Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miesiączka po porodzie

Miesiączka po porodzie.

Polecane posty

Witam. Jak u Was było z tymi miesiączkami po porodzie? Regularne czy nie?:) Ja urodziłam 3 msc temu, nie karmię piersią i miałam już okres. Teraz powinnam dostac 10 listopada (licząc, że mam cykle 30 dniowe, jak przed ciążą.) Piersi mnie strasznie bolą i są jakby 'spuchnięte', mam nadzieję, że to na okres. :) Chciałabym, żeby był regularny, bo jakoś mam w sobie dużo strachu przed zajściem w kolejną ciążą. :O A jak u Was było?

Nie karmiłam, miałam cc a okres dostałam 4 tygodnie po porodzie. Do teraz mam regularny i 0 problemów z nim :)

Gdzie nie czytam to właśnie babeczki mówią, że jak już okres przyszedł to później bez problemów było, a jak u mnie nie przyjdzie teraz 10 to chyba padnę ze strachu. :P Zapomniałam napisac, że rodziłam SN.

Ja urodzilam ponad 3 miesiace temu i juz jestem po 2 okresach regularnych co 32 dni,ale strasznie mocnych co sie u mnie przed ciaza nie zdarzalo i teraz moja @ trwa 7 dni a przed porodem 5.Tez mam nadzieje,ze z czasem wszystko wroci do normy,a i jak mnie zawsze przed okresem bolaly piersi,to teraz zero bolu.

Gość aska vcxz
Ja pierwszy miałam 10 tygodni po, a potem 6 tygodni przerwy. Też myślałam że padnę ze strachu :). teraz czekam na trzeci i już się tak nie nakręcam, kiedy będzie to będzie.