Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibypocieszna

Potrzebuję pilnego przytulenia

Polecane posty

a w realu to jakbym przytulił tak ni z tego ni z owego dziewczynę, to by pewno uciekła i policję wezwała, albo wyzwała od brutali czy zboczeńców..

Gość ony
przynajmniej szczery, karty na stol :classic_cool: :D

ja mam takiego kumpla który się na mnie rzuca czasem, w sumei dwóch takich, a inni stoją i współczują :O traumatyczne przeżycie tul czule i ta jedyną :)

staram sie tulić czule, ale ostatnio to dziewczyna ledwo oddech mogła złapac, ja nie wiem astmatyczka jakać czy coś ;O w każdym razie ja dają z mojej strony wszystko z siebie.

a na chwile obecna to boje sie przytulac bo mam zarost a podobno dziewczyny to nie lubia na swojej skorze,,,czy to prawda?

Gość ony
kup soczewki :classic_cool:

a czy pocałowałybyście kogoś z wąsami?, ja takowe posiadam zgodnie ze stanem dzisiejszym..

bo ja bym miał obrzydzenie muskać dziewczynę z asmi, no chyba, że przekonany bym był o tym, że nie jest transwystytką

Same wąsy jakoś do mnie nie przemawiają, ale za to w połączeniu z fajną brodą - jak najbardziej. Ogólnie zarost jest lepszy od peelingu i masażera w jednym :D

@nibypocieszna Tak, mam pomysł. Być otwarta na nowe znajomości, być szczerą w poglądach, uczuciach. Mieć otwarte i ciepłe serce. Wtedy spotkasz drugie otwarte serca pasujące i nadające na tych samych falach ... Jeśli tylko się odważysz ...

a no to dobrze,,,, bo ja na dzień dzisiejszy nie chcę dziewczyny, no to wąsy zostawię, nie będą mnie dziewczęta kusiły;) świetnie! Wąsy to mój sygnał ! - 'Zostawcie mnie w spokoju, nie zbliżać się!'

Żona Małysza jakoś go z wąsami wzięła, więc są wyjątki potwierdzające regułę ;p nie uciekniesz przed fetyszystkami.

a wy dziewczyny.. no to jak to jest, macie tych swoich mężczyzn , czy jak to jest?

jak Małyszowa się w Małyszu zakochiwała to nen goły jeszcze na twarzy był, dopiero później jej taki numer wywinął... hhehehehe

@nibypocieszna No właśnie, czy odważysz się zaryzykować ew. problemy, porażki, potknięcia. Po drugie takie "potknięcia", "zranienia" to lekcje. Wiesz jednak że, bez ryzyka nie ma wygranej. Co z tego jeśli spotkasz swoją bratnią duszę a Ty i on będziecie "zamknięci" i wycofani? Nie bój się. Z tego co piszesz wybrzmiewa pewne doświadczenie i coś co pozwala mi uwierzyć, że nie wpakujesz się w jakiś strasznie destrukcyjny związek. Proszę, nie poddawaj się! @fiku, dzieki :D