Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asda1986

błagam o pomoc !!!

Polecane posty

Gość Hello_kitty00
taki obiad faktycznie tak z 10 zł. Paluszki rybne w biedronce 3 z czymś chleb 1.70 pasztet ten mały 80 gr. Czy tam złotówkę. Marchewka też złotówkę by wyszła a nawet mniej. Na twoim miejscu odkładała bym po parę groszy na takie właśnie dni. I korzystała z promocji :)

Gość asda1986
ja pracuję na 1/4 etatu mam do tego zasiłek rodzinny

Gość kochana ale
ale jestes matką samotnie wychowująca dzieci?

Gość abrakamasakrakabra
Skąd jesteś?

Gość asda1986
nie...maż nie ma pracy jest bez prawa do zasiłku

Gość dfdfdfdf
wyslalam, ale z innego banku wiec nie wiem kiedy Ci to zaksieguja

Gość agusiazmokrusa
Nie pierdol na fajki pewnie potrzebujesz:D

Gość asda1986
ale to wszystko nie ważne ... potrzebne mi 13zł do jutra... jutro biorę pieniądze i będzie wszystko ok teraz przyszły ciężkie czasy przed wypłatą bo kupiłam dziecku kurtke na zimę i dlatego tak jest że brakuje mi 10zł

Gość agusiazmokrusa
a sony ericsona to mialas zeby sprzedac nun nu nu

Gość asda1986
nie palę papierosów mąż też nie

Gość aga zawsze pomaga
niestety musisz podac imie i nazwisko bo odrzuca przelew. napisz mejl odezwe sie i poodasz na mejla czekam

Gość asda1986
jaki sony ericsson?

Gość agusiazmokrusa
Ona wyłudza! wpiszcie cobie w wyszkiwarkę jej numer konta - pierwszy link do aukcji na allegro gdzie sprzedwała telefon. Fakt przeniesiona aukcja została do archiwum, ale widac co nie co jeszcze na goglach informacji z tej aukcji i jest podane drugie jej konto 36 1020 1563 0000 5802 0090 8350 po wpisaniu tego konta wyskakuje temat na kafetrii z czerwca, gdzie rowniez prosila o przelew!

Gość asda1986
ok to proszę e-mail

Gość asda1986
a to nie można już konta na allegro mieć jak się potrzebuje na 1 dzień 13 zł?

Gość aga zawsze pomaga
ty podaj ja, mam tylko z nazwiskiem i nie chce mi sie zakladac innego

Gość aagagfarthjja,,a
ja bym ci naprawde chetnie wysłała nawet 50 zł, bo 13 zł to nic, nie mam ksiegowości internetowej wyłudza czy nie (nie sadze) 13 zł moglibyscie przesłać to groszowe sprawy

Gość agusiazmokrusa
tutaj w tym linku pierwsza aukcja z tym telefonem jak byk widac jej drugie konto http://www.google.pl/search?q=80+1140+2004+0000+3102+7246+5181&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=pl&client=firefox-a&hs=Zz&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&source=hp&q=36+1020+1563+0000+5802+0090+8350&pbx=1&oq=36+1020+1563+0000+5802+0090+8350&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=57608l60535l0l61203l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=b514bc1e79d2e8d4&biw=1024&bih=584 Nastpępnie wyłudzenie z maja http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4835752 wyłudzenie z czerwca http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4847658

Gość asda1986
do 21 sklep czynny już nie wiem czy ktoś mi pomoże kurdę naprawdę głodna jestem mam tylko 1 jajko i ogórki kiszone w lodówce jeszcze jakby było pare kromek chleba to co innego

Gość agusiazmokrusa
http://www.google.pl/search?q=80+1140+2004+0000+3102+7246+5181&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a prosze patrzcie pierwszy link

Gość asda1986
jakie wyłudzanie? taka sama sytuacja jak teraz ... brakowało mi 40gr 20... teraz potrzebuje aż 13zł wtedy nikt nie przesłał nawet 20gr wiem jestem glupia że liczę że ktoś jednak mi pożyczy ale każda nadzieja umiera ostatnia

Gość Lełonn
to się okaże czy wyłudza. Zajmuję się tego typu rzeczami. Przykro mi,ale muszę sprawę zgłosić na Policję

Gość agusiazmokrusa
coś źle sie ciagle wkleja. Nie wazne. Ma dwa konta drugie w pko i ciagle na kafetrii prosi o jakies drobne sumy na wplate na konto!

Gość asda1986
dziękuję ślicznie :) oddam jutro!!! nie wierzę normalnie przywróciła mi pani wiarę w ludzi jutro oddam napewno!!! lecę do sklepu i oddaje temat na śmietnik

Gość hgvhvg
asda zglaszam cie na policje za chwile! moj wujek pracuje w policji i na pewno tego tak nie zostawia

Gość aga zawsze pomaga
przestancie z tymi wyludzeniami moze ma ciezko i musi czasem od obcych pozyczyc 13zl to nie majatek dzis wiecej wydalam dajac ludziom na ulicy co prosili mniei o kase i nie kazdy chcial na chleb ale daje bo jak mam to tzreba sie dzielic.

Gość dfdfdfdf
Hej! przecież napisałam, że Ci przelałam z aliora zrobilam przelew jutro rano powinnas miec pieniadze na koncie

Gość aga zawsze pomaga
ciesze sie ze za tak niewielkie pieniadze moglam cie uszczesliwic i przywrocic wiare w ludzi .

Gość asda1986
ale mi potrzebne było dzisiaj ; jutro pani przeleje te pieniążki mam bezpłatne przelewy ale dziękuję ślicznie