Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgłowąwchmurach

Gdzie ci mężczyźni?

Polecane posty

Gość Mirabelllllllla
fiku też Ci srała do ogródka pod pomarańczowym nickiem i nawet wiem dlaczego :D

z glowa w chmurach: dlaczego po 3 latach odmiana? moze nastapila indukcja? tak jak to zdarza sie przy ladunkach przeciwnego znaku w fizyce przemierzampolalady: musze zalozyc taki temat w najblizszym czasie, masz racje, kafeteria jest roznorodnym zbiorowiskiem:) poznalem tutaj kilka niepowaznych dziewczyn, kilka kolezanek, ale swojej partnerki jeszcze nie: )

Hahahaha, Fiku nie traci czasu na 'sranie', bo lubuje się w inniejszych rozrywkach;). A tych sporo mamy. Trzeba być półgłówkiem, by zostawiać odchody gdzie popadnie;).

Gość zgłowąwchmurach
jak to mówią wszystko się kiedyś kończy.

Zmienily sie kobiety, no i zmienili sie mezczyzni. Ja na przyklad robie co moge by ogarnac sie od kobiet, chce byc sam. Nie chce aby kobiety zwracaly na mnie uwage, wiec strama sie ubierac skromnie. Nie czuje sie za dobrze gdy kazdy sie na mnie 'gapi'. Szukam dziewczyny, ktora nie bedzie leciala na ubior, Musze spalic moja skorzna kurtke ;P i zalozyc dres, a co wy kobiety powiecie??

Gość zgłowąwchmurach
Pielucha: zrób eksperyment i całkowicie zmień ubiór, a wtedy zobaczysz dla których to jest ważne, a dla których nie :-)

Dla zdecydowaniej wiekszosci to jest wazne bo wiekszosc kobiet leci na zasobnosc portfela a dobry ubior o tym swiadczy

Zmienily sie kobiety, no i zmienili sie mezczyzni. Ja na przyklad robie co moge by ogarnac sie od kobiet, chce byc sam. Nie chce aby kobiety zwracaly na mnie uwage, wiec strama sie ubierac skromnie. Nie czuje sie za dobrze gdy kazdy sie na mnie 'gapi'. Szukam dziewczyny, ktora nie bedzie leciala na ubior, Musze spalic moja skorzna kurtke ;P i zalozyc dres, a co wy kobiety powiecie??

Gość Mirabelllllllla
PPL Fiku zazdrosna była o Zbulwersowanego, dlatego z premedytacją zalała pomarańczową obstrukcją Twój ogródek

Gość zgłowąwchmurach
moda nie moda, gusta są różne :-)

nie jestem zazdrosna o wirtualnych wielbicieli :) ja lubię eleganckich i zadbanych mężczyzn, zapewne jestem niemodna ;)

Gość zgłowąwchmurach
ja lubię facetów, po których widać, że są sobą i dobrze się z tym czują. Czy ubiera się tak czy inaczej to nie ma znaczenia jeśli czuje się w tym dobrze.

Gość Zuzanna Amelia !!I
jem kupę :classic_cool:

macie racje, ale to ja wole patrezc na kobiety, ogladac je, podziwiac. Wole to robic kiedy one na mnie nie zerkają ;P A skorzna kurtka to do spalenia chyba pojdzie, bo wydaje mi sie obcisla, taka troche nie meska,,,, wyszczupla mi talie, poszerza ramiona, tak troche do przesady, a ja nie chce byc jak gej ;( ale ja wiem , jak wazny jest stroj dla kobiet, postaram sie zlapac taka dziewczyna tylko i wylacznie na charakter ;) pozakladam wiec troche dresow

Gość zgłowąwchmurach
skórzana kurtka niekoniecznie do pieca, schowaj do szafy, załóż dres i rozpocznij eksperyment

Hahahhaa, ja nie mam generalnie poważniejszych wymogów w kwestii męskiego stroju:). Ma być wyprany, wykąpany, wyprasowany i prawdziwy. Jak nie będzie umiał się fajnie ubrać, to mu chętnie pomogę:).

uwiebiam kobiety w spodnicy badz sukienkach, no i tyle. pokazuje sie z tej kobiecej strony, facet, ktory nie ma' pierwiastka gejowego' od razy sie na taka 'nadzieje.' no a dla mnie ubranie tak naprawde to i tak rzecz drugorzednz, nie chce sie wyrozniac z otoczenia. Jak wzyscy nosze obciagniete dresy i luzackie bluzy xxxxl to i ja je wezme ;) Na razie wygladem w skorze jak Herkules albo Xena ;P DRES! to co polubie ;)

Ty to ja tez caly czas w dresach chodze ? Kurde a ja sie zastanawialem co dzisiaj na siebie ubrac ... a to bez znaczenia bo i tak bede w dresie :)