Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibypocieszna

Potrzebuję pilnego przytulenia

Polecane posty

Gość ony
pieluch to tak srednio chyba :classic_cool:

jak dla mnie to ja lubie jak dziewczyny sie przytulaja, widok 2 mezczyzn natomiast jest dla mnie siwnstwem

Jacek, ja ufam ludziom, chyba aż za bardzo i stąd zawsze wynikają jakieś dziwne sytuacje. I za dużo razy na ludziach się już zawiodłam. Wiem, że nie warto myśleć stereotypowo, ale do facetów (szczególnie po tym, co widziałam w te wakacje) zraziłam się cholernie. Ale jakaś część każe mi wierzyć, że nie wszyscy są napalonymi zbokami, zdradzającymi na lewo i prawo ;)

chciałbym kiedyś aby nasze dzbany pełne miodu rozlały się i wtopiły w jeden nektar, aby nasz dotyk był jak skinienie różdżki, która przenosi nas w krainę magii, aby czworo oczu rozpoczęło taniec w ogniu namiętności okiełznanej tylko przez światło szarego dnia i codziennych obowiązków.

@nibypocieszna Widzisz, zaufanie komuś to coś co wymaga czasu. Jesteś rozumna, już wiesz, że zaufanie buduje się długo i łatwo je zburzyć. Jednak ja pisałem jeszcze o "otwartym sercu". Czyli mówieniu co czuję, robieniu tak jak czuję. Pamiętasz slogan Wiśniewskiego (taki piosenkarz) "Jestem jaki jestem". Otwarte serce oznacza że przedstawiasz swoje uczucia, leki, potrzeby bez oszukiwania i z godnością. Chodzi o to, że jak lubisz kogoś to mówisz "Lubie Cię". Jak pożądasz mówisz "Pociągasz mnie". Naturalność.

a tak w ogóle to czasami wyobrażam sobie tą moją jedną jedyną....siedzimy sobie na ławce w parku , jesteśmy tylko my dwoje, zimna zielona ławka i ptaszek, który specjalnie dla nas ułożył koncert...

,,,zacząłem bredzić........? wybaczcie, powinienem pozostać facetem. no to pogadajmy o motorach! ;)

Gość ony
jakiez to prowo? :classic_cool:

myśłisz, że mężczyzna lubi cytować czyjeś słowa? dla mnie jest to ujma na honorze

Jacku, wyznania swoją drogą, czasem trzeba zachować takt, mimo wszystko, mimo potrzeby bycia naturalnym. Zresztą niekiedy nie warto mówić - ktoś zwykłe "lubię cię" może wyolbrzymić...

kupiłem kurtkę skorzaną , lubić kurtki skorzane, boje sie troche bo chyba jest pol numeru zbyt ciasna, czy to wyglada na geja waszym zdaniem???? ;O

Kobieto, ach ty, która jesteś niczym piękne zdanie wyjęte z kontekstu....ach gdzież jesteś??

jakie motocykle posiadacie bądź chciałybyście posiąść?? no i czy faceci na rowerach, który jeżdża w kurtkach skorzanych na nich jako, że motocykl siedzi w serwise to obraz żałosny...jak to jest?

Gość ony
to ma byc prowo? :classic_cool: chyba nie wiesz co to prowo :classic_cool: :D

no tak rozrząd, ale to normalne jak motorek ma za sobą doświadczenia, co do nierządu....nie no lepiej się znam na rozrządzie ;)

Gość ony
gdzie sie zloszcze? :classic_cool: no i moze i chcialem... bo nie wiedzialem ze to ty :classic_cool: :D

Gość ony
sama sobie te okladke wydrukowalas tutaj :classic_cool: a juz chcialem przeprosic, po obejrzeniu dokladnie twojej stopki :classic_cool: ze moze przez podszywa wszystko, ale juz widze, ze jednak nie i dobrze kojarze..? :classic_cool: :D :p

Gość ony
i po co ci to? :p i czemu mi o tym mowisz? :classic_cool: to nie wiem juz :classic_cool: pewnie chcesz mnie wykorzystac :( :classic_cool: :D aa... kolejne prowo :classic_cool: :D