Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weddingplannerka

Zorganizuję Twoje Wesele

Polecane posty

Gość weddingplannerka

Witam nowożeńców, jestem początkującą konsultantką ślubną i chciałabym wam pomóc w organizacji tego jedynego dnia, niemal za darmo. Pomogę Ci znaleźć salę, fotografa, kamerzystę, wspólnie zastanowimy się nad prezentami dla rodziców, gości. Odbędę z Toba wędrówki po salonach z sukniami ślubnymi, pójdziemy razem do kosmetyczki, fryzjera... wybierzemy zaproszenia i zastanowimy się nad dekoracją kościoła, sali, samochodu, wybierzemy najpiękniejszy bukiet slubny I pomogę w wielu, wielu innych sprawach. Mogę także zając sie konkretnymi wyznaczonymi przez ciebie sprawami, a moge zostać tylko waszą koordynatorką, tworzę wtedy harmonogram od paru dni przed az po sam dzien ślubu, jestem z wami w tyc ostatnich dniach a także w dniu ślubu od samego rana przez całe wesele i pomagam kompletnie przy wszystkim. Chodzi mi konkretnie o Poznań.

Gość Moje na pewno nie!
Żadna "początkująca konsultantka ślubna" nie będzie mi wmawiać, co na moim weselu będzie, a co nie. W końcu jeśli ktoś decyduje się na ślub, to chyba wie, po co za mąż wychodzi i jak chce całą uroczystość przeprowadzić. A za sugestie, w rodzaju rozwydrzonego kamerzysty, zboczonego fotografa, czy za fontannę czekoladową, to ja od razu z całego serca dziękuję.

Gość pani Alicja
a ja ci radzę poszerz wachlarz usług o stypy :classic_cool: Nie do ruszenia będziesz na rynku :P

Gość M-i-s-i-aaaaaaaa
Chcialabym zawrzec slub cywilny w Las Vegas Moim wymarzonym miejscem na m-c miodowy sa Hawaje Czy moglabys cos zaproponowac?!

Gość ty weddineg planerko
Zle sie reklamujesz i w zlym miejscu, ludzie korzystaja z takich uslug jak nie maja czasu na to ktos kto siedzi na kafeterii ma czas na wszystko