Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera.wera

Przez mój kompleks będę do końca życia dziewicą

Polecane posty

Gość a ile kosztuje
jestem facetem ale dobrze rozumiem jej problem, na pewno nie jest on wyimaginowany bo jest fizyczny. Przez takie porady kobiet na pewno nie poczuje się lepiej, powiem więcej - one nie chcą, żebyś poczuła się lepiej, chcą żebyś już zawsze czuła się gorsza i im zazdrościła a one dzięki temu mogą czuć się lepsze. Pieniądze żadne, jej to zdecydowanie utrudnia relacje, więc w czym problem.

to masz problem. Moja żona ma chorobę skóry, latem nie wyjdzie w spódnicy, nie założy krótkiego rękawka, wygląda jak muchomor i jakoś tego nie zauważam. A jesteśmy juz 13lat ze sobą. Teraz wyobraź sobie jaką musiała przeżywać traume gdy robiła to pierwszy raz, musiała się rozebrać. Do tej pory nie potrafi się czasami odprężyć podczas seksu.

Gość a ile kosztuje
twoja żona nie ma wyjścia, współczuję jej, ona może to załatwić jednym cięciem skalpela, więc czemu ma tkwić w tym niezdrowym psychicznie stanie.

Gość Larissa35
kazdy jest inny :( jezeli dziewczyna zle sie z tym czuje to powinna zrobic zabieg .....mozliwe ze w zyciu spotkają ją jeszcze gorsze problemy ...ale teraz zle sie z tym czuje rujnuje sobie zycie erotyczne ....jest nie szczesliwa to niech zrobi zabieg .... tylko wczesniej niech poszuka odpowiedniego lekarza ...i wszystko bedzie ok :) ja jestem zaaaaaaaaaaaaaaa zabiegiem :):):)

Gość Larissa35
ja rok czasu chodziłam z zamieraem operacji i w koncu sie zdecydowałam ( a miałam powazniej ) i jestem szczesliwa :) wiem co to znaczy i trzeba zrobic porzadek i sie nie zamartwiac :) ja miałam cięte w srodku tzn pochwe wszystko sie zagoiło bol jak po porodzie i miała m komplikacje po operacji (ale zabieg był powazniejszy) (rzadko to sie niby zdaza) ale i tak bym drugi raz sie zdecydowała :) zycie erotyczne takie samo bez zmian nic mnie nie boli :) psychika podreperowana:) (ja miałam wskazania medyczne do zabiegu)

Gość Larissa35
Uciekam z tego topiku :) mam nadzieje ze na cos sie przydałam pa i zycze duzo zdrowka:)

Gość To jest choreeeee
zeby sie zalamywac z powodu czegos tak glupiego i robic sobie operacje, plastyke cipy, cyckow, ust, zeber i nie wiem jeszcze czego. A to wszystko dla facetow. Wy sie dobrze czujecie? I nie mowcie, ze robicie to dla siebie, bo tak nie jest. Chcecie sie przypodobac fagasom, ktorzy i tak potem Was rzuca. :o

Gość doradczynia
Dziewczyno a co Ty myślisz że przy pierwszym zbliżeniu facet rozłoży Cię jak na fotelu ginekologicznym i będzie z lupą oglądał jaką masz waginę? Przecież na początku można bez światła poza tym nawet przy świetle facet nie będzie Ci sie bezpośrednio gapił w wargi no bez przesady! A to nie ma żadnego wpływu na jego odczucia. Ty się ciesz że nie masz problemów z piersiami, bo to jest dopiero klopot, bo facet częsciej widzi piersi w calej okazałości dotyka, caluje niz waginę.

Widzę że pod moją nieobecność pojawiło się dużo opinii, za wszystkie jestem wdzięczna. Larissa35 - zapytam ginekologa o możliwość operacji na NFZ ale raczej nie ma szans, bo nie mam z tego powodu problemów zdrowotnych. 28agatagata - jak ktoś nie ma takiego problemu, to rzeczywiście nie może zrozumieć jak można mieć taki kompleks. I wiem że moje wargi odchodzą od normy. Choćby na kobiecych forach po wstawieniu jakiś linków z róznymi rodzajami warg, kobiety wypowiadały się o nich jako obrzydliwe itd. Więc widocznie same takich nie mają. pendzior - pocieszanie typu "ona nie ma nogi, a ty się przejmujesz tym i tym" do mnie nie trafia. Wiem że inni mają inne zmartwienia, ja mam inne. To jest choreeeee - nie robię tego dla faceta. Nawet siedząc nie czuję się do końca komfortowo przez te wargi. Oprócz tego mając strój kąpielowy na sobie, często się zastanawiam ,czy tego nie widać. I samo to, że widzę je w czasie kąpieli mnie obrzydza. Czasami mam ochotę wziąć żyletke i obciąć to w cholere! Bo już mam takie momenty że jestem zła że mnie taki defekt spotkał. A oprócz tego wiem że jak zdecyduję się na współżycie nie będę odczuwała przyjemności bo będę bez przerwy skupiać się na tym że wyglądam obrzydliwie. doradczynia- no to oczywiste że nie będzie mnie oglądał jak na fotelu ginekologicznym, ale tu nie trzeba się przyglądać, żeby zauważyć, że odchodzą od normy. One wystają i wystarczy że włoży tam mi rękę nawet po ciemku i już będzie wiedział że coś jest nie tak. Podsumowując pozostaje mi się póki co z tym pogodzić. Dziewczyna która twierdziła że zrobiła sobie taką operację za 500zł, nie napisała do mnie i póki co nie wiem czy bym się zdecydowała nawet. Z tego względu że polecacie bardziej chirurga plastyka, a nie zwykłego. Jednak na operację w klinice teraz mnie nie stać. Pozostaje mi zbierać pieniądze, co pewnie potrwa. Teraz muszę się zastanowić czy facet z którym jestem, jest warty tego żebym poszła z nim do łóżka. Bo może macie rację, że jeżeli boję się mu o tym powiedzieć to może nie jest właściwą osobą. Tak czy inaczej pewnie zostanę dziewicą do końca życia, eh. pozdrawiam.

Gość smerfeciatko:P
dziewice tak maja, tzn nie wiedza, ze to nie ma znaczenia dla facetow, naprawde, ja np przed pierwszym razem wstydzilam, sie ,ze mam mokro, ze jakis tam sluz, ze nie bede pachniec, ze boze, co on pomysli:) wargi jak wargi, daj spokoj, jedna ma takie inna takie, przeciez facet nie ucieknie , a jak tak, to nie jest ciebie wart

Gość tak sie zastanawiam i
Tak się zastanawiam jak to trzeba się nawkręcać, żeby się zaprzeć i mówić, że nigdy. Ja mam defekt dotyczący piersi. Wstyd zawsze był przed każdym partnerem, przed skomentowaniem, wyśmianiem. Ale żeby z tego powodu się zaprzeć i w ogóle nie współżyć? Jak można czuć się gorszą z tego powodu i karać siebie w ten sposób? Nie wiem, bo ja bym nie mogła. Mimo, że pewnie nigdy tego nie zaakceptuje. Myślę, że Twój przypadek nadaje się do psychologa.

Gość GABRYSKA...
Ja wiem jak to jest. Miałam ten sam problem. Nie uprawialam seksu, pomimo zwiazku. Nie czulam sie atrakcyjna, gdy 3 zw poszly sie jeeebac :o zrobiłam labioplatyke. Pozno bo w wieku 25l. Zaluje ze dopiero teraz, ale wczesniej nie mialabym pieniedzy, a nie mialam z kim o tym porozmawiac. Byl taki czas ze chcialam sie zabic, wlasnie z powodu tych warg.

Gość doradczynia
Zgadzam się z wypowiedzią dwa posty wyżej. Ja mam na przykład piersi odstające od normy i straszne kompleksy z tego powodu. Nie są ładne okrągłe jak piłeczki tylko kształtu lejkowatego na dodatek z wielkimi sutkami. I strasznie się ich wstydzę, a jakoś wspolżyję i jeszcze żaden facet nie uciekł ani nawet nie powiedział nic złego na ten temat.

Gość Facet i już
Wera - wrzuć jakąś fotę warg podobnych do Twoich i ja Ci powiem, co o tym myślę :) Pewnie przesadzasz jak każda baba ;)

Gość ooj tam 9
wera... 5 lat temu poddałam się takiemu zabiegowi. z tym, ze ja miałam wykonany zabieg metodą laserową. Polecam dr Borzęckiego z lublina- cudowny lekarz. Wszystko odbyło się bezboleśnie, jestem w 100 % zadowolona z efektu. A zapłaciłam 300 PLN.