Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimme more, gimme more

Mam 175cm wzrostu - przegrałam życie?

Polecane posty

Gość pole a ppole
ja mam 174 cm, i uwazam, ze to idealny wzrost, facet to tak od 180 cm musi miec jak dla mnie :)

Gość ja86sia
ja mam 170, mam dwie kolezanki prawie 180cm i jakoś nie narzekają... wcale nie mają problemów z facetami, właściwie to wysocy faceci chyba wolą wysokie kobiety a nie takie co przy nich jak karły wyglądają ;)

Gość Biber 2
No chyba faktycznie przegrałaś - u mnie nie masz szans, bo ja też mam 175, więc sorrrrrrry. Spotykam się conajmniej 5 cm niższymi ode mnie.

Gość gość
Ja mam 175 i jestem zadowolona :) Chłopakom się podobam, a jeżeli pojedziesz do większego miasta będzie ogrom wysokich ludzi :)

Gość gość
ja mam 190 i chętnie poznam wysoką kobietę chcesz to napisz marzec2015@interia.pl

Gość gość
Spokojnie prawidłowy wzrost dorosłej kobiety to 170 cm ale nie martw się odchylnia o 10 cm są w normie czym ty się martwisz masz prawidłowy wzrost

Gość gość
Koleżanki masz złośliwe, Facetom tak bardzo wzrost nie przeszkadza, ale wola krasnale :P niby mówią o długich nogach itp., ale jak przychodzi co do czego to lecą do takiej 155-165

Gość gość
W większym mieście wysokie dziewczyny noszą szpilki itp., natomiast na zaduupiu jestes dziwolągiem.

Gość gość
Moim zdaniem wszystkie kobiety są piękne, niezależnie od wzrostu. To bez znaczenia, czy kobieta ma 155, czy 185 cm.

Gość gość
Hej autorko, wcale nei jests bardzo wysoka. moja kolezanka ma 182 cm! jest z fajnym i wysokim (185+) facetem od 7 lat - obecnie ona ma 28 lat. Ja mam 166 cm, moj maz ma uwaga - 190 cm i uwazam ze jest to super roznica. glowa do gory, wysocy faceci czekaja!!

Gość gość
Ja sam mam 183 cm, i podobają mi się tak samo kobiety 155-centymetrowe, jak i 185-centymetrowe. Ich wzrost jest bez znaczenia.

Gość gość
18:31 A za która polecisz ? Niech zgadnę? Krasnalem ?

Gość gość
Za tą która będzie chętna. Tak czy inaczej, jej wzrost jest bez znaczenia.