Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgłowąwchmurach

Gdzie ci mężczyźni?

Polecane posty

No widzisz ja nie wpadlbym na to :) a myslalem ze zrobilem z siebie debila heheheh

jedyna rzecz jakiej sie boje przy ubiorze, to zeby przypadkiem ktos mnie za geja nie wzial, mam duze usta i wiwlu sie za mna starych zapow oglada zboczonych ;P no to chybe dres! ;) z dziewczyny czy obcisly stroj faceta was odstrecza m jak to jest?

Gość jkjkjkjkjkjkjk
"Czemu tak trudno w dzisiejszych czasach spotkać mężczyznę, który nie kłamie, nie oszukuje, nie myśli tylko o sobie?" co to za brednie? tak, trudno o faceta "który nie kłamie, nie oszukuje, nie myśli tylko o sobie" i jest zaradny i atrakcyjny. czemu? a czemu atrakcyjne kobiety potrafiące się wypowiedzieć mają wysokie wymagania wobec mężczyzn? bo tak już jest ciemnoto

Gość sherlllooczKa
PPS nigdy nie znajdziesz faceta.Pogodz sie z tym. Jestes tragiczna.

Gość Kakamamka
sherlllooczKa co masz do PPL? Dlaczego jest tragiczna?

fiku mikku, no ale jesli ty jestes kobieta to pewnie sie z tobe zgodze, ale jak to sie ma do facetów??

Gość sherlllooczKa
00:00 PrzemierzamPolaLasy Mogą to być sekrety, pikantne szczegóły, Wasze wieczorne lub poranne przemyślenia, bajki, a nawet wiersze . Obiecuję dochować tajemnicy! to zboczeniec :O

ja mam ocieplana z futerkiem nawet za goraco na teraz, ...fajnie by sie jarała......;

Gość sherlllooczKa
zobaczcie ile tematów zalozyla. hahahahahaha deSperatom STOP!!!!!!

chcialbym aby w moja czarna skorzana meska wtulila sie czarna skorzana damska, no i by sobie tam pogaworzyly...

Gość sherlllooczKa
2011] 18:41 PrzemierzamPolaLasy Przeszukałam wszystkie szafy i ulubione zakamarki Fiku i nigdzie jej nie ma . Czy ktoś z Was ją ukrywa? Bo zaczynam się martwić tym nagłym zniknięciem! 18:50 [zgłoś do usunięcia] PrzemierzamPolaLasy Tyyy, no nie wiem już co myśleć . Trzeba ich odnaleźć! Hop Hop! Fikuuuuuuuu mikuuuuuuuu! [zgłoś do usunięcia] PrzemierzamPolaLasy Pomarańczo, buzia w kubeł, Fiku mikuuu jest git. Amen. Ażeby te potoki srebrzyste zrozumieć, 19:01 [zgłoś do usunięcia] PrzemierzamPolaLasy Tyyyy, bo ja się rozwijam gdzie indziej .

Gość sherlllooczKa
13:31 fiku mikuuu rozpraszając się przez brak życia uczuciowego