Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka W.

Jaki czajnik elektryczny polecacie ?

Polecane posty

Gość dama
Dnia 19.08.2019 o 06:53, Gość margip napisał:

Z tego co widzę to Media Expert ma całą gamę czajników do wyboru i różne rodzaje. Ciężko się w tym połapać, więc chyba się po prostu przejdę do marketu i spytam sprzedawcy co na 100% bardziej sie zna

No, oni mają nieźle tych pracowników przeszkolonych to doradzi cos na pewnoe ci

Gość mus

tylko i wyłącznie senson! w media expert za 179, a słuzy mi juz 2 rok 🙂 sprzet bajka

Gość Anika

Tak czytam i widzę że ME nie tylko ma najbardziej rozbudowaną ofertę ale też konkurencyjne ceny, zamówiłam przez internet czajnik i okap w rabacie nocnym :)

Gość gość
Dnia 19.08.2019 o 06:53, Gość margip napisał:

Z tego co widzę to Media Expert ma całą gamę czajników do wyboru i różne rodzaje. Ciężko się w tym połapać, więc chyba się po prostu przejdę do marketu i spytam sprzedawcy co na 100% bardziej sie zna

mi w media expercie doradzili tefala za ok150zl i jest git

Gość kasia
Dnia 4.10.2019 o 15:59, Gość gość napisał:

mi w media expercie doradzili tefala za ok150zl i jest git

mozesz podac linka?

Gość ewa7700

co myslicie o tym czajniku https://allegro.pl/oferta/electrolux-eewa7700-selectpro-1-7l-2400w-inox-8496553220 >?? w tej cenie bo widze ze chodzi znacznie drozej ? sa jakies wersje bo widzialem jeszcze z napisem AEG 😕 i ale samo rozbicie pomiedzy cenami mnie dziwi jesli to to samo urzadzenei wszedzie 😄

Gość maria

ja nawet fajny za 4dyszki chyba w media expert widziałam

Gość dediko
Dnia 18.10.2019 o 11:49, Gość maria napisał:

ja nawet fajny za 4dyszki chyba w media expert widziałam

Dej linka

Gość savele

Za 4 dyszki to taki najtańszy na max 3 miesiące. Potem to już nawet woda będzie pachnieć jak szyna kolejowa. De facto jest to niewielki wydatek na jakiś krótki okres czasu, ale w Media Expert jak już tu mówicie są różne typy z różnymi cenami

Gość poko
Dnia 6.11.2019 o 04:42, Gość savele napisał:

Za 4 dyszki to taki najtańszy na max 3 miesiące. Potem to już nawet woda będzie pachnieć jak szyna kolejowa. De facto jest to niewielki wydatek na jakiś krótki okres czasu, ale w Media Expert jak już tu mówicie są różne typy z różnymi cenami

No najlepiej sie przejsc i podpytac zolciakow co poelcaja

Gość olka_fasolka

ja mam czajnik z tefala i szczerze polecam, kiedyś miałam tańszy i niestety woda śmierdziała plastikiem... mała rada - lepiej sprawdzają sie czarne czajniki, albo jakieś stalowe, bo te białe plastiki żółkną po pewnym czasie i trudno je domyć... Mam taki czarny loft: https://www.garneczki.pl/produkty/czajniki-elektryczne,287?attributes[marki][]=Tefal

Gość olka_fasolka

ja mam czajnik z tefala i szczerze polecam, kiedyś miałam tańszy i niestety woda śmierdziała plastikiem... mała rada - lepiej sprawdzają sie czarne czajniki, albo jakieś stalowe, bo te białe plastiki żółkną po pewnym czasie i trudno je domyć... Mam taki czarny loft: https://www.garneczki.pl/produkty/czajniki-elektryczne,287?attributes[marki][]=Tefal