Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliasasasaaa

Nie jestem w stanie pogodzić się z przemijaniem

Polecane posty

jedz tez malo, ale czesciej. zadnego objadania. prolaktyne tez masz podwyzszona pewnie. miesa nie tykaj. jakis jogurcik na pare dni. ja akurat znam sie na tym bo nawet sam sobie robilem zastrzyki z testosteronem i inne perdoly. duzo czytam o hormonach. u kobiet to bardzo wazne. macie wrazliwsze organizmy na wahania.

Gość juliasasasaaa
W takim razie zaostrzę sobie dietę i całkowicie zrezygnuje z mięsa zresztą i tak miałam już to zrobić. Uciekam spać zaglądnę tu jutro, dziękuje za rady i pozdrawiam. ps. pobieram pliki, mnie też facet zostawił po 4 latach związku tylko dlatego że mialam podejrzenie nowotworu jajnika i stwierdził że jego to przerasta... szkoda słów na niektórych facetów, trzymaj się.

Gość konstancja I
ważysz idiotko 60 kg to sie nie dziw że cie chłop zostawić zacznij o sibie dbać spaślaku !!!!!!!

Gość eeh jestes na dobrej drodze
do samozaglady. Jezeli identyfikujesz sie z cellulitem i zmarszczkami i nic innego w sobie nie widzisz, tylko cialo, ktore sie zmienia, to nie dziw sie, ze inni tez cie tak traktuja. Tobie potrzebna jest praca z mozgiem, a nie z cialem. Z takich jak ty wywodza sie wymalowane solary, ktore ostatni grosz wpakuja w sztuczny cyc i w botoks na twarzy, a w glowie pustka i przeciag. Jak dziewczyna ma dobrze w glowie, to ma o czym myslec zamiast rozwazac kazda kolejna zmarszczke, przychodzace lata nie psuja jej humoru, a poniewaz humor ma dobry, jest nieustajaco atrakcyjna. Nikt nie chce sie zadawac z nudziara, ktora potrafi gadac tylko o wygladzie i w dodatku na ten temat marudzi. Co ciekawe taka atrakcyjna dziewczyna z zainteresowaniami nie przejmuje sie, czy sie komus podoba i nie lata za kazdym, bo ma swoj swiat i dobrze jej samej i z kims. Dlatego jest bardziej pociagajaca, bo trzeba sie o nia postarac. O takie jak ty nie trzeba, leca na gwizdniecie, bo im sie wydaje ze to ostania szansa na przelecenie.

Gość juliasasa masz hormonalne
zaburzenia i to poważne! 5-krotne przekroczone normy nadnerczy?! Laska, od tego jest m.in. łysienie androgenowe! Ten trądzik też z tego. A leczy się to gorzej niż hormony związane z jajnikami, szczerze mówiąc nie wiem jak. Ale do endykrynologa marsz!

"juliasasasaaa Jeśli to z głodówką to bylo do mnie to ja jej nie potrzebuję, ja przy wzroście 173 waże 56 kg także chyba nie muszę przechodzić na żadną dietę, bardziej martwi nie jędrność ciała niż jego nadmiar." Nie pisałem o oczyszczaniu z sadła ale trucizn:P.Więc minimum miesiąc głodówki nadal polecam a później zdrową dietę warzywno-owocową(i to z czystych a nie z syfem jak herbicydy itd.:P ).Poza tym sprawdź czy masz plomby z rtęcią:P.

Gość juliasasasaaa
Wiem że mam zaburzenia hormonalne i to duże, to endokrynolog dał mi skierowania na te hormony i do niego niedługo z nimi się wybieram ale muszę jeszcze zrobić krzywą cukrową. Włosy mi wypadają strasznie, na skroniach już mam prześwity i wiem że to łysienie androgenowe :/ Co do plomby to mam jedną którą ma jakieś 13 lat i każdy dentysta który ją widzi mówi żeby ja natychmiast usunąć więc może faktycznie jest tam rtęć.

Gość .fsdfbg
lepiej nie leczyć hormonów bo to więcej szkoda niż pożytku przyniesie!!!!!

Gość gość
tez widze przemijajaca urode ale bardziej zasmuca mnie przeminiecie mojego zycia w sensie rozrywki,imprez,spotkan towarzyskich,kiedys telefon sie urywal,weekendy pelne radosci a teraz nuda,nie znam juz wiekszosci tych osob, tylko od czasu do czasu cos sie wykroi.Czasami sama sie zastanawiam jak do tego doszlo ze spedzam weekendy tzn weiczory tak nudnie, a kiedys..ech piekne wspomnienia.

Gość gość
Gość 5:46 Oj "bidulka". Znajomości i przyjaźnie się pielęgnuje. Jak się je olewa lub nie chce się zabiegać o ich utrzymanie albo nie chce zawierać nowych , to gnijesz jak teraz. Ja nie mam tego prblemu ani problemu z przemijaniem czegokolwiek. Współczuję. Kup sobie trumnę, różaniec, zamów mszę i opłać miejsce na cmentarzu żeby nie obarczać rodziny głupimi wydatkami. Co za LEBIODA!!!!!!!

Gość gość
gość dziś tez widze przemijajaca urode ale bardziej zasmuca mnie przeminiecie mojego zycia w sensie rozrywki,imprez,spotkan towarzyskich,kiedys telefon sie urywal,weekendy pelne radosci a teraz nuda,nie znam juz wiekszosci tych osob, tylko od czasu do czasu cos sie wykroi.Czasami sama sie zastanawiam jak do tego doszlo ze spedzam weekendy tzn weiczory tak nudnie, a kiedys..ech piekne wspomnienia. xxx to jest obecne współczesne życie , uwierz mi :) to jest właśnie ta demokracja , każdy siedzi u siebie przed tv po pracy, tak wygląda obecnie życie :O

Gość gość
30 latki stare:D 21 latki stare:D jezu ale wy macie nierówno pod tymi głowkami

Gość gość
oj widze ze tu jedna pani mnie ostro zmieszala z blotem, no coz, ciekawe skad wie ze olewam przyjaznie i ich nie pielegnuje. Mialy w moim zyciu miejsce pewne wydarzenia, zostalam wykorzeniona kilakkrotnie z miejsca zamieszkania nie ze swojej przyczyny, zyje na emigracji, wiele lat dalam sobie rade sama w obcym miejscu nim wrocilam tam gdzie jest moja rodzina a ta mi wyjezdza z tekstami. Moze miala to byc terapia wstrzasowa, no coz nie na kazdego ona dziala. A mialam zly dzien weszlam na ta strone.