Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacer malolepszy

jenifer87

Polecane posty

Gość a ja jej zazdroszczę
i dlatego jej nie nawidzę..ze taka głupia suka ma szczeście ,życzę jej żeby zdechła

Gość DrejeckBanders
jennifer8787*** - myslisz, ze nie ma tutaj ludzi, ktorzy maja wiecej SWOICH pieniedzy od Ciebie? :) Jesli tak, to malo wiesz :classic_cool:

Gość mgfdhbbhdhdgdgh
hmm a skad wiadomo ze to ona, mi ta dziewczyna nie wyglada na polke. dajcie linka do profilu na wizazu, a z tym domem to o co chodzi, skad macie foty?pokazac wszytsko!!:D

Gość katasrofa w powietrzu
dokladnie to co ona za te pieniądze buduje??????????? Kurwa wille z 10 sypialniami basenenami kortami?

Gość lizałbym jej krocze
aż huczałoby :)

Gość Olivcia...
Nie rozumiem, co was obchodzi cudze zycie? Jezeli ona naprawde nawet szkoły nie ma- to dajcie spokoj, napewno jest niedorozwinieta, nie robcie sobie jaj- to nie jej wina.

hehehe w popłochu usowa foty:D:D:D Faktycznie.Nie ma ani jednej.Ale trooll z niej.hehe. Nie rozumiem dziewuchy nikt jej tu nie lubi a ona dalej sie wprasza i twardo dyskuscje prowadzi:D:D:D: Jaki zjeb

oj dajcie dziewczynie spokój, co to za różnica czy jest bogata czy nie? jak jest szczęśliwa to daj jej Boże, nie zazdroszcze :D a jeśli wymyśliła sobie swoje życie, to zignoruje to, widocznie chce by jej ludzie, '''zazdrościli'', kafeteryjni ludzie :D

Gość 557543905345
nana-nana bardzo fajne podejscie, masz juz moze swietnego meza? ;)

Gość Olivcia...
Ja jej zazdrosze glupiego faceta ;) Jak mozna byc z kims kto nawet wyksztalcenia nie ma?? To wstyd, dla meza, dziecka...

Gość yujd
pisała ,przecież że obroniła licencjat ,na kafe ludzie przekręcają jak się tylko da

Gość beatka sk czy ty
dajcie jej spokoj, ona nikogo nie obraża a Wy ja tak :-(

ja swoją drogą mam dobre życie, pieniędzy mi nie brakuje, ale nie chwale sie tym na forum, bo nie jest to dla mnie nic fascynującego wartego by to obwieszczać :D na opinni innych też mi nie zależy :)

Gość JASSSSSSSSSNE
Licencjat, gdy zawodowki nie ukonczyla tak....jasssssne wierzymy:) jenifer-jak dobrze ze nie zapominasz sie wylogowac-gdy sie bronisz z pomaranczy :)

co onronił ten tłuk?????????????????????????????????? Jaja ze robisz.hahahaha. Nie no jaja.

Gość moja jest lepsza
nie no jak ma kase to i moze miec licencjat :-) niektore " UCZELNIE" daja takim :-)

Gość 557543905345
nana-nana - ale material z Ciebie dobry ;)

Gość zdegustowana....
Zeby mozna bylo nawet za $ zdobyc, licencjat, musiałaby skonczyc L.O, ale to nie jej poziom....

Gość 557543905345
Racjonalnie podeszlas do tematu, ale troche religijnoscia tracalo i szerokim usmiechem ;)

jenifer nie jest tym za kogo się podaje moi drodzy. Nawet nie wie kto jest ojcem jej zrudzilej corki

Gość kastarlni
a no widzieliście jej córkę? RUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość materia szara
po co w ogole glupi ludzie wrzucaja do sieci tyle swoich fotek/?? Tak tu sracie na nia, a sami macie ich pewnie setki na nk badz fb ;) hipokryzja

Gość 100lat!!))
haha, no zainterosowalam sie tematem 1.panna jest glupia i zamieszcz zdj na kafe....na ktorym siedzi ludzi mnostwo i zapewne niektore osoby ja znaja 2 pokazuje zdj dziecka itp 3 chwaleniem sie nowym domem...to dopiero zal, moze dawniej byl to powod do dumy? a teraz, wszedzie tysiace pieknych domkow, 4sztuka jest wybudowac dom a niemiec kredytu 5 jest brzydka itp., ale jej umysl to juz tragedi chyba sie przejela bo nie pisze,

Gość A no przejela sie
dziewczyna chyba. Albo mąz ją zatłukl bo już nie mógł znieśc faktu,że zamiast dzieckiem i nim się zająć to ta głupia pochfa siedzi całymi dniami na necie. Pewnie wyrwał kable i zdzielił po pysku:D:D:D:

Gość Odczepcie się!!!
odczepcie sie od jeniferrrrrrrrrrrrrr! Biedna dziewczyna.Pewnie śmierdzi jej z buzi i biedna nie może w realu z ludzmi rozmawiać i dlatego tak nieudolnie trzyma csie tego portalu... Biedna dziewczyna