Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgłowąwchmurach

Gdzie ci mężczyźni?

Polecane posty

Gość przemierzam pola lasy itp
zaraz wam podam temat, gdzie zobaczycie jak pani Przemierzam.......pokazuje siebie :D zenada.

zglowawchmurach: taki stan jak opisujesz w pierwszej wypowiedzi, chociaz ja mowie ze chcialbym poznac taka kobiete: ) czyli po prostu narzekasz dla samego narzekania, ale skoro to lubisz to nie mam nic przeciwko: ) zglowawchmurach: a ja uwazam ze nie trzeba rozgraniczac: kiepska milosc to bardzo luksusowy slub, a prawdziwa milosc to skromny - ja chce tak: prawdziwa milosc i wielkie wesele: )

Gość zgłowąwchmurach
ale co nas to obchodzi?

Czemu tak trudno w dzisiejszych czasach spotkać mężczyznę, który nie kłamie, nie oszukuje, nie myśli tylko o sobie? to samo tyczy kobiet - szydercze , odbite zwierciadło ...💤 poza tym facet , który nie aplikuje kobiecie odpowiedniej ilości adrenaliny oraz ciśnienia - ląduje w czarnym worku i koszu na śmieci...

'Pochwal sie swoim tematem lepiej jak szukalas na kafe faceta buhahahahaha' Też mi wyczyn:). Wspaniałych mężczyzn wypatruję wszędzie, nie tylko na kafe, ale też w pracy, w pociągu, w kinie i na ulicy. Czy to coś dziwnego? Jestem kobietą i rozglądam się za odpowiednim mężczyzną do stworzenia w przyszłości rodziny.

ale nie, 27 lat to za wysoki poziom dla mnie: ) a zrobiles dobra reklame na poczatek...

chce pokazac jak ona obraza :)

Gość zgłowąwchmurach
sifhiludsjgfdsg: po co miałabym narzekać dla samego narzekania? Gdybym na takich facetów nie trafiała to po co miałabym pisać takie rzeczy? Swoje przeszłam i chciałabym uwierzyć, że są na tym świecie jacyś porządni mężczyźni.

too stara panna. Jest desperatka.

"chce pokazac jak ona obraza" - pokaz "Jestem kobietą i rozglądam się za odpowiednim mężczyzną do stworzenia w przyszłości rodziny." piekne stwierdzenie

Gość katt
revolver " poza tym facet , który nie aplikuje kobiecie odpowiedniej ilości adrenaliny oraz ciśnienia - ląduje w czarnym worku i koszu na śmieci..." trzeba się z tym zgodzić. smutna prawda. ale takie czasy.. kiedyś było inaczej, przynajmniej mama tak mówi ;]

Gość zgłowąwchmurach
sifhiludsjgfdsg: jeśli chcesz mnie obrażać to proszę bardzo, nie ruszają mnie opinie nieznajomych.

revolver: a ja szukam takiej u ktorej nie bedzie to prawda, przy ktorej bedzie mozna byc naturalnym i ktora nie bedzie wymagala zebym robil to czego nie lubie (na przyklad chodzenie na watpliwe imprezy)

Gość zgłowąwchmurach
katt, racja kiedyś było inaczej

Ja obrażam? Nie posiadam w sobie ani wystarczających pokładów agresji ani frustracji, by atakować kogoś bez powodu. Po co miałabym to robić? To mnie obrażają tacy jak Ty, nie wiedzieć czemu.

"poza tym facet , który nie aplikuje kobiecie odpowiedniej ilości adrenaliny oraz ciśnienia - ląduje w czarnym worku i koszu na śmieci..." albo zostaje zastąpiony przez dobranockę 🖐️

przemierzampolalasy: dobry pomysl mialas, moze tez zaloze taki temat... znalazlas cos ciekawego na kafeterii?

A gdzie te kobiety ktore nie zwracaja na "tych" mezczyzn uwagi ? Bo wola zadowolic sie substytutem ?

Gość zgłowąwchmurach
matiz00: trochę masz racji, ale miłość podobno jest ślepa.

Tak, wiele fajnych osób zaglądało do mojego ogródka:), ale też wiele osób zaglądało tylko po to, by mnie powyzywać:). Kafeteria jest dość ciekawym i różnorodnym zbiorowiskiem ludzi. Można się wśród mętów doszukać diamentów:). Nie znalazłam męża, ale znalazłam nowych przyjaciół:). Wszystko przede mną.

No to skoro jest slepa to nie gadajmy pozniej ze jest tak a nie inaczej ... podobal ci sie taki gosciu nie dostrzegalas tego ze jest taki a nie inny to oceniajcie wszystkich jednakowo ... gdybyscie zwracaly uwage na tych konkretniejszych facetow sprawa wygladalaby inaczej ...

Gość zgłowąwchmurach
a co jeśli przez 3 lata był konkrety a potem mu się odmieniło?

PPS informatyka ty miala ?