Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

Czy w obecnej rzeczywistości napewno warto sie szanować?

Polecane posty

Szanuj się kobieto - miej swoje zdanie ;) - i do tego się wszystko sprowadza.

a szanowanie się to jakieś super jest? też ma swoje wady Jakie ma wady, bo ja nie widzę?

Chociażby takie, że człowiek może sobie narzucać styl życia który mu średnio odpowiada, a ogólnie przyjęty jest za porządny, i nic z tego nie mieć. Przy tym czuć, że marnuje czas i ogólnie być nieszczęśliwym

Gość kitoll
Naszła mnie taka refleksja że chyba jednak nie warto... może lepiej nie patrzeć na konwenanse i używać życia? czy w ogóle jest gwarancja że ktoś doceni to "szanowanie sie" bardzo wątpliwe ja siebie szanuje i sam się docenia. mam swoje zasady i wiem co chcę od życia :)

BSA - a taka kobieta cieszy się, że ma idiotę który się napala jak zająć na wiosnę :) I wszyscy są happy.

Mileno - a czemu pytasz obcych ludzi, czy powinnaś się szanować czy nie? :D możesz się puszczać choćby od dzisiaj, jeśli dziewictwo tak ci wadzi. to naprawdę jest bardzo proste.

Moorland nic dodać nic ująć BSA nie mówie tu od razu o sex spotkaniach ale choćby o poznawaniu i wtedy gdy jest ochota to wtedy np ale to tylko takie gdybanie ;p

I dodaję - dla mnie oboje są sobie równi, dlatego nie widzę różnicy i przypominam, że ja tego nie praktykuje. Ty chyba usilnie starasz się sam sobie udowodnić, że nie jestem szczęśliwie zakochaną w nie-aryjczyku polką która się nie puszcza :D

Zawsze mnie bawi to jak ładnie bsa ignoruje komentarze które mu nie pasują, zawsze taki gotowy wyzwać mnie od szmaty, a jak temu zaprzeczę to jest "ignor" :D

BSA nie będe nic zamieszczać, napewno z jakimś cholernie obleśnym zbokiem bym sie nie umówiła

Chociażby takie, że człowiek może sobie narzucać styl życia który mu średnio odpowiada, a ogólnie przyjęty jest za porządny, i nic z tego nie mieć. Przy tym czuć, że marnuje czas i ogólnie być nieszczęśliwym Gdyby była puszczalska, to by dawno już miała za sobą różne "doświadczenia". A marnować czasu nikt jej nie każe, niech szuka chłopa.

Moorland Fajnie się bawisz gdy trzeba pokazać mu, że jest głupi a każdego ignora oznaczasz wysrobaniem kreseczki na biurku swoim szponem :) Dzięki za linka BSA. W innym temacie będzie można dokopać Luzerowi, że na sexfotce jest więcej kont męskich. A to podobno oni "mają zasady" i "bardziej się szanują " :D

Pytanie, czy ma charakter szmaty, nie wydaje mi się? Ale fakt, że są takie co długo są porządne, a pózniej idą w tango.

"Pytanie, czy ma charakter szmaty, nie wydaje mi się? Ale fakt, że są takie co długo są porządne, a pózniej idą w tango." nagle klapki z oczu spadają , że faceci to same świnie i nie warto być cnotką to idą w tango Może i tak BSA ale fakt faktem zdarzają się wśród nich bardziej normalni

a i jeszcze jedno to już nawet nie wolno pomyśleć o niezobowiązującym seksie że rozważacie czy mam charakter szmaty? :D

nagle klapki z oczu spadają , że faceci to same świnie i nie warto być cnotką to idą w tango Są też faceci porządni, tylko ich na sexfotce nie ma. I ogólnie mniej ich widać. To głupota myśleć, że nie ma porządnych ludzi, tylko ja jestem porządny.

Pewnie Milena że jest super być porządną. Idziesz przez życie z podniesioną głową, nikt nie może Cię poniżyć bo sama znasz swoją wartość. Masz prawo do porządnego mężczyzny bo jesteś jego godna.

"dziewictwo jeszcze mi tak mocno nie wadzi Żabo " no więc nie panikuj. masz jeszcze sporo czasu na zakochanie się i seks. jest tak jak w twojej stopce: miłość przychodzi znienacka. w najbardziej niespodziewanym momencie życia ;) daj sobie jeszcze parę lat, a jeśli nic nie nadejdzie - zawsze możesz się przespać z pierwszym lepszym. ale im później dosięgnie cię taka desperacja, tym lepiej.

Ale jak można wartościować człowieka ze względu na płeć? Kobieta, która dochodzi do wniosku "faceci to świnie" nie może być mądra. Owszem, są o tym piosenki, często ludzie mówią to ze smiechem, ale jak ktoś na poważnie... to jest idiotką. No jak są na świecie tacy jak ja i są tacy jak Luzer albo BSA to znaczy, ze faceci są RÓŻNI. Cóż, u kobiet jest tak samo i nie można ich ocenić ogólnie.

a Myślisz BSA że dlaczego to rozważam ? właśnie przez facetów, większość z nich to świnie to dlaczego ja mam sie szanować i czekać na porządnego, którego moge nie znależźalbo może okazać też sie świnią właśnie to będzie chyba najlepsza opcja Żabo, poczekać no pewnie jak sie facetów nazwie świniami to zaraz oburzenie ale gdy sie mówi o kobietach że to kurwy to spoko bo to przecież prawda jest są porządni oczywiście że są tylko że jak w życiu bywa rzadko sie ich spotyka

Nie chcialo mi sie tego w calosci czytac (przeczytalem tylko troche wypowiedzi) wiec odniose sie do 1 postu "Naszła mnie taka refleksja że chyba jednak nie warto... może lepiej nie patrzeć na konwenanse i używać życia? czy w ogóle jest gwarancja że ktoś doceni to "szanowanie sie" bardzo wątpliwe Co o tym sądzicie?" No wiec sprawa wyglada tak : Oczywiscie ze trzeba uzywac zycia i miec na starosc wspomnienia no ale to nie musi znaczyc ze masz przestac sie szanowac ... Wsrod nas (facetow) sa tacy co szukaja wlasnie takich kobiet jak ty bo w tych czasach trudno znalesc nienaruszona 14/15 latke nie mowiac o 20 letniej kobiecie Ja sobie cenie takie kobiety jak ty ...

Milena20 A czy ja napisałem, że kobiety to kurwy? Albo że nie potępiam takiego rozumowania? Nie, ale ty musisz sobie dopisać bo masz prosty obraz świata w którym ktoś, kto cię krytykuje to albo debil albo ma niskie standardy moralne? A jak nie wspomniałem, że moja wypowiedź dotyczy ludzi to zapytasz, czy jakaś suka mnie skrzywdziła? :D Mniejsza o to. Wchodząc na kafe można się dowartościować nie pisząc ani jednego posta. Wystarczy czytać :)

Odniose sie jeszcze do tego : "no pewnie jak sie facetów nazwie świniami to zaraz oburzenie ale gdy sie mówi o kobietach że to k**wy to spoko bo to przecież prawda jest są porządni oczywiście że są tylko że jak w życiu bywa rzadko sie ich spotyka" Tak to tez mnie denerwuje ... Dlaczego 20-25 letnia kobieta ktora miala 20-30 partnerow ma byc gorsza od faceta ktory w tym samym wieku ma takie same doswiadczenie ? Kur.. to kur... i tyle w tym temacie

Nigdy nie zdażyło mi się pomyśleć jakby to było dać komuś dupy bez zobowiązań. Nie potrafię patrzyć na innych mężczyzn jak na obiekt seksualny. Nigdy nie miewałam przygód, nie wymieniałam śliny na dyskotekach, mam nawet taką jazdę, że nie tańczę na imprezach z żadnymi obcymi mężczyznami, nigdy nie poszłam do żadnego lekarza mężczyzny i wiesz jak się z tym czuje? Zajebiście dobrze i nie żałuję niczego czego nie zrobiłam.

BSA tak zgadzam sie z tym i mam podobne myslenie no ale nie mow mi ze zdobycie 2-3 partnerek to taki wielki problem w dzisiejszych czasach To nie jest gleboki PRL gdzie nikt nic nie posiadal i kazdy byl biedny Teraz wystarczy kasa dobry samochod i tyle... Faceci to takie same kur... jak kobiety tylko ze tych facetow jest mniej mimo wszystko Trzeba byc obiektywny

Od nagości do sexu krótka droga. Nie lubię rozkładać nóg przed obcym facetem nawet jeśli jest ginekologiem. Z koleżanką mogę iść pod prysznic nago to inna sprawa.