Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibypocieszna

Potrzebuję pilnego przytulenia

Polecane posty

Gość ony
czyli jednak true love :classic_cool: wzruszylbym sie, ale.. hm, pozno juz :classic_cool: :D i nie o temacie mowie :p

Gość ony
spoko, jak kosmos bedzie chcial to wpadniemy na siebie przeciez :classic_cool: nie zebym byl nieuprzejmy... ale po cholere? :classic_cool: :D

Gość ony
ja tym bardziej :( czy ty mnie podrywasz? :classic_cool: bo gdyby nie to ze ci nie ufam to juz dawno bym sie dal :classic_cool: :D

mogłbys zaufac;-)wierz mi,nie pożałowałbyś;-)wiesz obecnie pisze z telefonu ,troche lipa bo mnie co chwile wylogowuje...takze jesli chcesz odezwim się na maila martalewa30@wp.pl...mam OGROMNĄ nadzieje,ze jednak zechcesz;-)

Gość wyłechtaj jej bobra
sama chce

Gość ony
chyba sredni pomysl dawac tu swojego maila jak sie ma jakies podszywy :classic_cool: :D no i jak mnie poznasz, moze tylko na kafe jestem taki zabawny (i to tez tylko wg siebie) :classic_cool: wiesz... co tu to tu, a co tam, to tam :classic_cool: :D

Gość ony
i masz tu najlepszy przyklad :classic_cool: :D

Gość ony
nic z tego nie będzie, nawet gdybym chciał :classic_cool:

Gość ony
podszywku, bez polskich znakow :classic_cool: :D

Gość ony
no ja mysle, ze ode mnie :classic_cool: :D a czytajac swoje posty chcialabys sie przekonac jaka ty jestes naprawde? :classic_cool: pomijam te twoja prowokacje ktora byla kurat bardzo sympatyczna :classic_cool: no ale to tylko prowo, wiec sie nie liczy :classic_cool: :D

co do tamtego tematu,naprawdę mi się z Tobą bardzo miło pisało;-) Chciałabym to "ciągnac" nadal,dlatego podałam swojego maila...bo naprawdę nie wiem kiedy ponownie bede na kafe,szkoda by było zaprzepascic taka okazje:-P ;-)

Gość ony
nie wiem czy chce sie przekonac :P :classic_cool: a powaznie mowiac to jaka mam gwarancje ze nie wystawisz mnie bo podobno mialo to juz miejsce wczesniej i koles sie wkurzyl :D lepiej nie ryzykowac wpadki :D :classic_cool:

Gość ony
:D teraz zaczyna sie test na iteligencje dla ciebie, bo podszywow bedzie coraz wiecej :classic_cool: :D ale akurat ma racje, bo jakos nie widze zebym zaufal na tyle, zeby dawac sie poznac po takim poczatku :classic_cool: :D ;)

Gość ony
wiesz, poza tym dziwnie sie czuje jak tak drazysz temat :classic_cool: :D

Gość ony
postaram sie :classic_cool: dobranoc ;)

Gość dfbdfdfdf
ile lat ma pielucha i skad jest?