Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamartwiona..

Czy to cos złego ?

Polecane posty

Gość Zamartwiona..

Hej. Mam pytanie, bowiem dwa tyg.temu robiłam badanie mozu i krwi, nawet Pani z poradnik mnie pochwaliła, że bardzo dobre wyniki, że w krwi duzo hemoglobiny ..ogólnie ok, ciąża rozwija się prawidłowo.. Dziś mam 16 tydzień, ale strasznie się boje.... :( nic mnei boli, tylko mam strasznie żółty mocz... i upławy mleczno-białe... ;/ eh.. może stwierdzicie, że panikuję ale w 2009 straciłam dzidziusia w 11 tyg... ciąża obumarła, bez żadnej przyczyny... i stąd moje schizy...;/

Gość rurka kremowa
moze malo pijesz, wtedy mocz sie zageszcza i jest ciemniejszy niz zwykle... a moze jadlas ostatio buraki? tez wplywaja na kolor moczu

Gość Dzieciak pewnie chciał mleka
Pij więcej czystej wody mineralnej ok 1,5 litra dziennie , to tyle jeżeli chodzi o mocz a jeżeli i wczesniej cię nic nie bolało to nie ma co panikować . Mnie brzuch pobolewał do ok 17 t.c a potem macica i jej więzadła przyzwyczaiły się do naciągania i bóli nie było, zresztą , zawsze możesz zrobić dodatkowe USG prywatnie jak zależy ci na czasie i zasięgnąć dla uspokojenia opini inngo lekrza , na przykłąd własnie tego prywatnego.

Gość Zamartwiona..
hmm... może tak.. buraków nie jadłam... 14 mam wizytę u gin.. przed każdąnastępną wizytą mam strach :( ale to chyba nei znaczy, że jeśli pierwsza ciąza obumarła także druga tez? ? jestem młoda, mam 21 lat żadnych chorub, nic.... ;(

Kochana tak jak dziewczyny mówią Pij Pij jak najwięcej!!!!\ To,że pierwsza ciąża była obumarła to nie znaczy,że musi się to powtórzyć.Nie przejmuj się na pewno jest wszystko okej. Buziaki Pozdrawiam!:)

Gość Zamartwiona..
Mam jeszcze jedno pytanie.. bo podobno w II trymestrze ryzyko ciąży obumarłej i poronienia spada? ?

Gość Zamartwiona..
Karolina... - dzięki za podniesienie na duchu :) Pozdrawiam, miłej niedzieli :)