Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka W.

Jaki czajnik elektryczny polecacie ?

Polecane posty

Gość gość
Tylko Krups mam od 3 lat, podswietlanko ma temperatury oraz ustawke temperatur ideal do kuchni nowoczesnej, cena jak placilem 400pln

Gość gość
Sklep OleOle. Od 10 dni czekam na zwrot 200 zł po odesłaniu im towaru. Fakt, sklep ma na to 14 dni ale ręce opadają , jak kręcą, przeczą faktom tłumacząc dlaczego tak długo to trwa. Jeden gość pisze, że zleceno dyspozycję przelewu, inny na drugi dzień przysyła maila, że towar nie dotarł do ich magazynu ( a był tam 4 dni wczesniej) Patrzę na to wariactwo z otwartym dziobem. Nie spodziewałam się, że tak nisko upadli.

Ja nie używam czajnika ponieważ jestem człowiekiem staromodnym ale wiem że istnieje taka strona na której znajduje się ranking najlepszych produktów RTV i AGD czajniki też tu są zobacz sobie http://ranking-czajnikow.pl/lipiec-2014/ . Mam nadzieje że pomogłem . Napisz mi jaki wybrałeś jestem ciekawy mi podoba sięten pod numerkiem 4tym cenowo też w porządku

Gość bubu007
Wybierając czajnik trzeba się dokładnie rozejrzeć po rynku http://www.parazgara.pl/czajnik-elektryczny/ , bo tego jest mnóstwo. Jeśli masz trochę kasy to weź czajnik ceramiczny, nie dość że są piękne z wyglądu, to woda w nich gotowana jest najlepsza i zdrowsza.

Gość gość
Ostatnio kupiłam bardzo dobry czajnik w sklepie inetrnetowym www.aliexpress24.pl przesyłka przyszła bardzo szybko polecam

Gość juukka
a ja mam taki http://selgros24.pl/Sprz%C4%99t-AGD/Drobne-AGD/Drobne-AGD-do-kuchni/Czajniki-elektryczne/Zelmer/CZAJNIK-ZELMER-ZCK1174M/2_65547.do i jest na prawdę bardzo fajny. właściwie to przesyłka była ekspresowa i miałam czajnik z dnia na dzień!

Gość gość
Moj czajnik elektryczny po 2 latach uzywania wysiadł i wróciłam do zwykłego z gwizkiem.Juz nie kupie elektrycznego.Szkoda pieniedzy a i prad zre jak smok.

Gość JoannaDzik
Ja mam czajnik od Philipsa i od 4 lat nic się z nim nie działo. Wszystko działa jak powinno, włącznik się nie psuje, zmywalny filtr antywapienny zapewnia czystą wodę i większą klarowność napojów, łatwo się czyści. http://www.philips.pl/c-p/HD4667_20/czajnik Polecam.

Gość gość
thermomix...oszczędza pieniadze i czas....zużywa niewiele ponad 1000vat gdzie czajnik 2500-3000 VAT....właśnie...thermomix oszczędza czas i pieniadze użytkownika...polecam tm 07467497755

Witajcie, jestem Ola, konsultantka marki Russell Hobbs. Czajniki z funkcją filtrowania wody to rzeczywiście bardzo przydatne urządzenia. Ja osobiście polecam czajnik PURITY marki Russell Hobbs z wymiennymi filtrami BRITA. Redukują zanieczyszczenia takie jak chlor, ołów i miedź, zapobiegają również odkładaniu się kamienia (ok 130zł). Bardzo łądnie w kuchni prezentuje się też czajnik GLASS tej marki. Ma przezroczystą obudowę, jest podświetlony na niebiesko podczas gotowania wody. Dodatkowo ma wyjmowany filtr znajdujący się wewnątrz dzióbka, więc nie jest trudny do czyszczenia (ok 180zł). Jeśli macie jakieś pytania odnośnie funkcji w czajnikach czy konkretnego produktu marki, chętnie pomogę :)

Gość Stella_kol
Ja mam czajnik z możliwością wyboru temperatury wody, bo bardzo często piję zieloną herbatę. Jestem z niego bardzo zadowolona, bo nie muszę już czekać aż woda się trochę ochłodzi :) kupiłam taki: http://pearl24.pl/pl/p/Czajnik-szklany-1%2C7-l-Schott-Duran/520. Jedyną wadą jest to, że nie ma sitka na górze, ale zawsze można kupić filtr do wody :)

Gość gość
To jest akurat fajna funkcja o której piszesz z tym kablem. Chowasz i po sprawie. Ile zapłaciłaś za ten czajnik Amici? Jak długo gotuje wodę gdy jest pełny? Nie ukrywam że mi się bardzo podoba hi hi:0

Gość gość
Z funkcję z kablem ma większość czajników.Po moich przygodach z czajnikami,kiedy psuły się tuż przed lub po upływie gwarancji,a jeden po przyniesieniu ze sklepu,doszłam do wniosku,że kupuję tylko tam,gdzie od ręki dostajesz zwrot pieniędzy za zepsuty sprzęt. Kupiłam w Rossmannie i działa wspaniale już trzy lata/gwarancja była na dwa/.W Lidlu tez mają dobrej jakości i od ręki zwracają pieniądze jak chcesz oddać.Są firmy,że biorą czajnik do naprawy.I co wtedy,jak to trwa 4-5 tygodni a ty się męczysz bez czajnika a tego okresu to nawet nie doliczają do gwarancji,nie mówiąc już o straconym czasie,żeby zanieść,czekać,dowiadywać się i odebrać naprawiony sprzęt.

Gość InaMalwina
Mi się podoba ten przeźroczysty Camry - ze strony http://www.surgimed.com.pl/czajnik-2/ ale jest deczko duży. Jakby był na rynku tez taki podświetlany i przeźroczysty to chętnie kupię...

Gość gość
Ja mam w domu czajnik właśnie Amici k03031 i absolutnie nic się nie dzieje. I mam nadzieje, że tak pozostanie juz zawsze:D. Kwestia trafienia. Mnie się np podobaja te z płaskim elementem grzejnym. Tak jakoś lepiej to wygląda:)

Gość gość
ze stali nierdzewnej. Choć muszę przyznać że mnie zadziwia firma zelmer. U mojej babci jest ten taki stary ich słynny model, co to w każdym hotelu jeszcze jeszcze stoi i nic się z nim nie dzieje. Ja kupiłam na electro.pl właśnie zelmerka ze stali nierdzewnej w zielonym kolorze. Mam nadzieję, że mi posłuży ;)

Gość gość
Wiesz co po tym co napisałaś to zdecydowałam się na zakup tego czajnika Amici 3031. Ma dobrą moc, dużą pojemność i w ogóle ładny wygląd.

Gość gość
Ja z tego akurat modelu Amici jestem zadowolona. Kupiłam inny teraz mojej babci, ale nie pamiętam jaki i tez jest całkiem spoko. Po tych dwóch zakupach przekonałąm się że nie ma co przepłacac.

Gość gość
A ile za niego płaciłaś?

Gość gość
Mam Philipsa i jestem zadowolona.

Gość gość
Dobry czajnik Amici można kupić już do 120 zł. Poza tym design i wykonanie najwyższej klasy. Ja nie widzę sensu żeby za czajnik elektryczny płacić więcej.

Gość gość
zgodzę się z tym stwierdzeniem o Amice, ja też mam od nich czajnik i jestem zadowolona, co prawda nie korzystam z niego az tak często, ale za taką kwote to jest bardzo dobra jakość.

Gość gość
Ma ktoś czajnik Amica KF2021? Widziałam dzisiaj w sklepie ale nie mogłam z oczywistych względów podłączyć i sprawdzić jak jest cichy.