Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacer malolepszy

jenifer87

Polecane posty

Gość kochająca zonaaaaa
kasa boli:D:D:D:D:D:D No nie wiem nie wiem ,porzyczke trzeba splacać. Nie ja ją muszę wiec mnie nie boli.Tłuku:D

Gość triiik
jezu, ale tutaj sa tumany... żeby takie błędy ortograficzne robic:( wstydzicie się

Gość ale jaja madzia sie zesrała
ale jesteś tępa moja doga!!!. Ja nie mogę pojąć jednego. Nie ma tu osby ktora by po tobie nie jechała a to bie nie wstyd i dalej tu siedzisz??? Niesamowite.Nie wiedzialam ,że są jeszcze takie durne laski. Ja jak by po mnie jechali dzien w dzien znalazła bym sobie inne Zajęcie a nie siedzenie i czytanie na swoj temat.nie masz godności ani chonoru .Zal nam ciebie wieśniaczko biedaczko

Gość Matko i corko!!!!!!!!!!
Co wy mowicie zaden bank nie da komus bez wyksztalcenia kwoty powyzej 10000zł wiec to chyba nie prawda???

Gość nei dma
a co z Nikolką? Cały dzień z chorym tatą siedzi?

Gość nie wiem jak inni na tym forum
ale ja bezgranicznie wierzę jennifer :classic_cool:

a mnie to nie rusza kompletnie :) mnie to śmieszy ,bo nikt normalny nie interesuje się życiem jakieś kafeterianki;)tylko sami zakompleksieni i nieszczęśliwi musza tu wylewac swoje flustracje

kochająca zonaaaaa kasa boli No nie wiem nie wiem ,porzyczke trzeba splacać. Nie ja ją muszę wiec mnie nie boli.Tłuku debilizm na tym forum osiąga niesamowite rozmiary :D 🖐️

Gość nei dma
a co z Nikolką? cały dzień z chorym tatą siedzi?

całe moje miasto wzieło pożyczkę ,żeby jennifer mogła wybudowac dom i kupić samochód;).Pozatym pomyslcie na logikę że taki dom kosztuje 800tys który bank dałby taką pożyczkę?:) może troszkę szkoły by się co nie ktorym przydało

Gość nei dma
a co z Nikolką? Cały dzień z chorym tatą siedzi?

Gość Aleksandra 1989
Bo głupie istoty wrzucaja foty, a potem zdziwienie ze ktos ich zna:) debilizm. Ale myslałam ze nawet prosta w obyciu osoba jest w stanie zrozumiec, ze w sieci nie gine nic. Zalosne sa mamuski wklejajace fotki typu: moje dziecko, je, moje dzieck, na placu zabaw, moje dziecko spi,,, za jakis czas bedzie zdj jak sra... A kto naormalny wypisuje głupoty o tym ze dom buduje itp??? tylko zakompleksieni idioci- laska ktora ma 0 wyksztalcenie moze na ten dom tylko dupskiem zarobic. Kafeteria to teraz wielkie gowno...

Gość triiik
Tobie też przydałaby się szkoła... pisząc " co nie którym " NIE z PRZYMIOTNIKAMI piszemy oddzielnie. ludzie. jak wypowiadacie się na forum publicznym, to radze zajrzeć w słownik czasami. WSTYD

Gość nei dma
widzę, że niewygodne pytanie, zatroskana mama nie ma czasu odpowiedzieć

Gość mgfdhbbhdhdgdgh
czemu czepiacie sie jej, gdzie mozan zobaczyc jej foty i jaki ma nick na wizazu? moze tez ja znam?:D

Gość Budujaca dom...
Stawiam dom 160m i koszt to ok 450tys wiec co ty dziecko mowisz o 8000000zł???????!!!!!!!!!! Co za wybujała fantazja....ehhh

jennifer8787*** całe moje miasto wzieło pożyczkę ,żeby jennifer mogła wybudowac dom i kupić samochód .Pozatym pomyslcie na logikę że taki dom kosztuje 800tys który bank dałby taką pożyczkę? może troszkę szkoły by się co nie ktorym przydało dżeniffer - ale już się nie ośmieszaj - proszę ;) twoje doświadcznie w biznesie jest doprawdy porażające :D 🖐️

Gość katasrofa w powietrzu
Magda szmatlawcu dzieckiem się zajmij a nie siedzisz całymi dniami na necie:D:D:D:

dobra bawcie się dobrze miłej zabawy !zazdrośniki .Moje posty z wizazu sprzed 5 lat były tu wklejane miliony razy i nie robią na mnie największego wrażenie ale jesli tak wam może ulżyć to proszę bardzo:P wklejajcie i miłej zabawy . Taka moja mała dygresja miłego wieczorku :P czuję się zaszczycona :P

osadzona Estera Goldbaum wydać 800 tys i wybudować takie szkaradztwo z gotowego projektu muratora to trzeba mieć nie po kolei w głowie nioe po kolei w głowie to trzeba mieć wierząc w tą historyjkę , która się nie klei chyba w 1000 punktach :D 🖐️

Gość triiik
po twarzy od raz widac, ze pusta :D

Gość nei dma
spokojnie, dzieckiem zajmuje się chory mąż, bo pani matka zajęta na kafe

może ona i ma tego bogatego męża , ja głównie punktuję ją tu za głupotę że zdjęcia wkleja , za to że nie powinna tak się przechwalać bo świadczy to o niskim poziomie , za to że gust ma fatalny a poza tym powinna się cieszyć że w ogóle zamieniłam z nią kilka zdań bo w realnym świecie nie miałaby na to szans , nasze światy się nie krzyżują

Gość MarekSzejk:)
Bez jaj :) laska w popłochu usuwa fotki z profili :) nawet nie wiem czy bym ja nazwała os"przecietnej urody" a do tego brak wykształcenia.... i jak pasozyt zeruje na innych(maz tesciowie itp) KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Krysiaaaaaaaaaaa
A ja tam lubie sie posmiac z ludzkiej głupoty :) :) :)