Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacer malolepszy

jenifer87

Polecane posty

Gość kacer malolepszy

Witam wszystkich. Jestem sąsiadką Magdy. Magda faktycznie pochodzi z patologicznej rodziny . Mąż jej wcale tak dobrze nie zarabia. Po prostu jego rodzice wzieli gruby kredyt we frankach na budowe domu . Dlatego Magda tak się cieszy i obwieszcza wszystkim na różnych forach ten fakt. Dajcie jej spokój. W zyciu realnym nie ma za bardzo się komu pochwalić bo mieszka na małej wsi gdzie wszyscy sie znamy i po prostu kazdy się z nich śmieje że juz od jakis 8 lat stawiaja i postawić nie mogą. Dlatego teraz przezywa ten fakt. Pozatym i tak nikt jej nie lubi-nie tylko tutaj widze ale u nas też. Jak chodzila do szkoły to matka wiecznie pisala o zniesienie dla niej oplat na wyciecki bo ja nie bylo stac a teraz po prostu szaleje ze szczęścia wiec dajcie jej się wyszaleć i pokazywać calemu światu szczęście jakie ją spotkało.

Gość kacer malolepszy
:-)

Gość jewyyy
To skąd te bajki jej się w głowie pojawiają. Nie rozumiem po co tak kłamać.

Gość kacer malolepszy
chlopa mi odbila to sie tu na niej odegram, teraz ja bym ten dom stawiala a tak mieszkam w komorce

Gość jewyyy
Podszyw... żałosne!

Gość kacer malolepszy
wiesz. Jak byś z biedy i patologi się wyrwala na ciut lepsze życie-bo tylko tyle że mąż nie pije to podejżewam że chciala byś podzielić się radością z innymi. U nich wcale tak dobrze nie jest. żyją sobie ale jakos specjalnie nie mają. Ona na razie nie pracuje bo nie może sobie pracy znaleść.Nie wiem ,jak dalsza edukacja sie jej potoczyła,z tego co wiem nie skończyła zawodówki bo zaszla w ciażę i musiala sie chajtać. Mąz pracuje ,ale nie zarabia kokosów-zyją od pierwszego do pierszego dlatego tak długo im zchodzi ta budowa.Bo pieniądze z kredytu poszły na material a reszte musza kombinować i tak im schodzi.

Gość nhgjyhj
ja tez ja znam, to prawda co autor tego postu pisze, chodzilam z nia do szkoly:) i niestety ale o jej dziecku nie mozna powiedziec ze jest inteligentne:(

Gość kacer malolepszy
zresztą mimo wszystko ,nie powinna az tak nieudolnie sie tym chwalić.Ale nie ma się co dziwić.

Gość bujinka
przecież jak niby zawodówki nie skończyła jak na studia poszła?

Gość jewyyy
No dobrze ale zamiast się cieszyć z tego co ma, niepijący mąż, dziecko i wyprowadzka z domu rodziców i tym chwalić że wyszła z patologi to wymyśla sobie zupełnie inne życie. Ciekawe co na to jej mąż. Na pewno Cieszy się że jego żona wymyśla sobie zupełnie inne życie bo nie jest zadowolona z nowej rodziny.

Gość lotta1990
a ty o ile faktycznie jesteś facetem(w co wątpie sądząc po zniewieściałym wpisie),weź się do pracy nieudaczniku,a nie szkaluj na forum dziewczyne,której nie znasz,albo znasz,lecz cię olała.Założe się,że Jenny by na ciebie nawet nie splunęła stąd ta frustracja. btw. laka mnie irytuje tym epatowaniem bogactwem,ale ty zachowujesz sie w tym momencie zalosniej

Gość hahahaddd
nikt jej tu nie zna więc nie opowiadajcie bredni ,bo wielu tu już takich było a nawet nie potrafili napisac jak ma na nazwisko

Gość jewyyy
lotta1990 a kto tu udaje faceta? Chodzi Ci o kacer malolepszy? Już na początku napisała że jest jej sąsiadką. Proponuje nauczyć się czytać.

Gość lotta1990
Kolejne kłamstwo. Piszesz,że stawiają dom 8 lat,a zaraz potem,że Jenny wyszła za mąz,bo wpadła.Wobec tego kłamiesz. Nie mogła wyjść za mąż w wieku 15 lat i urodzić dziecka w wieku 16.

Gość lotta1990
racja,mój błąd,nie doczytałam

Gość hahahaddd
bzdury autorze opowiadasz takie ,że się w pale nie mieści ,nikt jej jeszcze na kafe nie zdemaskował

Gość kacer malolepszy
jestem kobietą:-) I znam dobrze Magde. Jak mogla właśnie iśc na studia jak zawodowki nie skończyla bo bodajze w 2 klasie urodziła tą małą.I od tamtej pory w domu siedzi na garnuszku Sławka. To jej życie ,i nie powinnam tego pisać ale jak wchodze na kafe nie wiedząc kim jest jenifer wchodze na fote patrze sie a to nie kto inny jak madzia. Więc az mnie szarpnelo ,ze wypisuje takie bzdury. Więc sie nie dziw ze napisalam prawe.

Gość lilou7788
a na jakiej wsi mieszkacie,skoro juz wiesz o niej wszystko?

Gość jewyyy
Wiecie co żal mi was. kacer malolepszy pisze o niej wcale jej nie obrażając, a wy od razu z takimi słowami. Według mnie to świadczy o niskiej inteligencji.

Gość kacer malolepszy
8 lat budują.:-) Jeśli chodzi o ścisłość.Ona wpadla w zawodowce w 2 klasie bodajże Wiec 15 lat miala czy 16 jakoś tak. Więć nie wiesz nie pisz.Zresztą dom zaczol powstawac bo jego rodzice wzieli kredyt we fraknach i zaczeli budować dom w kt orym zamieszka madzia z rodzina i jego rodzice! Więc nie wiem o co sie spinasz.

Gość beatka sk czy ty
o Boziu biedna ta dziewczyna, spaliłabym sie ze wstydu jakby ludzie na kafe mnie znali i rzucali szczegolami z mojego zycia :-(

jakbym wpadła mając 15-16 lat to moja córka miałaby dziś 8-9 lat a chyba na taką nie wygląda,jak kłamiesz to kłam chociaż z sensem ;)

Gość xzffffv
tylko ktos na maksa niedowartosciowany moze opisywac i zmyslac swoje zycie, w sumie smutne to 🖐️

Gość beatka sk czy ty
ale czujna jest dziewczyna chyba non stop tu siedzi :-)

nie siedze ,ale co wejdę to kolejny nowy topik o mnie i to jeszcze ,żeby ktoś coś prawdziwego o mnie napisał ,ale tu bajki takie czytam że z mężem w głos się smiejemy:D

Gość kacer malolepszy
piszesz ,że jeszcze nikt jej nie zdemaskowal. Ja jej nie demaskuje.Ja ją znm osobiście :-) Weszlam już kiedyś na forum i widziałam jak po niej jedziecie.Weszłam na jej foto-z ciekawości i patrze sie a tu moja sąsiadka. Troche mnie to zszokowalo i nie tylko mnie bo i mój brat byl w szoku bo czytaliśmy jej posty.