Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliasasasaaa

Nie jestem w stanie pogodzić się z przemijaniem

Polecane posty

Gość żonak jeszcze słodko
żądze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rządzi rząd żądze rządzą nami żenada napisać żądze przez rz

Gość to jest straszne
oddałabym połowe swojego zycia tylko zeby sie nie zestarzec

Gość Spotkalam sie z klasa
I musze powiedziec, ze te klasowe pieknosci , to byly stare grube babska. Z ich mlodzienczej uroby nie bylo nic. Widzialam ich zdziwienie, ze ta szara, niezuwazalna , zamienila sie w bostwo. Nie wiem dlaczego, wpierw sama musialam w siebie uwiezyc, a potem juz polecialo. I teraz wiem , ze nawet jak sie zestarzeje , to pieknie.

Gość juliasasasaaa
Jacku śmierć swoją drogą bo z pewnością boję się jej bardziej niż inni ale mimo wszystko sęk tkwi w przemijaniu urody w tym że już nie jestem atrakcyjna ani dla siebie ani dla innych. Dziękuję za polecenie książki z pewnością przeczytam.

Gość robinson wydm.
kurwa jakie baby sa głupie wy nie rozumiecie że po 30 juz nikt na was nie poleci że jestescie stara i zurzyte !!!! jak nie macie dzieci i męza to se mozecie pomarzyc o lepszym zyciu, zostaja wam tylko zdesperowani faceci ktorzy poleca na wszystko co sie rusza

Gość juliasasasaaa
żonak jeszcze słodko, to prawda żenada, sama nie wiem dlaczego tak napisałam na co dzień nie robię aż takich byków.

Gość pustostany intelektualne
a może by tak jedna z drugą się zastanowiła, czy jest dostatecznie mądra, czy zrobiła dziś coś pożytecznego, pomogła komuś, zamiast siedzieć i dywagować nad kształtem własnej dupy :O

Straszny byłoby jakby ludzie nie umierali. Wyobraźcie sobie że żyjecie w społeczeństwie razem z pokoleniem swoich pra dziadków, pra-pra dziadków, pra-pra(....) dziadków? Wyobraźcie sobie że teraz budzi się wasz pra(pra)... dziadek urodzony w 1800 roku? Jak on by mógł funkcjonować w dzisiejszych czasach? Z wiekiem nasz mózg nie przyjmuje już tyle zmian, nowości. Świat pędzi coraz szybciej. Kiedyś marzyłem żeby zobaczyć świat za 300 lat. Myślę, że większość nas gdyby obudziła się za 300 lat zwariowałaby. Nie moglibyśmy funkcjonować w takim społeczeństwie, bylibyśmy jak eskimos pod pałacem kultury w w-wie. To marzenie stałoby się koszmarem.

Gość Spotkalam sie z klasa
No i dobrze , przynajmniej jest sprawiedliwosc na swiecie. Bylam szara, nawet mna gardzono. Teraz "tamtymi " przystojniaczkami gardze, lysi, siwiejacy i biedni. Poprostu takie sobie biedne dziady, a kiedys chcieli szpanowac. Jakie to piekne uczucie ! Moja torebka, czy zegarek jest wiecej warty od ich auta. A najbardziej cieszy mnie moja niesamowita uroda.

Gość natalia 45366
Spotkalam sie z klasa hehe ale teraz się przyznaj ile razy ja porawiałaś :D

Gość to jest straszne
co pozytecznego mialysmy zrobic? ugotwać zupy mezowi ? :O daj spokój te wszystkie pozyteczne rzeczy sa gówno warte jak zreszta wszystko

Gość do robinson wydm.
"zuŻyte", dziecko, pisze się "zużyte" :) Idź do lekcji, chłopcze, przyda ci się :) A pod wyobrażenie ponętnej 30-tki, to sobie co najwyżej możesz konia zwalić przed spaniem, dobre i to :P

Gość juliasasasaaa
Jeśli to z głodówką to bylo do mnie to ja jej nie potrzebuję, ja przy wzroście 173 waże 56 kg także chyba nie muszę przechodzić na żadną dietę, bardziej martwi nie jędrność ciała niż jego nadmiar.

Gość to jest straszne
wertp spierdalaj sam cieciu , dla mezczyzn jest ten watek ? w ogole to forum ? jest? nie! wiec wypierdalaj nieudaczniku

Gość damian junkes
głupie spruchniale stare matrony które chcą jeszcze podupczyć a tu nima z kim :D wasza rola to rodzenie gotowanie i sprzatanie przestancie ogladac te komedie romantyczne tylko bierzcie sie za zycie bo wasza uroda nikomu do szczecia nie jest potrzebna, my mamy 20 latki :D

Gość to jest straszne
no akurat nie dla kazdego tych 20 latek starczy :D za to 20 latki w was moga zrobic selekcje i robia jak widac bo sie tu skrazycie ze zadna was nie chce :D wasze matki i córki tez czeka cierpienie starego truchla

Gość agagagagaggldldl
kiedys fikałas i przebieralas, myslalas, ze wiecznie bedziesz piekna a tu lipa... czas ucieka a ciebie nikt nie chce... :O przestroga dla wszystkich co mysla, ze sa pepkami swiata- kiedys wszystko przemija

Gość to jest straszne
zlapac na dziecko :O co za debilny pomysl jak widac czlowieka na twoim poziomie

Gość juliasasasaaa
agagagagaggldldl, nigdy nie myślałam że jestem pępkiem świata, wybierałam i co z tego ? Miałam zaszyć się w klasztorze tylko dlatego że byłam atrakcyjna i mogłam wybierać? Ty zapewne w zyciu byś tak nie zrobiła i zamknęła sie w klasztorze..

Gość ohsaa
ja mam 19 lat i marzę o seksie z 40 stką to jest moja najszczęstrza fantazja

Gość juliasasasaaa
Szanowny Prezes Wertyp dla Ciebie mogę być głupia, naprawdę nie jest to dla mnie obrazą.

A to wszystko efekty tzw "cywilizacji śmierci" .. Pogoń za młodym wyglądem, sensem życia staje się dobranie butów do torebki i odpowiedniego koloru szminki, zmarszczka to znak, że należy skonsultować się z chirurgiem plastycznym.. Powierzchowność, ot co. Starzenie się, przemijanie, to naturalna kolej rzeczy. Nie ma z czego robić tragedii, tylko przyjąć to z pokorą i uśmiechem. Każda zmarszczka, to w pewnym sensie obraz historii naszego życia, naszego charakteru, słabości, radości.. można się wynaciągać u chirurga, i przypominać potem maskę, tylko.. po co ? Autorko, piszesz że byłaś ładna, i zbrzydłaś. Ale zauważ, że narzekasz na mniej jędrną skórę, ale ćwiczyć Ci się nie chce, bo jak piszesz że coś tam ćwiczysz w domu, to znaczy że nogą machniesz i po ćwiczeniach.. Nawet te wymuskane 20-stki często gęsto biegają na siłownię i katują się dietami, żeby wyglądać tak jak wyglądają, nic za darmo.. Karnet na siłownię to nie majątek, poszukaj jakiś promocji i za 40 parę złotych kupisz na kilka wejść. Jakaś maseczka, dobry podkład, tusz do rzęs.. i zmiana nastawienia. Nie wracaj myślami do tego co było, bo nigdy nie będziesz miała znowu 20 lat. Głowa do góry, uśmiechnij się :)

Gość to jest straszne
no ale z czego tu sie cieszyc? kiedy otoczenie przestaj wysylac w naszym kierunku pozytywne bodzce? kiedy stajemy sie przezroczystei i kiedy kazde spojrzenie w lustro konczy sie lzami w oczach ? a dziecko idioto nie rozwiazuje sprawy bo jesli facet bedzie chcial porzucic to i tak to zrobi, albo bedzie ruchal naa boku mlodsze a zona bedzie spelniala sie wylacznie w roli kucharki i sprzataczki