Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skndvf

Białe drzwi wewnetrzne..

Polecane posty

Gość skndvf

czy biale dzrwi w pokoju sa ok, ludzie raczej maja ciemne drewniane, ja mam male 40 m wiec moze jakies ladne biale beda ok

Gość Gevalia
Większość populacji tego globu ma białe. Jedynie większość Polaków ma ciemne i to w zasadzie od niedawna, bo jeszcze 30 lat temu dominowała biel. Nie wiem nad czym się zastanawiasz. :) Rób białe i nie patrz na to jak ma sąsiad.

Gość pani domu
mam wszystkie kasztanowe żałuję że nie białe było by jaśniej , w samym hallu mam aż 8 drzwi a w całym domu 18 szt.

Gość utiroepwoutq
Ja mam mieszkanie 36 m kw, drzwi dałam drewniane i malowane w domu, więc są takie "z duszą", na stary styl. Kolor lakieru sama dobrałam, nie jest ciemny, drzwi wyglądają pięknie, pasują do wnętrza.

Gość gość
Ja kupiłam drzwi drewniane od www.muszynscy.pl i jestem z nich bardzo zadowolona - cicho sie zamykaja, widac, ze są solidnie wykonane :) moge polecic.

Gość karolina_61866
Jeśli szukacie dobrych drzwi wewnętrznych to najlepiej Asilo. Zalety to dobra izolacja akustyczna, ładny wygląd, estetyczne ukryte zawiasy, wygodny i cichy zamek magnetyczny w cenie drzwi. Solidnie wykonane i w dobrych cenach

Gość gość
jezeli bedziesz szukac dobrego miejsca na zakup to zdecdowanie polecam www.oknawroclaw.biz maja naprawde swietne modele

Gość gość
Jedno wiem, że na drzwiach nie warto oszczędzać bo zamek może szybko się zepsuć i nie chcieć się otworzyć. Musieliśmy jakiś czas temu skorzystać z pomocy www.pogotowie-zamkowe-poznan.pl przy awaryjnym otwieraniu drzwi, bo sami mogliśmy jedynie chyba je wyrąbać

Gość gość
W domu mam drzwi wewnętrzne z litego drewna w kolorze ciemnego brązu. Ściany mam jasne więc taki kolor dobrze się komponuje. Poza tym znaleźliśmy je w okazyjnej cenie w www.gz.com.pl we Wrocławiu, zajęli się także ich montażem

Gość gość
ja sie zakochalam ostatnio w drzwiach od www.hoton.pl nigdzie nie widzialam tak dopracowanych wzorow, zdecydowanie warte swojej ceny wedlug mnie

Gość gość
A moim zdaniem akie drzwi są super eleganckiei naprwdę można fajnie urządzaić nwętrza chociażby takimi drzwiami: http://www.westo.pl/ super

Gość gość
ja kupowalem jasne przeszklone u www.hoton.pl i naprawde wyszlo swietnie, do tego cenowo bardzo opłacają się zakupy u nich

Witam. Mogą być jeśli tylko Tobie się podobają. Jak dla mnie najlepsze są drzwi drewniane, możesz również wsiąść pod uwagę drzwi przesuwne jak http://www.stolpaw.com.pl/drzwi-wewnetrzne/system-przesuwny-wewnatrzscienny-kleopatra . Producent tych drzwi ma duże doświadczenie na rynku a bogatą ofertą zadowoli bardzo wymagających klientów.

Gość gość
W ArtCore jest całkiem spory wybór drzwi wewnętrznych, niektóre modele są na prawde zachwycające.

Gość gość
Do małego pomieszczenia zdecydowanie białe. Małe mieszkanie powinno być jasne, jeśli chodzi o drzwi to ogromny wybór masz tu http://panel-pol.com.pl/drzwi w dodatku montaż mają gratis ;)

Witam. Jeśli szukacie Państwo odpowiedzi na pytanie, czy białe drzwi pasują do wnętrza mieszkania, zachęcamy do zapoznania się z naszym artykułem https://www.porta.com.pl/blog/post-182-porta-skandia-przyciaga-wzrok.html. Doradzamy w nim czym kierować się podczas doboru białych drzwi, by odpowiednio wkomponowały się w wystrój wnętrza mieszkania. Na naszej stronie znajdziecie Państwo również wiele innych przydatnych informacji. Pozdrawiam Ekspert Porta

Gość tomkis456
Drzwi w dobrym standardzie i różnorodnej estetyce mają na http://drzwihotelowe.pl. U nich bym proponował poszukać. Mają dobrze działający dział obsługi, który pomaga w doborze. Jak u nich kupowałem szklane do łazienek to zajęli się tematem ekspresowo. Kontakt telefoniczny – kulturalny i rzeczowy.

Gość mareksobolll
Pozytywnie mnie zaskoczyli na stronie drzwihotelowe.pl. Mają nowoczesne akustyczne modele, z dobrym jakościowo laminatem na zewnątrz a dużo nie wzięli. Można się było dogadać co do wymiaru tak samo, nie robili tutaj żadnych problemów. Szybki zakup, jasne warunki, póki co drzwi dają radę.

Gość gość
Ludzie maja ciemne bo są bardziej praktyczne, z białych cały czas będziesz musiała wycierać paluchy itp. ;) Jak będziesz chciała jakiś drzwi, serdecznie polecam www.urzedowski.pl maja zdecydowanie najlepsze, kupowaliśmy tam również okna bo również bardzo nam się podobały, polecam :)

Gość gość
w artcore bardzo fajne modele drzwi można teraz znaleźć, sama jakiś czas temu wymieniałam ze względu na remont. Biale drzwi dobrze zabezpieczone będą dobrym wyborem

Gość gość
Ja mam bardzo ładne białe drzwi zewnętrzne z www.dar-plast.eu. Bardzo ładnie wyglądają wizualnie i są bardzo funkcjonalne.

Gość gość
odkad pamietam drzwi były białe, u dziadków malowane samodzielnie na biało, w latach 80/90 takie białe z ogromną szybą we wzorki, po 2000 też białe ale już nowsze, a teraz tez nowoczesne sa biale tyle że inne kształty otworów na szkło :) niektorzy obecnie maja imitacj***ardzo jasnego drewna, ale ciemnych drzwi to nigdzie nie widziałam :D chyba ze wejściowe ;p

Gość gość
Uważam, że duży wybór drzwi jest w www.skladokienpremium.pl Z żoną w tym roku podjęliśmy decyzje, że właśnie skorzystały z produktów danej firmy.

Gość gość
Mój znajomy również wspominał, że warto skorzystać z asortymentu www.skladokienpremium.pl/

Gość Pablo45
Czemu by nie białe, jeśli podobają Ci się właśnie takie :) Zwróć uwagę tylko na to, żeby były solidne. Podrzucam Ci linka z namiarami na RES DOM, ja tam brałem drzwi do mieszkania i są mega: http://www.res-dom.pl/drzwiwewnetrzne

Gość gość
Ja swój dom wyposażyłam w drzwi od firmy www.desart.tychy.pl Mają szeroką ofertę świetnych drzwi. Po za solidnymi i eleganckimi drzwiami zewnętrznymi i wewnętrznymi, zamówiłam też od nich drzwi stalowe, które oddzielają garaż i kotłownię od reszty domu.