Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyiuyi67ii

Związek dorosłego faceta z młodą dziewczyną czy to ma szanse przetrwać ?

Polecane posty

Gość uyiuyi67ii

Czy związek 27 letniego faceta i 18 letniej dziewczyny ma szansę przetrwać ? Czujemy się z sobą dobrze, jesteśmy razem od dwóch miesięcy i wszystko fajnie pięknie jest ale wiadomo że na początku zawsze tak się dzieje.Miałem dwie partnerki w życiu , jedną w swoim wieku, drugą dwa lata młodszą a tutaj jest 9 lat różnicy i nie wiem czy to ma szansę przetrwać.

Gość dorosła.
ma wielszą szanse niż inne .

Gość ble ble ble bla
9 lat to nie jest znowu az tak duzo.

do autora, jak sie poznalam z moim mezem mialam 19 lat (1rok studiow) a maz 28 lat. dzis on am 33 a ja 24:) jest nam super i jestesmy rok po slubie. roznica dokladnie jak u was. 9 lat. a nawet woecej bo 9 lat i 10 miesiecy... jak jest prawdziwa milosc to wiek nie gra roli. ja kocham w nim rowniez to ze jest straszy :)

Gość Kaaaamaaaaaaaa
Pewnie że ma szanse i to jeszcze jakie.Facet w tym wieku jest jest już na "lepszym" etapie niż jej rówieśnicy a dziewczyna która ma 18 lat jest o parę lat do przodu a jeśli jest normalna to i Ty jesteś normalny to wiek nie ma tutaj kompletnie nic do znaczenia.

jeszcze zalezy czy ona traktuje cie serio. ja bylam bardziej dojrzala i ustatkowana niz moje rowiezniczki w wieku 19 lat gdy poznalam meza. on to widzial i pokochal...

"Nie ma szans. Młoda dziewczyna wiąże się z młodymi chłopcami, natomiast dorosły facet z dorosłymi kobietami. W każdym innym przypadku- patologia. " No cóż Beliar.... W Twoim przypadku związanie się z młodszą dziewczyną oznacza pedofilię;) A do autora. Olej różnicę wieku. Dobrze wam razem i to się liczy.

Beliar, nie martw się. Też może dożyjesz do 27 lat. ;) A związek dlaczego ma się nie udać? Może i szybciej niż z równieśnikiem. W końcu przez wieki było tak, że to facet często był starszy, to się z nikąd nie wzieło. Widocznie taki układ pasuje.

Beliar, apokalipsa będzie, jak normalna dziewczyna cie rozprawiczy. Póki co wracaj do piaskownicy i baw się swoim wiaderkiem i łopatką. Dorośli muszą porozmawiać.

beliar nie zgadzam sie... wytlumaczenie znajdziesz w moich wypowiedziach wyzej. PS moj maz wystarczajacego penisa i mna nie rekompensuje sobie niczego.. do autora nie zwracaj uwagi na beliara zazdrosci tobie i mojejmu mezowi fajnej mlodszej partnerki :) pamietaj najwazniejsza jest milosc. my jestesmy razem 5 lat. 11.11 2011 bedzie rocznica od kiedy jestesmy razem... warto... wiek nie ma znaczenia!!

Gość uyiuyi67ii
Beliar widzisz nie rozumiesz.Gdybym zakochał się w rówieśnicy albo starszej to nie pisałbym tutaj na forum ale zakochałem się w 18 letniej dziewczynie dlatego chciałem poczytać posty ludzi którzy mieli lub mają podobnie.

a jeszcze dodam ze moj maz w luksusy tez nie oplywal gdy sie poznalismy... gdy skonczylam studia i pracuje dorabiamy sie wszytskiego razem

Beliar widzisz nie rozumiesz.Gdybym zakochał się w rówieśnicy albo starszej to nie pisałbym tutaj na forum ale zakochałem się w 18 letniej dziewczynie dlatego chciałem poczytać posty ludzi którzy mieli lub mają podobnie. Nie wiem po co to piszesz? Kochacie się, a to że masz młodą dziewczynę przecież jest fajne? Tak to jest, że faceci lubią młode dziewczyny, a młode dziewczyny lubią starszych gości. Natura.

beliar no ale tak juz jest... my tez czesto zartujemy z naszej roznicy... np slyszymy jakas piosenke.. ja mowie" pamietam to z dyskotek z podstawowki", a maz mowi "pamietam to z wycieczki w technikum" :)

Pewnie Beliar się zauroczył w jakiejś koleżance, a ona wybrała starszego i stąd to wszystko.

A to był sarkazm. I tak się składa że cipe to masz między nogami ;) Eh spakuj kredki do szkoły, obejrzyj taniec z gwiazdami, umyj zęby, nie zapomnij przyjebać głowa mocno w ścianę, to może Ci się coś tam poukłada i idź spać

Ja mam powodzenie wśród dziewczyn. A Ty nie zwalaj na wiek, bo możesz tez być z równieśniczką, albo trochę młodszą. Zdarza się nawet, że dziwczyna jest starsza, więc to nie o to chodzi.

Cieszę się że wiesz lepiej :) w sumie to poprawiłeś mi humor, nie wiedziałam, że takie matoły istnieją :-D gadaj zdrów i bywaj.

Podobnie jest ze mną, tyle że poza wyglądem ważne dla mnie, żeby była bardzo porządna. To Ty też masz powodzenie, a że te najpiękniejsze trudniej zdobyć to jasne.

B. miales racje wg siebie. a ja mam swoja wg siebie. naucz sie szanowac zdanie innych... dyskusja z toba moglaby byc ciekawa gdybys nie obrazał innych. po co te epitety?? popierodlona i tzipa?? ja wbrew pozorom i innego zdania rozumiem twoje podejscie do tematu. nienormalna wydaje ci sie taka roznica teraz. ale gdy bedziesz ok 30 moze inaczej na to popatrzysz

Autorze, jak najbardziej da radę przetrwać:) nie słuchaj Beliara, to dzieciak, który o niczym nie ma pojęcia, o czym nie raz się przekonałam:)

Beliar, a czy Ciebie nie boli to, że któraś z Twoich fajnych koleżanek wolała chłopaka kilka lat starszego?

panna- aha :) ten typ tak ma :) ja nie znalam go do tej pory... ja za duzo sie na kafe nie udzielam ale temat ewidentnie dotyczyl mojej sytuacji wiec zajelam glos i zostalam obrazona!