Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nareszcie się ruszyło

Chyba odkryłam jak schudnąc - duza otyłośc

Polecane posty

Witam dziewczynki, Niestety cierpię na otyłośc - strasznie duża - od zawsze walcze z tym, jestem na dietach, głodówkach, dukanach, mayo, kapuscianych, cambridge itd itd......i nic - owszem mialam rezultaty (raz nawet schudlam 35 kg ale nadrobilam) mam fatalną przemianę materii, jestem leniwa i nie chce mi sie cwiczyc .......no i calkiem przez przypadek znalazlam przepis jak schudnąc - otoz poddalam sie i zaczelam normlanie jesc...........wczoraj weszlam po 3 tygodniach na wage mysląc o najgorszym a tu szok ! przez 3 tygodnie schudlam okolo 6kg. Dodam ze strasznie duzo waze- zaczełam jak wazylam 116 teraz mam 110 chcecie porade.??....ja bede dalej kontynuowała to co robię, a nie jestem glodna, mam siłę, jestem rześka i poprawiła mi się cera - zupełnie przypadkowo. idąc tym tropem czyli 2kg na tydzien powinnam za okolo 3 miesiace przypominac kobiete.......

dzięki......właśnie do tego doszłam po latach odchudzania..........nalezy jeśc racjonalnie i się ruszac, no i mam zamiar kontunuowac.......acha moj facet - tez ma sporą nadwagę - przez te 3 tygodnie stracil jakies 8 kg .......a serio nie glodzimy sie tylko staramy sie racjonalnie odzywiac, zmienilismy voka na małąpatelnie, zaminillismy największy garnek na najmniejszy, oraz najwieksze talerze na najmniejsze.........no i kurde działa.........do tego duzo duzo pijemy.........