Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisze na forume

Rozwiązaniem problemu prawiczkó jest WYJŚCIE DO LUDZI.

Polecane posty

Ja chodzę na kurs tańca od niedawna, całkiem fajna forma spędzania wolnego czasu, pogibie człowiek zadkiem, uwolni nadmiar energii, a przy okazji nauczy się trochę ruszać tak żeby to względnie wyglądało. :classic_cool: Chałabała, ja tańczę na płaskich butach z partnerem mojego wzrostu i jest ok. Raczej żadna dziewczyna nie ma obcasów. :P

Gość nunczako
BSA ,nie masz zębów i to na pewno problem, a czy orientowałeś sie w temacie protezy?

Gość a mi szkoda
ytytytyt vel. chałabała -------------- wiesz, nawet jak się ma trochę "zrytą psyche" (a kto nie ma, tak na marginesie;) ) - to można ją sobie trochę "odryć" :) kurczę, sama się z niejednym kurduplem ciągałam;) jeden mnie nawet porzucił haniebnie :) a może nawet więcej, niż jeden :) np. kiedyś, jak byłam młodsza, uważałam, że jestem koszmarnie gruba i duża :) stąd miałam problem z niższymi facetami - nie dlatego, że z facetem coś nie tak, tylko że przy nim całą tą moją słoniowatość bardziej widać;) jakby wtedy jakiś niski facet dał mi odczuć, że jestem ładną dziewczyną - to by nie było problemu; potem, jak już się lepiej w swoim ciele poczułam, to wzrost faceta jakoś mi przestał przeszkadzać

Gość taki jeden facet 27
poza tym nikt Ci nie każe iść po kursie do domu. Zawsze można iść sobie z partnerką od tańca na piwko pogadać itp.

Gość a mi szkoda
Wilczy Apetyt --------- "trzeba umieć" - żeby coś umieć, to się trzeba tego uczyć; jak poszedłeś do szkoły, to już umiałeś czytać i pisać?;) tak samo jest z innymi ludzkimi umiejętnościami: tańca, integrowania się, itd; i nie ma co wierzyć w przesądy, że "już za późno" - znam babkę, co się uczyła pływać razem ze swoją prawie dorosłą wnuczką :) i się nauczyła

Pantera - to mnie trochę uspokoiłaś a mi szkoda - przestań pierdolic głupoty facet 27 - mnie nie interesuje jak to będzie wyglądac z boku, tylko czy będziemy mogli, ja w szczególności, się mimo wszystko dobrze czuc w czasie takiego kursu, bo przecież jakbym poszedł to nie po to by się katowac

Gość nunczako
byś sobie taka szufladkę na przednie wstawił to od razu by ci sie zycie społeczne polepszyło, to jest refundowane, nic byś nie płacił. Aryjczyk i sie maskuje, bo sie wstydzi, to chyba niegodne prawdziwego tam tego na A.?

A kiedy się zapisujesz? :classic_cool: Musisz zdać tu relację na kafe jak poszło. :P A tak mi się jeszcze przypomniało, bo Ty zawsze mówisz o tym wzroście. Akurat mamy instruktora, który ma sto sześćdziesiąt parę centymetrów i się właśnie wypowiadał, że on jest i tak atrakcyjny i jeszcze żadna kobieta mu tańca nie odmówiła. Stwierdził, że jak ktoś się umie ruszać i poprowadzić kobietę, to to dodaje uroku. Także jak tak bardzo ubolewasz nad tymi swoimi centymetrami, to możesz w tym znaleźć formę pocieszenia. :classic_cool:

Pink_Panther - dodaje uroku...jest jak uroczy mały psiak którego można po główce pogłaskac. ja się jeszcze nie zapisuję, ja się dopiero zastanawiam. ale dam znac jak co

Gość nunczako
jeśli obecnosć zebów w szczęce ci taka obojętna, to dlaczego sie nie uśmiechasz i maskujesz? weź poważnie, nawet taka ruchomą sobie załatw, bo całkiem zdziczejesz i sie zlumpisz przy samotnym piciu alko.

Gość taki jeden facet 27
Jak masz się czuć bardzo niekomfortowo to może najpierw idź na jakąś terapie bo to co piszesz to już jest jakaś forma fobii.

Gość nunczako
to jeśli masz połamane, to koronki sobie załóż, są płatne i przynajmniej przestaniesz sie bić.

taki jeden facet 27 - eeee tam, bez przesady. po prostu to byłoby trochę słabe jakby babki cwiczyłe w obcasach, choc ponoc nie cwiczą i wszystkie w koło byłyby ode mnie dużo wyższe. wiem, że jak nie masz tego problemu to ciężko to zrozumiec, ale cóż Pantero - mnie tam na takim uroku nie zależy

Gość ty jestes tak samo
popierdolony jak ten kurde bydzia , myslales o psychologu tudziez psychiatrze?

"ja tam bym wydała nakaz wszystkim prawiczkom na zapisanie się na kursy tańca" Samemu z miotłą po pokoju :D Spierdalaj.

Gość nunczako
no właśnie, nie dostaniesz pracy z połamanymi zębami, więc zacznij od zębów to znajdziesz pracę, a jakiej pracy szukasz?

"Spróbujcie się z którąś umówić. Da się przecież kogoś poznać nawet na forum. " Sama spróbuj.

Gość taki jeden facet 27
ytytytyt vel. chałabała to się zdecyduj chłopie ,albo masz z tym problem i idziesz do psychologa ,albo go nie masz i idziesz na kurs akceptując siebie takim jaki jesteś i tyle.

facet 27 - jasne że się nie akceptuję, ale 1) nie powiedziane, że aż na tyle, żebym nie mógł isc na kurs; 2) skąd to głupie przekonanie, że psycholog to lek na całe zło?

"skąd to głupie przekonanie, że psycholog to lek na całe zło?" Bo to takie modne teraz - płacenie obcemu aby cię wysłuchał.

BSA, jak dla Ciebie każdy facet, który się śmieje jest obwoźnym cyrkowcem, to źle. Trzeba być serdecznym człekiem, a nie mrukiem. :classic_cool: