Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asda1986

błagam o pomoc !!!

Polecane posty

Gość aga zawsze pomaga
moze bede mogla ci jakos inaczej jeszcze pomoc, odezwe sie jeszcze jutro w tym topiku . Gdzie dokladnie mieszkasz/

Gość skad masz to drugie konto
dzieki. teraz juz wszystko znalazlem. kupila na allegro odblokowany gaznik do chinskiego skutera, uzywane drzwi,telefon 4g dosc tani, ale rowniez tyton kolekcjonerski za ponad 100zl i poluje na aukcje odziezy po 1zl. co swiadczy o tym ze osoba zamozna nie jest, z drugiej strony ten tyton, wiec kazdy moze zdecydowac czy ja dotuje czy nie.jak znalazlem nie powiem bo w niku prawdopodobnie ma imie i nazwisko, i to chyba nie swoje a pewnie rodzica. masz ode mnie 5 dych ale wplace jutro bo chce to zrobic anonimowo. jak zobacze ze kupilas za to tyton na allegro to bede cie przesladowal po forach :D czy wydasz na jedzenie czy nie, nie interesuje mnie to.

Gość aaadsaa
takie topini powinnni od razu usuwac, gdzie sa moderatorzy?? co ona tu, co chwile po jalmuzne przychodzi, a naiwniacy jej placa po te 5zl czy iles, masakra!!! zagoogluje jej numery konta, zoabczcie, ile razy na samej kafe zebrala o te "20 groszy" :O jak jej nie wstyd.......!!

Gość asda1986
nie rozumiem ludzi ; nie kupowałam żadnego tytoniu na allegro!!! nie wiem skąd macie takie dane...

Gość asda1986
i mam jedno konto w Mbanku z usług Pko Bp zrezygnowałam

Gość asda1986
p.Agnieszko nie miałam jeszcze przelewu

Gość powiem tak nie dawajcie
tym co maja pomoc z mopsu lekka ręka wyciagaja z 760 z zasiłkow , dodatków plus zywnosc conajmniej za 300 zeta, a uczciwi zapieprzaja na to i nawet nie maja dodatku mieszkaniowego , bo są za bogaci.

Gość asda1986
JA NIE CHCIAŁAM NIC ZA DARMO CZY DO WAS TO NAPRAWDĘ NIE DOCIERA? chciałam pożyczyć 13zł udało mi się pożyczyć od Pani Angieszki więcej przelewów nie miałam żadnych ; wiem bo mojego jeszcze też nie było

Gość kochana ale
fajnie masz, nie pracujesz, pol dnia na necie siedzisz, z MOPSu kase masz, dodatek mieszkaniowy, pewnie zasiłek rodzinny a my pracujemy za najnizsza krajową i zasilku rodzinnego ani mieszkaniowego nie mamy.....

Gość asda1986
gdzie tam napisane ze kupiłam tytoń? a jeśli chodzi o to co piszesz ja też pracuję i płace podatki moi rodzice też płacili i nie widzę w tym nic złego że pobieram dodatek mieszkaniowy jestem obywatelką Polski i skoro takie rzeczy mi przysługują to dlaczego mam z nich nie korzystać?

Gość asda1986
i gdzie jest napisane e siedzęsobie na necie caly dzień?

Gość kochana ale
weź sie za robotę, kobieto, ktora podobno studiowala!

Gość asda1986
pracuję na 1/4 etAtu w moim rejonie nie ma pracy ani dla mnie ani dla męża

Gość kochana ale
niemożliwe :-0 a skad masz kase na internet?

Gość kochana ale
a jakie studia w tym Lublinie skonczyłas?

Gość asda1986
weźcie się odwalcie ; starcza mi na wszystko od Was nic nie potrzebuje ... pisałam wczoraj chciałam pozyczyć 13zł udało mi się a wy co jeszcze chcecie co? mam na internet bo pracuje ; nie muszę się wam spowiadac że wszystkiego !!! mamy 600zł dochodu i sobie spokojnie za to żyjemy ; problem robi się wtedy gdy muszę kupić coś droższego typu buty, kurtka itd

Gość asda1986
Zaraz się dowiem że wybralam sobie nie przyszłościowy kierunek studiów i wogóle że jestem głupia bo nie mam pracy że każdy głupi powinien miec pracę i wogóle ... sęk w tym że w moim rejonie nie ma pracy; dorabiam sobie w internecie ale są to grosze a jeśli chodzi o kierunek studiów ... ukończyłam UMCS pracuje w zawodzie ... częściowo

Gość asda1986
mam szansę na to że dostanę wiekszy wymiar etatu ale muszę się wpierw sprawdzić

Gość nutlela
weźcie się odwalcie ; starcza mi na wszystko od Was nic nie potrzebuje ... a jak cos chcialas to wielce miłą udawałaś 🖐️

Gość kochana ale
dziewczyno ja nie chce Ciebie obrażac ale powiedz mi DLACZEGO nie szukasz pracy, nie złapiesz jakiegoś drugiego malutkiego etatu? chyba niefajnie miec poczucie ze sie studia skonczylo i biede klepie? masz swoeje mieszkanie? jak nie to moze warto poszukac pracy gdzie indziej? moj kolega ze studiow przeprowadzil sie do Gdańska za pracą!

Gość asda1986
to mam pozwolić aby "jechano" po mnie jak po łysek kobyle ? czy jak bo nie rozumiem

Gość katee22
Olej ich wszystkich...nie mają co robić to się ludzi czepiaja..niech się swoim życiem zajmują.

Gość aga zawsze pomaga
jak juz pisalam nie ma pospiechu ze zwrotem,tak wiec bez nerwow poczekam.

Gość soxooxos
ludzie, ależ wy jesteście mali i podli. Jak nic jej nie daliście, to po grzyba w ogóle zabieracie głos?? to sprawa między tą panią a każdym, kto zdecyduje się jej pomóc. i g**no wam do tego, co, gdzie i kiedy kupowała. Ja też dużo kupuję, a nie można w żadnym razie na tej podstawie oceniać stanu moich finansów, bo zdarza mi się, że przed pierwszym płaczę... a dobre uczynki wracają. Przeraża mnie wszechobecna znieczulica.

Gość asjksdjhdflasa
A udało się już zwrócić pieniądze?

Gość AAAFFFFFIIIIKKKKKKKKK
Żona jest w szpitalu... a ja nie mam dostępu do konta... poproszę Panią agnieszke o podanie nr konta do przelewu

Gość aga zawsze pomaga
Niestety pieniążki nie zostały zwrócone. Jeżeli się zmieni napiszę :)

Gość asda1986
pani Agnieszko jak moge sie z Pania skontaktowac żona jest w szpitalu ; chciałby pani wpłacic pieniądze !!!