Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;)))))))))))))))))))))))))))))

Odchudzam się, ale nie zawsze mi wychodzi. Zapraszam na dyskusję

Polecane posty

Odchudzam się 5 dzień. Schudłam 2 kg a w weekend znowu wszystko nadrobilam, wiec wyszlam na 0. Ale jestem zla na siebie. Jak mam pokonać uczucie ciaglego glodu?? Chce schudnąć ok 10 kg w 2 miesiace. Mam czas do grudnia. Jak mam to osiadnąć jak nie jestem konsekwentna?? Zapraszam do pogadania na ten temat;)) Moze tez macie taki problem. A dlaczego na tym forum? Bo kocham ten dział, juz nie raz mi pomoglyscie;p;d;d

Gość ala ma kotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pij siemie lnianie- dobre na trawienie i zaspokojenie uczucia głodu. Możesz łykać chrom . Pij dużo wody i jedz 5 posiłków dziennie.

Zrezygnowałam ze słodyczy, sukru w herbacie, chips-ow, jem tylko do godziny 16, pije tylko wodę. Gdzies wyczytałam ze aby zmniejszyc uczucie glodu powinno wypic sie szklanke wody. U mnie pomaga to na 30 minut. Mam 20 lat, mam 168cm i waze ok 70 kg. Moje cialo powinno byc w tym wieku gibkie, jedrne a przede wszystkim zgrabne. Powiem wam tak na marginesie, ze podczas seksu nie czuje się komfortowo. Moj przyszly mąż mowi ze nie mam czym sie przejmowac, ale ja i tak czuje sie nieatrakcyjna.

Gość na tej diecie schudlam 8kg w
3msce i waga nie wrocila. Nie glodowalam. Tylko problem w tym, ze ta diete najlepiej przeprowadzac na wiosne i do jesieni poniewaz obfituje ona w owoce i warzywa. http://www.dieta.ubf.pl/forum/index.php

Gość na tej diecie schudlam 8kg w
JAK BEDZIESZ TO O CZYM PISZESZ ROBIC DALEJ TO ZA ROK BEDZIESZ WYGLADAC JAK ZAWODNICZKA SUMO.

Ja walczyłam z uczuciem głodu jedząc rano i wieczorem po 1-2 łyżeczce czystych otrębów owsianych. Siemię na mnie nie działa - nienawidziłam tej papki (miałam zmielone).

Gość ala ma kotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ostatni posiłek je się 3 godziny przed snem o 16 to bez sensu - większe prawdopodobieństwo obżarstwa. Ja mam 167 i w wieku 18 lat schudłam na diecie 1000-1500kc 20 kg. Do tego ćwiczenia rowerek+brzuszki+skakanka+ hula hop Teraz mam 22 lata i po ciąży +3kg czyli nie tak źle. Najgorszy jest pierwszy tydzień później już leci

Jak masz nie być głodna jak najpóźniej jesz o 16? Przecież do rana padłabym z głodu albo myślała tylko o jedzeniu. Wszelkie zmiany żywieniowe mają rację bytu, jeżeli jesteś je w stanie utrzymac również po zakończeniu diety. - szklanka wody przed posiłkiem (zapełnia żołądek) i w trakcie (rozpulchnia jedzenie, zwiększając jego objętość) - rano otręby owsiane - dużo owoców i warzyw - mięso chude duszone, gotowane ew.pieczone (bez tłuszczu) - ostatni posiłek max. 3 godz przed pójściem spać (nie ma sensu jeść kolacji o 18, jeżeli jesteś aktywna np.do 24) - do tego ruch - bez niego wiele nie zwojujesz

Topik w sam raz dla mnie choc jestem troche starsza od ciebie autorko i po ciazy... Tez chce schudnac no i ja jem mniej to przede wszystkim, pije wode i zielona herbate i codziennie okolo godziny cwicze-= na stepperze i brzuszki, staram sie nie jesc po 18stej choc z moim mezem to jest najciezsze:) Moj grzech to tez piwko czasem:) No i czasem kusza mnie slodycze ale powoli efekty widac... zrob sobie stopke i mozemu sobie pisac czasem jak efekty...

Stosujesz tabletki antykoncepcyjne? Źle dobrane bardzo utrudniają/uniemożliwiają/ zrzucenie zbędnych kg.

Gość ;)))))))))))))))))))))))
dziewczyny to jaka diete stosować?? Chetnie wybrałambym sie do lekarza deitetyka ale u nas w miescie nie ma takiego specjalisty;((

To jest moja pierwsza dieta w zyciu. zawsze bylam szczupla i zgrabne. Jak ogladam stare zdj to az mnie sciska:(. Przytylam przez brak zajecia. Siedzialm tylko w domu i z nudow jadlam. Teraz bardzo zaluje i chce zrobic cos dla siebie, ale nie mam odpowiedniej diety.

i nie biore zadnychtabletek anty;))

Cześć :) Jestem w stanie Ci pomóc. Też mam 20 lat. W tamtym roku w wakacje zgubiłam 8 kilo i to mi starczyło :) Ważyłam 61 kg a mam 165 cm wzrostu. Teraz ważę 53 kg :) A zrobiłam to w ten sposób, że jadłam w mniejszych ilościach i nie jadłam kolacji, tj. na śniadanie jadłam 2 kromki chleba lub płatki z mlekiem, następnie obiad - parę ziemniaków i reszta na małym talerzu i wystarczyło by się najeść, po obiedzie kawa i mogłam sobie na coś do kawy, małego pozwolić :) Potem, pod wieczór ewentualnie można zjeść jabłko, czy wypić herbatę. Mi pomogło i tym sposobem pomniejszyłam żołądek i jego potrzeby :) Powodzenia!

Gość o matko co jedno to
madrzejsza. Trzeba rozpedzic metabolizm czyli jesc co 2.5-3h a nie odmawiac sobie posilkow. Njapsza dieta to ta ktora ktos ci linka dal wczesniej. A to co pisze ona20a to juz szczyt glup[oty , na tej dicie schhudnmiesz 10kg a przytyjesz 15, zobaczysz. Mysle, autorko , ze ci sie chyba nie uda to odchudzanie bo jak cie czytam to widze , ze nie masz o zasadach zdrowego zywienia zielonego pojecia. Scenariusz w twoim przypadku bedzie prosty bedziesz sie glodzic i schudniesz pare kg a potem przytyjesz drugie tyle i to sie bedzie powatrzac pare x az za pare lat bedziesz wazyc 120kg. Nie zartuje ani nie chce byc zlosliwa.

Gość ________kurza twarz
A co ja mam zrobic? Chce schudnać 10 kg,ktore przybralam przez ostatnie 2 lata. Urodzilam dziusia 3 miesiace temu, i nic nie przytylam ani nie schudlam, jestem jaka bylam przed ciaza. Ale mam nadwage10 kg. A nie mam czasu na diete. Nie mam czasu gotowac pod siebie, ani nie mam kasy tez zeby kupowac co innego niz je maz i starsze dziecko. Karmie piersia i kiedy brakuje mi skladnikow rzucam sie na cos slodkiego w lodowce.No i trawam w miejscu. A bardzo chce schudnac 10 kg. Gdybym miala czas i pieniadze to bym sobie kupowala owoce, jakies warzywa,robila surowki ktore uwielbiam. Ale wlasnie znow dziecko marudzi ze sie nim nie zjamuje. A potem wroce do pracy i wtedy to juz w ogole nie bede miala czasu na diety i ruch. Ratunku!!