Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląąąąca

Co myślicie o tej sytuacji? Fcet nagle zerwał kontakt, mało tego...

Polecane posty

Gość myśląąąąąca
opuść ten temat kretynie.

Gość myśląąąąąca
a w ogole to skad jestes? moze sie spotkamy i powiesz mi to prosto w twarz, mądralo?

a w ogole to skad jestes? moze sie spotkamy i powiesz mi to prosto w twarz, mądralo?" bardzo chętnie umówię sie z tobą w Katowicach pisz na maila to dogadamy szczegóły spotkania

Gość zadna_wiedzy
Ale łatwo poszło tobie z regresem. Dwa razy nie musiałas prosić. Jeśli przez to spać nie możesz, to zadzwoń do niego. Wyczujesz w głosie czy cie olewa czy nie. Gorzej bedzie jak nie wyczujesz. Wtedy założysz nowy temat i będziemy dalej mysleć co robić :O

oj tam oj tam regres -najpierw sie spotkasz z myslaca a nazajutrz siadziesz na komunikatorze i uciekniesz z niego..a ona znowu bedzie pytala łaj? hihihihi.... a tak poza nawiasem to-czy autorka po dwoch stronach topiku nie zrozumiala ze facet po prostu ja olal? nie bedzie ten to bedzie nastepny! sztuka jest sztuka...jak mawiano w wojsku!

po dwoch stronach topiku nie zrozumiala ze facet po prostu ja olal? " i czy nie mam racji by dodała sobie słowo "nie" przed nickiem radzę jej to to ta sie burzy

Gość zadna_wiedzy
zdaje się, że autorka coś zrozumiała

Gość myśląąąąąca
uu jak mi przykro ja warszawka :(:(

Gość myśląąąąąca
to moze skype? bede wieczorem

Gość nimfommanka
uciekaj regres, bo myslaca ma cie na oku!

Gość myśląąąąąca
haha regres to kretyn i chce mu to udowodnic :D

Gość autorko jak na razie
to udowodniłaś zgoła co innego :classic_cool:

myśląąąąąca to moze skype? bede wieczorem" wydygałaś czy jak? ;)

Gość zadna_wiedzy
haha! Regres spierdolił jak twoj pan z opowieści. Przestraszył sie i bedzie temat szerokim łukiem omijał. Przy tobie facetom odwaga jakoś wyparowuje.

Gość zadna_wiedzy
zwracam honor regres, nie sądziłam, że tak łatwo myśląąąącej z toba pójdzie dajcie znać jak było ;)

Gość patogenny-stan
autorko przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem post humorzastej primadonny bo ona jedyna udzieliła ci mądrej odpowiedzi na twój temat i daje sobie rękę chlasnąć, że jest tak jak ona napisała

Gość myśląąąąca
wydygałam? niby dlaczego? jak chcesz to zapraszam do wawy :O

Gość myśląąąąca
no i wszystko jasne

Gość myśląąąąca
jest dostepny sale mnie nei widzi, moze napisaC?

Gość ewa 24
Ja mialam podobna sytuacje, rozstałam się z facetem, a on zaczął sie spotykac z inną dziewczyną. Wrócilismy do siebie po miesiącu i on ZERWAŁ Z NIA KONTAKT BEZ SŁOWA pewnie byłaś zabawką, pocieszeniem na złamane serce daj sobie sposób

Gość marysia1989
spotkało mnie to samo, po pierdoleniu o miłosci ..ze mu zalezy tak po prostu milczy od dwóch dni. chuj mu w dupe. olej cwela, powrotów nie ma,

Gość marysia1989
sama tak robiłam kilka razy w zyciu ..troche więcej niz kilka,,i to znaczyło ze mam tego kogos totalnie w dupie i to tak ze nawet nie chce mi sie czytac smsów od niego, byc może tak jest w twoim przypadku i moim.ale to nie mozliwe mi sie wydaję..bo koles totalnie oszalał na moim punkcie.takie rzeczy sie widzi, jak sie odezwie dam znac.

Gość ewa 24
K***a DZIEWCZYNY opamiętajcie się jęśli facet sie nie odzywa to najpewniej, z całą pewności i napewno ma Was w dup*e. Ma dziewczynę, żonę, a Wy jesteście tylko zabaweczkami bo wie, że choćby olał Was na miesiąc czy dwa to przyjdzie nasciemnia o jakimś wyjeździe, problemach i już ma Was w garści Miejci ku*wa godnośc!

Gość myśląąąąca
no ale nauczona doswidczeniem wiem ze faceci sie obrazaja, czasami o bzudry. a raz moj byly sie obrazil za cos czego nie zrobilam, a on myslal ze to ja i nie mial zamiaru sie odzyewac do mnie. ja sie odezwalam i sie dowiedzialam o co chodzi....

Gość ewa 24
to niech się obraża. a ile byliście/jesteście razem?

Gość ewa 24
Czy napisac jeszcze raz to co napisałam na poczatku? napiszę: rozstałam się z facetem na miesiac, on w tym czasie spotykal sie z jakąs dziewczyną, ale i tak do nie wydzwaniał. kiedy po miesiacu zgodziłam sie wrocic do niego urwał kontakt z tamtą dziewczyną BEZ SŁOWA. możesz nawet nie wiedziec ze ma lub niedawno mial koco. jestes na miejscu tej dziewczyny na 70%

Gość marysia1989
Ja mam miec godnosc?? mam jej za duzo..skoro spotykam sie z facetem co prawda jeszcze nie jest moim.ale kiedy mówi ze mu zależy.ze jestem jego marzeniem ,jedzie do mnie 100km na zawołanie,,i tu nie chodzi o sex bo sexu nie było.kiedy widze ze sie stara,ze jest inny od całej reszty dupków ,ze pisalismy i dzwonilismy do siebie co dzien to nie mozna tak po prostu tego zakonczyc milcząc. Trzeba byc totalnym dupkiem i skonczonym skurwy****!!! zdążyłams ie do niego przyzwyczaic i jakos uzaleznic a tu nagle cisza. kurwa tak sie nie robi!!i co sie okazuje ze ten" inny porzadny facet " okazał się zkonczonym dupkiem . brak słów.na to nie ma zadnej rady!!