Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka j.

tanie noclegi w anglii, czy ktoś może coś polecić?

Polecane posty

chciałabym bardzo zwiedzić anglię, bardzo mnie interesuje ten kraj tylko im taniej tym lepiej a chyba noclegi są tam bardzo drogie? może ktoś polecić coś w miarę taniego? pobyt byłby na 2 dorosłe osoby i jedno dziecko.

Gość to zalezy ile masz na mysli
tani? troche tam mieszkalem i znam mniej wiecej ceny ale musze cie rozczarowac ze na Polskie zarobki nic taniego tam nie znajdziesz

ok, więc powiedz ile mniej więcej trzeba liczyć, nie zależy mi na luksusach bo chciałam tam pojechać na 3 dni więc mogę się przemęczyć

Gość nrjkfcnbrf
2 tysiace kosztuje miesiac za jedna osobe, a jesli chodzi o hotel to nie mam pojecia

Bed and Breakfast - tanie noclegi ze śniadaniem. To czy cena za pokój czy od osoby zależy już od wynajmującego, takie prywatne hoteliki.

chyba bardziej opłacałoby się za pokój tak? miałabym jechać z mężem i 6 letnim dzieckiem

to naprawdę zależy - czasami np. wynajęcie pokoju całą rodziną jest trochę droższe, ale nie płacisz osobno za wszystkich. Poszperaj w necie, niektóre z tych motelików mają swoje strony internetowe, ale większość trzeba "łapać" na miejscu.

właśnie szperam, póki co nie znalazłam tego co bym chciała, ja sama mogłabym spać w koedukacyjnej ale z dzieckiem wolę nie, dodatkowo bałabym się o kradzieże w takiej sali

Jeżeli wiesz gdzie dokładnie chcesz jechać wejdź na strony danych miejsc i przeczytaj informacje o noclegach. Pewnie nie będzie dokładnych informacji (tych prywatnych noclegów jest po prostu za dużo), ale ogólnie będą podane średnie ceny i gdzie jest ich najwięcej :)

Gość sukienki jednym slowem
w londynie najtaniej to na victoria station.

im bliżej tower bridge tym lepiej ale przy samym mieszkać nie muszę

znalazłam pokój na 3 osoby na 3 doby ze śniadaniem za 273 funty, to drogo czy nie jak na londyn?

chociaż on jest 1,5 km od big bena więc daleko od city hall a w sumie to drugie najbardziej chcę zobaczyć, tą okolicę