemy sie juz bzykac? :P czesto jest tak ze mowia to co my chcemy uslyszec... ;) panasłonik_ K...wa, dziewczyny, piszecie stereotypami jakbyście się z 19 wieku tu przeniosły! Teraz mamy 21 wiek! Kobiety i faceci są równi!!! no prosze - na potwierdzenie moich slow - od razu mamy przyklad ;)

Pansłonik - gratuluję silnego charakteru ;) ten kredyt - łał ;) jakie to męskie ..

Gość panasłonik_
Pansłonik - gratuluję silnego charakteru ten kredyt - łał jakie to męskie .. No baaa, laski na to lecą!!! :-)

Gość faceto...
Ale czy to tak trudno zrozumieć, że partnera na całe życie wybiera się długo? Dlaczego nie możemy się poruchać bez zobowiązań. Ja nie mówię o ruchanku typu 5min wsadzić i wyjąć, ale o takim fajnym 1h sexie gdzie każdemu będzie fajnie? Czemu dziewczyny nie chcą mieć fajnych orgazmów, przytulania w łóżku, itd.?

Pansłonik - dobrze, żeś zajęty bo brałabym Cię w ciemno hehe ;)

Gość ja nie no....
baby sa jakies inne... Mylisz się. Spdziewałam się, że tak to zostanie odebrane. Kochanie, to nie tylko dwa słowa, to gesty, zachowanie, kwiaty, czułe spojrzenie, chęć spędzenia każdej wolnej chwili. Bzykanie następuje dużo później. Wszystko zależało ode mnie. Ci trzej mnie kochali , każdy z nich chciał ze mną być. Zamieszkać, stworzyć dom. Ale tylko jednego pokochałam, teraz ma seks kiedy tylko chce. A szkoda, że tak rzadko chce :D

Gość panasłonik_
Pansłonik - dobrze, żeś zajęty bo brałabym Cię w ciemno hehe Nie przesadzaj! Na pewno nie wygladasz tak źle, żebyś mogła brać faceta tylko w ciemności!. Grunt to pokonać własne kompleksy! :-).

Czemu dziewczyny nie chcą mieć fajnych orgazmów, przytulania w łóżku, itd.? _______________ jak kobieta ma dobrze w łóżku z facetem, to wyzwala w niej uczucie przywiązania. Kobiety bardziej niz faceci potrzebują bliskości i dotyku. I tak nie zrozumiesz...wyższy poziom wrażliwosci

Nie mam ich zbyt wielu ;) może być w jasności i w ciemności - wszystko jedno ;P

Gość mgrfilologiipol
facet kolo 30 bez pary jest podejrzany jesli nie zostawiła go jakaś kobieta a już gdy mieszka z matką spieprzać należy z użyciem nadświetlnej rozhisteryzowane roczniki 80-86, po sfrustrowanych rodzicach

Gość panasłonik_
Nie mam ich zbyt wielu może być w jasności i w ciemności - wszystko jedno ;P Acha.OK. Jeśli znowu będę wolny, to...zadzwonię! Obiecuję!!! :-)

Gość nierozumiejąca facetów
Tak to jest, że każdy uczy się na błędach. Jednak bzykanie bez deklaracji nikomu nie wychodzi na dobre, chociaż nigdy nie wiadomo :-)

Jak to znowu? Oj tam, nie bądź nie życzę Ci tego z całego serca ;) to żenujące żeby w czasach takiej swobody nie utrafić w odpowiedniego człowieka, no cóż - trzeba "kopać" dalej, może się do czegoś dokopię ;)

Gość panasłonik_
Tak to jest, że każdy uczy się na błędach. Jednak bzykanie bez deklaracji nikomu nie wychodzi na dobre, chociaż nigdy nie wiadomo - Mój pies rozumie ludzką mowę. - Jak to poznałeś? - Bo jak mu mówię: "siadaj, albo nie", to ona siada, albo nie. :-)

Gość panasłonik_
to żenujące żeby w czasach takiej swobody nie utrafić w odpowiedniego człowieka, no cóż - trzeba "kopać" dalej, może się do czegoś dokopię :-). Jest już po 15, prawie cały dzień w pracy, głowa zmęczona, nie chcesz wiedzieć jakie kopanie przyszło mi na myśl po przeczytaniu Twojego wpisu :-).

Gość panasłonik_
Kopanie biednego, leżącego Leżącego? Tak...nawet dosyć głeboko leżącego...:-).

Szczęściara z tej Twojej żonki ;)) zapowiada się fajny wieczór, albo kto wie - obiad :P