Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasia.92

sprawdzające się sny

Polecane posty

Gość kasia.92

Ostatnio kilka dni temu śniło mi się że z koleżanką biegłyśmy i spieszyłyśmy się do kościoła na pogrzeb księdza który zachowywał się jakoś inaczej w stosunku do mnie był miły i nie tylko, możliwe że we śnie wtedy coś do mnie czuł ale bez wzajemności mojej i pojawił się jak gdyby nigdy nic nie wiadomo skąd, razem z nim koleżanką i kimś jeszcze dokładnie nie mogę skojarzyć czy to chłopak czy dziewczyna chodziliśmy po mieście ale nie w miejscu całkiem publicznym, i w pewnym momencie ksiądz odszedł na bok, razem z nim kumpela bo chciała porozmawiać i za niedługi czas przybiega i mówi mi że ksiądz nie żyje, pokazała mi miejsce w którym zmarł i że położyła małego białego kwiatka w tym miejscu, potem stałam z nią koło czyjejś posesji i przeczytałyśmy nekrolog tego księdza i że pogrzeb jest za kilka godzin, w moim śnie wszystko działo się jakoś szybko i potem pojawił się chyba sąsiad właściciela tej posesji przy której stałyśmy i otwierał skrzynkę i wyjmował listy, spojrzał na nekrolog zaczął czytać i coś mówił ale nie pamiętam teraz co dokładnie ale coś że on i my musimy iść na pogrzeb, potem odszedł i ja z koleżanką zaczęłyśmy iść w stronę kościoła gdzie miała być msza pogrzebowa, zaczęło się robić ciemno ale nie tak jak w nocy tylko ciemniej, nie było nic widać, zaczęłyśmy biec i ja biegłam jakoś dziwnie tak jakbym się przewracała czy coś i w pewnym momencie koleżanka mi powiedziała że mój były, jej przyjaciel jest z naszą wspólną koleżanką, w tym momencie jakoś się obudziłam więc nie wiem co było dalej, ale co najciekawsze jakieś 3 dni po tym dostałam list, jakaś reklamowa przesyłka i potem szłam do tej samej koleżanki z którą we śnie był mój były, ja nic wcześniej o tym nie wiedziałam że są razem, dopiero jakieś 3 dni po moim śnie kiedy były jej urodziny okazało się że oni rzeczywiście są razem. Czy coś ze mną jest nie tak, i co może oznaczać mój sen i to sprawdzenie się w jednej kwestii a właściwie w dwóch. Proszę o odpowiedź bo nie wiem co robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować