Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacer malolepszy

jenifer87

Polecane posty

Gość Odczepcie się!!!
noo

Gość katalonska świnia
jenifer -sm ierdzisz????????????

Gość lolllliiioooj
niezły syf!!!

Gość stalkerxxlll=====
ale jadem plujecie.zeby was Bog pokaral.straszne

tak, rzeczywiscie jak zamieszczasz foty na kafe to w koncu ktos cie pozna no i ja wiem gdzie jenni mieszka i wiem ze ma kase i ze wszystko to co tu ta niby sasiadka napisala jest nieprawda. a jenni nawet nie jest ze wsi a z calkiem niemalego miasta. wiem dokladnie ktorego a nawet z ktorej dzielnicy. wiec 5 stron glupot zapisaliscie, gratuacje:)

Gość lolllliiioooj
zdesperowana a poznałaś ją na żywo??

Gość lolllliiioooj
to poznałaś ją a żywo czy nie?

Gość lolllliiioooj
skoro pytam...

Gość stalkerxxlll=====
no i super,ja nie moge jednego zrozumiec,niby ludzie sa dobrzy itd.a anonimowo wszystkie hamulce traca i takie zle rzeczy pisza,zeby dziecku zyczyc smierci?to juz sie w glowie nie miesci.straszne!!!

Gość lolllliiioooj
a ktoś jej dziecku śmierci życzył?

Gość stalkerxxlll=====
ok,pomylka-ktos jennifer zyczyl smierci a dziecko zwyzywal od glupkow i rudzelcow,czemu to male kochane dziecko jest winne?

Gość lolllliiioooj
1.Uważam,że Jennifer jest pustakiem skoro wrzuca swoje fotki na forum i wymyśla jakieś kłamstwa w których się gubi. 2.Dziecko nie jest niczemu winne i dziwię się ludziom, którzy na nie pluli. Normalna dziewczynka. Dla każdej matki jego dziecko jest najpiękniejsze. Jaki by człowiek nie był, ale życzyć komuś śmierci to przegięcie na całej linii. Zastanówcie się ludzie co piszecie.

Gość lolllliiioooj
zdesperowana- nie ciekawość...o to chodzi,że poznałaś ją przez net i nie widziałyście się na żywo,dlatego nie jesteś kompetentna w tym co piszesz. I troszkę kulturalniej a nie od razu z tekstem 'ciekawość cię zżera??'

Gość lolllliiioooj
a skąd u ciebie pewność,że mówi prawdę? napisz,że się z nią spotkałaś, wszystko widziałaś i rozwalisz to towarzystwo, które pisze,że jenny kłamie. chodzi o fakt,że zmienia wersje i raz pisze coś a później coś innego. Lady Love sama złapała ją na kłamstwie

Gość odkryli cie jenny
od dawna sledze je posty i klamie jak z nut, Zaslania sie jenny tym, ze ktos jej zazdrosci. Zazdroscic to by mozna jej bylo gdyby sama zarobila na cos. Pamietacie jej zdjecia jak szczerzyla sie do lustra a z tylu widac obskurne mieszkanie? I Jej maz niby 50 tys miesiecznie zarabia? buahah. Oczywiscie, ze dziewczyna zeruje na tesciach. Siedzi calymi dniami na tylku nie ma co robic, to fantazjuje o lepszym zyciu.

lolllliiioooj --> " to poznałaś ją a żywo czy nie?" z takim tonem to mozesz sie wysilic i sledczym zostac.. z reguly nie odpowiadam na takie natarczywe pytania. nie chce mi sie dyskutowac na tematy dotyczace czyjejs osoby, ten jeden raz sie wtracilam jak przeczytalam ten stek bzdur na ktore duzo ludzi sie nabralo. i tak jak pisalam.. zapytaj sie jenni :)

Gość bo sa tu ludzie od czasów
początków dzeny na kafe.I pogubiła sie juz a ty zdz łykasz jak pelikan.Jak podali jej dane dzisiaj to od razu zwiała.Akcja usuwania zdjęć z innych jej profili też juz była przerabiana.Co innego pisze na innych forach , co innego tu.

Gość odkryli cie jenny
lolll a o co chodzili z tym, ze lady love zlapala jenny na klamstwie?

Gość focuska
ale macie wszyscy problemy... :O a najlepsze sa juz teksty ze jenifer jest be bo nie odchodzi z kafe mimo ze ją jedziecie :D a kim wy jestescie ze ma sie dziewczyna z wami liczyc??? pewnie siedxzi i sie smieje ze banda swirow siedzi i stuka "odwaznie" w klawiature tak sie nią ujarała :P to wy juz lepiej skonczcie i rozejdzcie sie bo jestescie kosmici :D

Gość odkryli cie jenny
zona wez juz tak sie nie podniecaj tym wszystkim. Lec do jennusi i razem fantazjujcie o lepszym zyciu ;D

Gość stalkerxxlll=====
a kim jest ta lady love?pewnie nie raz mataczy,klamie,zreszta-kto nie klamie-lapki w gore.Mi jakos Jennifer nie przeszkadza i przez ta cala nagonke na nia poczulam do niej cos w rodzaju sympatii,hehe

Gość Nooom
Zdesperowana....gratuluje towarzystwa:D

poza tym jenni sama niejednokrotnie pisala tutaj na kafe ze jej maz dorobil sie z czasem i to calkiem niedawno. ja ja nawet nie wypytuje o jakies szczegily z jej zycia, bo wiecie co? nawet to ze znam ja lepiej od was nie sprawia ze jestem ciekawa na tyle zeby sie o to pytac i potem moze jeszcze na ten temat plotkowac. jest naprawde sympatyczna osoba i tyle mnie jedynie obchodzi. potwierdzilam tylko ze jenni ma kase, ma meza, buduje dom, coprawda poza miastem ale mieszka poki co w miescie.

Gość kamikadze8888888
żona a jenny twierdzi,że się na żywo nie spotkałyście, więc nie zmyślaj :classic_cool:

Gość focuska
mam gdzies wasze wypowiedzi i tak wiem ze nasz dom my budujemy za kase nie na kredyt

Gość haha zapomnaiala sie przelogow
ac i pisze z roznych kont, niezla jest