Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soniku

Porażka na całe życie?

Polecane posty

Gość soniku

Mając 17 lata uwierzyłam w miłość pewnego kolesia. Jemu jednakże chodziło tylko o sex, dostał czego chciał i porzucił. Teraz mam 23 lata, od tamtej pory nikogo nie miałam. Nie potrafię uwierzyć że facetowi może chodzić o cokolwiek innego niż tylko o wykorzystanie mnie. Do tej pory zresztą czuję się jak szmata że w swej naiwności i głupocie dałam się przelecieć. Nie wierzę żadnemu facetowi. I jak tu sobie ułożyć życie?

Gość marmoo2444
Idź to psychologa to Ci pomoże ;)

Gość atrakcyjnaaaa dziewczynaaaaaaa
zapomniec o przeszlosci zyc terazniejszoscia - jedyna,dobra rada :)

Gość SamotnyLat27
Będe szczery. Jestem facetem i chodzi mi głównie o sex. Od innych facetów różni mnie to że moją partnerką chętnie się zaopiekuję, nawet mogę się z nią ożenić jeśli chce. I oczywiście będę ją kochać. Jednak uwierz mi, nam facetom trudno kochać bez seksu.

Gość soniku
tylko że nie potrafię nikomu zaufać teraz, facet to od razu wróg, bo chodzi mu tylko o jedno

Gość soniku
mkam penisofobie

Gość soniku
SamotnyLat27 tu nawet nie chodzi o sam sex, chyba bardziej o wiarę w facetów, w miłość...

Gość soniku
dziewica jeszcze ja chyba mam już dość tej samotności, ale jak tu komuś zaufać? kolejny przeleci mnie i zostawi...

Gość slowa prawdy.......
nie kazdy jest taki, moj chlopak wlasnie nie chce seksu, bo mnie kocha... musisz kogos bardzo dobrze poznac, najpierw sie zaprzyjaźnij a dopiero potem zwiazek i na koncu seks, najpiekniej po slubie, wtedy bedziesz pewna na 100% ze cie kocha i nie zostawi :)

Gość soniku
slowa prawdy....... przyjaźnić z facetami się potrafię, ale jak tylko wyczuwam że mogłoby być cos więcej to uciekam

cóż Ci mogę poradzic, jedynie to byś nie wiecej zadnemu nie oddawała się przed ślubem...jak patrze na moje kolezanki, które tylko zachodzą w ciążę by złapac faceta to uwierz moja samotnosc jest przy tym piekna, co nie oznacza, że wszyscy faceci to dranie...i seksoholicy, ale trafic na takiego ktory o tym nie mysli to jak dostac mgwiazdke z nieba...

Gość slowa prawdy.......
jak widzisz ze jakis wartosciowy to daj mu szanse, a po czym poznac wartosciowego? szanuje kobiete i nie pcha sie do lozka, nawet wstydzi sie ją do tego namawiac.

Gość slowa prawdy.......
to prawda malo takich ale to zwykle ci tacy najmniej pozorni...

Gość SamotnyLat27
Zauważyłem, ze z kobietą nigdy nie można być szczerym, bo jak się jest to kobieta uważa faceta za frajera lub jeszcze gorzej

Gość soniku
nie wiem czy tacy faceci jeszcze istnieją... może to też moja wina, bo dbam o siebie i tak dalej, ogólnie dobrze wyglądam, mam powodzenie, ale robię to dla siebie żeby się dobrze czuć, a nie dla facetów...

najważniejsze byś nie nie poddawała i wszystkich facetów nie pakowała pod jeden schemat, są wartościowi tylko trzeba na takich po prostu trafic, a od tych co mysla nie ta glową co trzeba to jak najdalej...

Gość soniku
SamotnyLat27 bo może uważają że za tym też kryje się podstęp, że chcą ją wziąć na przykład na litość

Do autorki - Masz 23 lata wiec moze tak troche bys sie juz ogarnela i wziela troche na luz. Nie badz ze taka siweta! Wez sie dziewczyno baw i nie bierz wszystkiego tak na serio!!!! ZEMSTA! Rozkochuj facetow i rzucaj, badz twarda i baw sie! Tylko sie nie zakochuj odrazu ! Z dystansem:)

Gość Szymuś
Nie możesz mieć do siebie o to pretensji. Jesteś kobietą, takie właśnie jesteście. Zobacz tutaj na forum ile kobiet starszych i dało się nabrać tym czy owym, a przecież same ich wybrały na towarzyszy życia.

Gość soniku
dziewica jeszcze mam wrażenie że wszyscy myślą nie tą głową co trzeba, i jesli chodzi o sex to nie mam do niego awersji, nie chcę tylko żeby facet był ze mną tylko z tego powodu, albo tylko dostał co chciał i porzucił...

Gość soniku
Dori30 dla mnie sex to nie sport, a nawet jak ja bym porzucała facetów to co to dla nich jeśli mnie mieli, tym lepiej bo mogą szybciej szukac kolejnej

Gość slowa prawdy.......
nie wszyscy, ja jestem z chlopakiem 2 lata i on nie chce bo mnie kocha i szanuje

Gość SamotnyLat27
Kobiety już tak maksymalnie przepierdują wybierając faceta, ze jedyny skuteczny sposób to worek na głowę i do bagażnika

Gość soniku
Szymuś w zbyt młodym wieku uwierzyłam w coś czego nie było...

jesli nie sprobujesz na nowo ktoremuś zaufac to nie przekonasz się jaki jest, dlatego ja popieram opcję seksu wyłącznie po slubie i nie zaluje mojej decyzji nawet za cene dożywotniej samotności od mężczyzny...

Gość slowa prawdy.......
jestem za ale ciezko znaleźć faceta o podobnych pogladach

Gość soniku
dziewica jeszcze dziwne by było dla mnie być z kimś bez sexu, przecież poprzez to wyrażamy swoje uczucia, niekoniecznie po ślubie, tylko najpierw trzeba znaleźć kogoś komu można zaufać

Ale ja nie mowie o seksie. Tylko, zebys nie traktowala tak powaznie facetow. Traktoj jak kolegow. Obiektywnie obserwoj , a znajdzie sie ten jedyny, ktoremu zaufasz.

owszem ciężko znalesc, ale jest to możliwe bo ja wlasnie takiego niedawno poznalam, ale co z tego dalej wyniknie to trudno powiedziec także wszystko może się zdarzyc:-)