Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asda1986

błagam o pomoc !!!

Polecane posty

Gość aga zawsze pomaga
długo w tym szpitalu będzie?

Gość asda1986
nie wiem miała wypadek narazie jest nie przytomna ; ja nie mam za bardzo czasu pisac proszę podać nr konta to przeleje albo dam komuś do przelania

Gość aga zawsze pomaga
cóż za nieszczęście pewno szybko się nie obudzi. Nic to,proszę wkleić tu zaświadczenie od lekarza o wypadku a daruję wam te nieszczesne 13zł inaczej już na zawsze pozostaniecie oszustami :P

Gość asda1986
jutro przeskanuje

Gość abc.....
czy kasa juz zwrócona?

Gość aga zawsze pomaga
pieniążki oczywiście nie zostały oddane, szkoda że autorka okazała się oszustką :P mogłą choć napisać że nie ma z czego oddać przecież bym jej darowała te kilka groszy . A tak niesmak pozostał :(

Gość im spy
Pewnie brakowało jej do dragów, zgłoś sprawę na policje, nie zostawiaj tak tego. :classic_cool:

Gość i co z tego..............
Skonatktuj sie z dziewczynami z topiku anci :O Moze to ta sama. Skonfrontujecie sobie na priv dane i nr konta.

Gość lonard
Czujesz, że nie masz nikogo bliskiego by podzielić się swoimi problemami. Chcesz odmienić swoje życie, poczuć się lepiej, wygadać się lub szukasz pomocy przy rozwiązywaniu trudnej dla Ciebie sprawy. Zacznij działać, ale nie samotnie! Wejdź na http://psychospace.pl/start/ i zobacz w jaki prosty sposób można poprawić sobie samopoczucie i na nowo zacząć cieszyć się życiem.

Gość magdalenaaaa
oj ludzie oszustka czy nie oszustka 13 zł wydaje na kubek kawy w Starbucksie to nie pieniądze wiem że masa ludzi ma kosmiczne problemy finansowe wiem was to nie rusza 13 to godzina pracy netto możecie sobie darować

Gość i co z tego..............
magdalena To ja podam swoj numer konta i kazdy z was wysle mi te 13 zl....dobra...dyche :D Dla was to nic a ja sobie moge nazbierac....za nic. Po diabla ja do pracy chodze?

Gość aga zawsze pomaga
nie chodzi o kasę ale o zasady :D

Gość zielonyberet
no własnie, niby co to 13zł, godzina pracy (w sumie nie każdy dostaje AŻ tyle). ale ejsli naciagnie tak z 10 osób po 10zł, to ma już 100zł, czyli cała dniówka bez wychodzenia z domu. kto by tak nie chciał :)

Gość aga zawsze pomaga
nie zostały zwrocone.

Gość napalonyyyyy
to jest historia która powinna trafić na policję - było to wyłudzenie bo padła obietnica zwrotu, a więc pożyczka z określonym terminem... i policja powinna takich lumpów ścignąć dla przykładu i powinni zostać skazani oraz ponieść koszty sprawy

Gość napalonyyyyy
wyślij tam przelew 10gr i w tytule napisz że albo kasa wraca w ciągu 2 dni albo idziesz z tym na policję - i serio poszedłbym i zgłosił wyłudzenie bo to pewnie jakiś gówniarz się bawi i możliwe, że nie tylko ciebie naciągnął, warto żeby policja sprawdziła kto to jest

Gość krystyna gryzipiórek
Tak myślałam ze nie odda :P Nastepnym razem nie pożyczaj !!

Gość lllolop
zona juz przytomna? czy dalej w spiączce?

Właśnie przez takich ludzi, jakaś naprawdę potrzebująca osoba nie otrzyma nic :-( bo kto się da nabrać ponownie ...

Gość lllolop
niestety, ale zeby tak oszukiwac nazwisko podawac dla 13 zł wstyd.