Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląąąąca

Co myślicie o tej sytuacji? Fcet nagle zerwał kontakt, mało tego...

Polecane posty

Uwierz mała,faceci potrafią być cholernie wyrachowani i myśleć tylko o swoim dupsku.Jeśli masz jeszcze gdzieś tam dume,to pokaż ją i się do niego nie odzywaj.

Gość myśląąąąca
napisałam do niego....

Gość myśląąąąca
pisał ze niby był zajety, bla bla bla. powiedzialam ze mu nie wierze, a on ze porozmawiamy jak sie spotkamy. nastepnej nocy o 3 zadzwonil do mnie wstawiony pytal czy chce zeby do mnie przyjechal. bylam poza domem. powiedzial ze za chwile do mnie zadzwoni i sie rozlaczyl. cisza do tej pory, byl na komunikatorze. przynajmniej wiem ze ja nic zlego nie zrobilam, to jem sie znudzilo.

Odpuść sobie tego pajaca,szkoda Twojego cennego czasu,Żyje się tylko raz,także głowa do góry i zajmij się czymś ciekawszym niż rozmyślanie co zrobiłaś źle.To gówniarz,takich powinnaś omijać szerokim łukiem.

Gość myśląąąąca
wiem ze gowniarz i to doslownie, nie powiem ile ma lat bo wstyd :D nie przejmuje się tym, widocznie nie dorosl do pewnych spraw, po prostu mi przykro.

Gość loret de mar
Regres, czesto cie widuje tu, nie wnosisz nic madrego, wiec moze skancz na samym czytaniu, nie odpisuj, bo zal czytac