Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jak to jest?

Mezczyzni przeważnie mówią,że jestem ładna a kobiety na odwrót...

Polecane posty

Gość to jak to jest?

czy to wynika z tego ze mezczyzni nie sa tacy szczerzy jak kobiety? bo z zazdrosci to na pewno nie jest wiec co ????

Gość aha ii ach
oni chcą cię bzyknąć, a one nie

Gość dziaddek
poka fote to ci powiemy prawde

Gość piosenki z reklam - przesłanie
kierują się różnymi kanonami piękna :D

Gość 97666
mezczyzni sa szczerzy,kobiety zawistne

Gość to jak to jest?
nie potrzebuje dowartosciowywania sie w ten sposob dziadku ;) 97666 tez tak slyszalam a jestes facetem i moglbys cos od siebie powiedziec? w koncu miedzy soba znacie sie lepiej niz kobiety was:)

Gość fhfhg
znasz Fergie z Black eyed Peas? czesto podoba sie kobietom (mi tez), polscy mezczyzni uwazaja ja za mniej atrakcyjna z reguly plcie kieruja sie innymi kryteriami

Gość fhfhg
no tak wszyscy wiemy co bys chciala uskyszec :D ze to zawisc...czasami, ale nie zawsze kochana ;)

Gość to jak to jest?
jesli nie zawisc, to co? chamstwo?

Gość nudnoo
a mi mowia to samo kobiety i faceci ale ladniej kobiety a zwlaszcza kolezanki;p

Gość fhfhg
wprost ci mowia, ze nie jestes ladna? jezeli ty jestes kulturalna wobec nich to chamstwo ... gdzie ci tak mowia????? w slumsach mieszkasz czy jak?

Gość kocham witkaca
ja mam dokładnie na odwrót :D komplementy słyszę tylko od koleżanek, a faceci mnie olewają... akurat tych dziewczyn nie mam co podejrzewać o złe intencje więc nie wiem, jak to interpretować ;)

Mnie mężczyźni traktują jak kumpla i inaczej ze mną rozmawiają, więc mogę się wypowiedzieć. Każdy facet powie kobiecie żejest ładna, nawet jeśli nie jest. Za jej plecami powie zupełnie coś innego, ale prosto w oczy...Bo nigdy nie wiadomo czy łatwego seksu tego nie będzie ;) żartuję, ale faceci nie tacy już są :)

Gość to jak to jest?
no raczej wprost... nie cackaja sie przyklad kolezanka mi opowiada ze przez tel rozmawia z facetem i cos tam o mnie wspomnial ze nie przepada za mna a ONA od razu nawiazała do wyglądu i mi to powiedziała wprost.. druga: tez wprost,że ostatnio jej facet powiedział że jestem brzydka i to z taką dumą powiedziała, uważałam ja za dobra kolezanke...a jednak :/ ona niby taka porządna,miła...wkurwiłam sie.albo jakiś facet patrzy na mnie a ta sie podnieca ze na nią...w dupie, mam poczucie wlasnej wartosci i olewam to,nie bede niczego jej udowadniac...jak tak mysli to trudno :D nastepnym razem powiem ze najwidoczniej to on nie ma gustu,bo jeszcze nie mial zadnej ladnej laski :D wtdy nie pomyslalam. i bylo jeszcze kilka przypadkow, tu podałam z facetami ( choc gdy wprost pytam to faceci okreslaja mnie za bardzo atrakcyjna dziewczyne) ,gdy mowie czasem pod nosem ze jestem brzydka(bo cos tam wiecie jak to dziewczyny,wlosy nieogarniete,makijaz rozmazany np) to zadna nie zaprzeczy albo glupie aluzje robia.. jestem dla nich mila,ale chyba bede chamska i tez bede po nich jechac..

Gość to jak to jest?
Lessi dobre :D No może i tak jest,kto tam wie.Jeśli chodzi o opinie w normalnym swiecie.Bo w internecie to wiadomo ze nie,a i tutaj czesto o opinie prosze .

Gość to jak to jest?
up

Gość jeśli mężczyźni komplementują
twoją urodę a kobiety na odwrót to znacz, że znają ich opinię ;) jeśli mężczyźni wyrażają swe zdanie o wyglądzie kobiety przy innych kobietach to niestety kobieta kobiecie wrogiem :( tak z doświadczenia widzę, obym się mylił :O