Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pseudonimu i nie będe

Co mam zrobić? Proszę o poradę!

Polecane posty

Na wstępie muszę zaznaczyć, że jestem lesbijką. K poznałam jeszcze w liceum. Spotykałyśmy się ale ona była już w związku z A. Nawiasem mówiąc A też do mnie kręciła, ale to już zupełnie inna historia. W liceum również poznałam W. Zakochałam się w niej ale ona najwyraźniej nic do mnie nie czuła. Jednak ja cały czas starałam się żeby pokochała mnie gdyż kochałam ją i wciąż chyba kocham. Próbowałyśmy być razem ale niestety za każdym razem ona zrywała ze mną, bo nic do mnie nie czuła. Ale wracając do K. Przezemnie K zerwała z A. Potem do siebie wróciły, a potem znów zerwały. Ale wracając do mojej rozterki. Kilka miesięcy temu postanowiłam dać szansę K. Byłyśmy ze sobą miesiąc, całkiem dobrze nam się układało ale zerwałam, gdyż nie mogłam znieść jej zachowania. Zwłaszcza, że diametralnie zmieniała się po alkoholu czego nienawidziłam. Zatem zerwałyśmy. Nie odzywałam się do niej dwa lub trzy miesiące, kiedy ona starała się podtrzymać kontakt i przekonać mnie do siebie. W międzyczasie związałam się z M. Byłyśmy ze sobą koło miesiąca, jednak rozstałam się z nią, gdyż wolała się spotykać z moją znajomą. I tak na prawdę to A.G. zepsuła naszą relację. M zauważyła swój błąd, zerwała kontakty z AG i postanowiłam jej dać drugą szansę. Właściwie nie czułam do niej nic szczególnego poza fascynacją nią. Drugim razem to ona ze mną zerwała, ponieważ uznała, że skoro nic do niej nie czuję to nasz związek nie ma sensu. Zabolało mnie to zerwanie, dlatego postanowiłam(wiem, że mój pomysł był głupi), że wykorzystam K, do celów jasnych. Powiedziałam jej jasno o moich zamiarach, a ona się zgodziła. Więc spotykałyśmy się. Spotykałyśmy do czasu, kiedy na imprezie chciała poderwać moją przełożoną. Przestałam się do niej odzywać, aż do dzisiaj kiedy przyjechała do mnie i zapewniła mnie o swoich uczuciach i dała prezent. Nie wiem czy coś do niej czuje, to znaczy podoba mi się i właściwie 'kręci mnie' aczkolwiek to nie jest to samo co czuje do W. Zatem mam pytanie do was- co mam zrobić? Czy mam jej dać szanse?

Gość nie wiem co ci odpowiedzieć
ale jedno wiem na pewno - jeśli na tym temacie pojawi się Babeczki w kropeczki wyzwie Cię od chamskich, złośliwych i wtykających nos w nieswoje sprawy lesb :classic_cool: ON nie lubi LESB :classic_cool:

Gość magagagagaggaaaa
Daj sobie z nimi wszystkimi spokoj i znajdz inna.

Chętnie się z nim skonfrontuję;) Wracając do mojej prośby. Poradźcie mi, proszę.