Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląąąąca

Co myślicie o tej sytuacji? Fcet nagle zerwał kontakt, mało tego...

Polecane posty

Gość myśląąąąca
on sie z nikim nie spotykal przede mna, tylko pare miesiecy wczesniej z jakas panna, ona go olala ale jak ja sie pojawilam to podobno byla zazdrosna i podobno chciala sie z nim bzykac. moze skorzystał skoro ja mu dac nie chcialam :O widzialam ja jest duzo brzydsza niz ja...

Gość marysia1989
rozstałam się z facetem, a on zaczął sie spotykac z inną dziewczyną. Wrócilismy do siebie po miesiącu i on ZERWAŁ Z NIA KONTAKT BEZ SŁOWA pewnie byłaś zabawką, pocieszeniem na złamane serce daj sobie sposób pocieszeniem za złamane serce? poruchał i wrócił:) a jeżeli ja jestem w takiej sytuacji to przynajmniej nie dałam dupy .

Gość ewa 24
Marysiu, ja tylko grzecznie mówię, że miedzy ludźmi czasem mocno się pierd*oli i się rozstają. spotykając się z innymi osobami bo myślą, że to koniec, ale czasem do siebie wracaja, a wtedy takie przelotne znajomości się olewa...

Gość marysia1989
masz racje przelotne znajomosci . bo gdyby mu na tobie zalezało to raczej nie szukałby panienek tylko starał to naprawic. swoją droga szybko sie zadowolił. i to nie istotne czy zerwał z nią czy ona z nim, bo naprawde nie wiesz jak było. faceci to bajkopisarze, tez mam znajomych którzy dla mnie rozstalibys ie z pannami..ale taki facet to marny facet .

Gość ewa 24
Masz racje, jednak trzeba zdrowego podejscia. Jeśli ja kogos zostawiam to nie wymagam wiernosci, to byloby przegiecie - nie uważasz? Na jego miejscu tez szukałabym szybkiego pocieszenia bo rozstanie bylo dla niego dość ciężkie. Masz rację, że moze nie wiem jak bylo, ale moja sytuacja jest prosta. wiem czego chcę i mam w czterech literach jakis inne dziewczynki bo mi nie dorównają, a związki zawsze są trudne, nigdy nie jest idealnie i nie można tak myśleć, że bedzie idealnie... wiele rzeczy trzeba mniec gdzieś i patrzeć na FAKTY. TRZEBA MIEĆ PEWNOŚĆ, ŻE DOBRZE OCENIASZ SYTUACJĘ. ja mam. co byś zrobiła gdyby się teraz odezwał?

Gość ewa 24
Marysia, widzę, że nie jesteś jakąś szarą, głupią myszą więc wstań, otrzep się, ogarnij się i jeśli się odezwie to go olej. wiadomo, że jest ci zle bo cos tam sobie wyobrażałaś, ale chyba mu na Tobie nie zalezy. faceci tak mają częściej niż kobiety, że spotykają sie z kims bez zaangazowania uczuciowego, z nudów, samotnośći. Mówią co innego bo wiedzą, że dziewczyny muszą to usłyszeć

Gość marysia1989
odezwał się dupek. i nie zgadniecie co napisał. wysłał mi buzke ,tylko buzkę .nic nie napisał. . a co zrobie ? nic nie zrobie. postapie jak on, nie odezwę sie .tylko to nie bedzie trwało dwa dni .ja w ogólę mu nie odpisze,

Gość ewa 24
no i Zajebi*cie. Co to wogole ma być, jakaś buźka... On w ten sposób chce udawać, że nic się nie stało, jeśli mu powiesz, że wkurzyło Ci ze sie nie odzywal to zacznie tlumaczyc ze nie wie o co ci chodzi i odwracac kota ogonem.coś wymysli. a uźka jest po to zeby cos tam napisać, rozbroic cię i żeby juz nie umiała ocenić sytuacji i żebys nie wiedziala co myśleć kur*a oni mają to w genach!! daj dobry przykład innym:)

Gość jacus677
marysiu,myslę ze twój adorator zabalował u jakiejs cizi. a teraz to wytłumaczy brakiem czasu bądz czyms innym.sorki patrze na to okiem faceta

Gość marysia1989
Jacek patrzysz okiem faceta ale wczoraj kiedy nie mogłam zasnać pomyslałam dokładnie to samo. zwłaszcza ze dzien wczesniej pisał ze ma wolne.nic mi do głowy innego nie przychodzi tak naprawdę. a jedyne co mi pprzychodzi do głowy to to aby sie do niego nie odezwac. ma ktos inne pomysły?

Gość jacus677
napisz mu cos po czym zrobi mu sie głupio i przykro.

Gość andruty..787
własnie nie przyszło ci do głowy ze facet chce cie sprawdzic . czy bedziesz zabiegac czy tez go olejesz.i wytrzymał dwa dni bez odezwu?

Gość marysia1989
z ta pierwszą wersją było by mi łatwiej zyc:P)

Gość 4567890
dziwna sytuacja marysiu...napisz mu ze jest ci przykro ze tak postapił i jestem pewny ze facet ten wolny dzien przeznaczył na jakas jednorazowa dziunie..inaczej odezwał by sie

Gość myśląąąąąca
mozecie sie smiac ze mnie ale on jest mlodszy pare lat. twierdzil na poczatku ze jest dojrzaly na swoj wiek... w sumie nie powinnam byc zdziwiona...

Gość myśląąąąca
chyba faktyycznie cos w tym jest ze podswiadomie wybierami dupkow a pozniej szloch... ja na poczatku bardzo luzno traktowalam to znajomosc ale im dluzej sie znalismy tym bardziej sie angazowalam, kobiety juz tak maja...

Gość myśląąąąca
kurde laski ja musze wiedziec o co chodzi... boje sie ze cos zerobilam nieswiadomie... tylko pewnie nie odbierze jak zadzwonie...

Gość myśląąąąca
nie chce miec zlej opinii u jego znajomych... musze wiedziec.... chyba do niego napisze, co wy na to?

Gość myśląąąąca
napiszę: Mogę wiedziec dlaczego mnie unikaSZ? zrobilam cos zlego?

ja bym nie pisała unika Cię bo tak łatwiej nie umie w[prost powiedzieć ze go nie interesujesz już taka jest brutal prawda

Gość myśląąąąca
no wlasnie wolalabym zeby np z inna sie zabawil, albo zebym ja mu sie znudzila. ale boje sie ze moze ma o cos zal do mnie....

Gość ludzie sie ot tak nie zmieniaj
facet sie wzdrygnie jak to przeczyta. Lepiej nie pisz nic, albo zwykłe "wszystko u ciebie ok?"

Gość ludzie sie ot tak nie zmieniaj
twój sms jest mocno żałosny. Taki babsko-narzekający oddźwięk ma. Facetowi to się nie spodoba raczej

Gość myśląąąąca
no skoro jednego dnia jest ok wszystko a nastepengo urywa kontakt to chyba musi byc jakis powod,, boje sie ze ktos mu cos o mnie nagadal...

Gość olgierda borowska
najlepsze, co możesz zrobić, to PRZESTAĆ SIĘ ŁUDZIĆ. nikt mu nic nie nagadał, on po prostu nie traktuje Cię poważnie. nie zależy mu. jesteś tylko niewymagającą rozrywką, kiedy najdzie go chęć. dziewczyno, zamknij ten rozdział i idź dalej. nic nie pisz, tylko mu napompujesz ego.

Gość tez czasem mi niezrecznie
Czy ty się nim za bardzo nie przejmujesz? Masz straszne parcie na niego. Ile masz lat? Zakochałaś się czy co?

Gość myśląąąąca
to dlaczego mnie unikal?? tak mi dal do zrozumienia ze nie chce mnie znac, jakbym cos zrobila...

Gość myśląąąąca
ciezko mi w to uwierzyc ze mnie olal ot tak. miqalam nie raz taka sytuacje wiec nie o to chodzi ze nie znam facetow, po prostu nie sadze zeby byl tak wyrachowany..

Uwierz mała,faceci potrafią być cholernie wyrachowani i myśleć tylko o swoim dupsku.Jeśli masz jeszcze gdzieś tam dume,to pokaż ją i się do niego nie odzywaj.