Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrewe

dlaczego kobiety tak nienawidzą kobiet z dużym biustem?

Polecane posty

Gość ken czastyn tyry
a tak z innej beczkii od jakiego rozmiaru zaczyna sie duzy biust? ja mam takie male c ale tydzien przd okresem mam dwa twarde baniaki tak jak teraz..moj facet uwielbia moje piersi sa takie mniej wiecej ze nie mieszcza sie w dloni..ja uwielbiam duze piersi u kobiet sama moglabym miec d gdyby sutki zostaly male nie raz jak widze sobie kobiete z cycami yo mysle jak zajebiscie wyglada siedzac na jezdzca gdybym takie miala to bylabym 100% pewna siebie. ale nienarzekam na ullicy baby gapia sie z zadroscia na moj biust i nie raz jakies chlopaki krzyczelili ze mam zajebiste cycki (mieszkam w hiszp tu mowia co slina n jezor przyniesiej a np jak ubiorepush ip to mam balony pod szyje imoge sobie sama lizac sutki haha..

Wielkie cycki to sa fajne ale na zgrabnej osiemnastce. W póxniejszym wieku to jest tragedia... Poza tym takie rzeczy jak jogging czy cycling sa średnio przyjemne. Ogólnie ciężko uprawiac sport więc dla osób aktywnych to porazka. Potem to obwisa a po porodzie... blee.

Gość ken czastyn tyry
mduzegobiustu moge pozazdroscic ale kobietom ktore maja brzuch wyrzezbiony i plaski jak deska to jest hardkor..niestety los obdarza duzym biustem raczej puszyste ale istniej szcesciary...najlepiej tez miec C dze do wagi okolo56,57 kilo zadbany brzuch wtedy jestes seks bomba wychudzone laski nie wygladaja dobrze...wspolczuje szczerze dziewczynom z mis a nie zlosliwie ale to jest okropne taki suteczek odstaje od plaskiej klaty napewno facet soe meczy ja bym myslala nad operacja teraz marry mi sie kwas hialuronowy dalby fekttaki jak mam na okres to by byla masakra

Gość żółty chmurek
a to dziwne że te ze średnim czy małym i są takie zadowolone - siedzą tna takim temacie jak ten i piszą, piszą, kłócą się, argumentują, po co? jak jesteście zadowolone ze swojego biustu, to po co tu siedzicie? np. taka adalis? rozumiem zrobić jeden wpis, ale kilka? chyba jednak macie kompleksy.. oczywiscie zaraz napiszecie że nie macie kompleksów, tylko MUSICIE trochę poargumentować, haha :)

Gość gdy byliśmy nastolatkami
Masz rację - najlepiej wygląda duży biust na szczupłym, ale nie chudym ciele. Gdybym jednak miał wybierać, to wolę laskę przy kości, ale cycatkę, niż szczupłą z płaską klatą.

żółty chmurek Siedzę bo nie rozumiem takich dziwnych problemów "MAM duze cycki i sa fajne i laski z malymi na 100% zazdroszcza" i jeszcze pisze tu jedna z drugą ze ta co ma male a nie ma kompleksow to napewno je jednak ma bo jak to mozliwe Dziwne jestescie i tyle

Gość ken czastyn tyry
mi sie jeszcze nie zdarzylo byc smutnej spowodu piersi. na codzien nosze push upy wiec wygladam bardzo korzystie ewidentnie cycki odstajaod reszty jest sexy wlozku tez slysze podniety na ich temat jak narazie kazda kolezanka ma mniejsze ale pamietam jak poszlam z facetem do baru i byla kelnerka z jakimis e lub f bez dekoltu no masakra sam seks sama czulam podniecenie

Gość nowercik
Na forach, ale też na żywo jest DUUUUŻO lasek które mają kompleks małego biustu, marzą o dużym, natomiast BAAAAARDZO rzadko spotyka się kobietę z dużym, która marzy o małym biuście. Nie ma też raczej facetów którzy lubią małe biuściki, chyba że jacyś z zapędami biseksualnymi.

Gość taTAMI85
Ale wy pojebani jestescie:O brak slow:O jakbysmy mogli wybierac jak chcemy wygladac to kazdy by wygladal jak model/modelka. Wiadomo uroda jest w cenie, ja mam male cycki i fakt kompleks mialam zawsze mega wielki, przez te gadanie facetow "z pzrodu plecy z tylu plecy" itp. dziewczyna sie naslucha za mlodu a kompleks na cale zycie zostaje! jakbym mogla wybierac chcialabym wieksze, ale czemu mam zaraz nienawidzic kobiet obdarzonych hojnie przez nature- podkreslam przez nature!bezsens kompletny!:O na szczescie mam ladna buzie i tym mi Bozia zrekompensowała:P hehe cos za cos, miss nigdy nie bede zyje i pozwala zyc innym...pozdro🖐️ A wkurza mnie ogolnie takie gadanie facetow wysmiewajace male biusty, toz to nie moja wina jest, co tu wysmiewac? bezsens kompletny...gadanie ze kobieta musi miec cyce duze, ja nie mam, mam dziecko ktore wykarmilam 14 miesiecy, uwazam ze jestem pelnoprocentowa kobieta!

Poza tym to ze mi moj biust odpowiada nie znaczy ze nie mogę wyrazic opinii czy lepszy jest maly czy duzy prawda???

Gość big cyc..,..
Ja mam D i wolalabym miec mniejsze B byloby super ,z balonami zawsze problem zeby dobrac kiecke, z dekoltem bluzki nie bardzo mozna ubrac bo sie wszyscy gapia ,jak w cycach pasuje to w pasie 2 rozmiary za duze ,biegac z nimi ciezej i tylko przyciagaja komentarze starych zbokow :/ jedyny plus to ,ze moge nimi swego ksiecia poddusic= jak marudzi twarz pomiedzy cyce i od razu spokojniejszy :) Polecam te metode wszystkim cycolinkom ;)

Gość You made me cry
Ja nie nienawidzę kobiet z dużym biustem, lubię swój. Pozatym nie spotkałam jeszcze osoby z sporymi piersiami bez nadwagi, więc nie wiem czego zazdrościć...

Gość dorota..28
Ja mam duży biust i odczuwam złość koleżanek w realu. Gdy zakładam wydekoltowaną bluzkę, do tego stanik push-up, moje piersi są naprawdę ponętne i wielkie - widzę jak ze złością patrzą mi w dekolt, czasami nawet robią nieprzyjemne aluzje. Jak jakaś z małym biustem założy bluzkę z dekoltem, to jej tak nie traktują, bo nie widzą w niej rywalki. A na forach też widzę tendencję do pocieszania się przez płaskie dziewczyny. A adali86, wiadomo że masz mały biust. Bo zaczęłaś od tekstu że nie obchodzi Cię, jakie mają inne, ale potem zaczęłaś bronić małych cycusiów, podając te same głupie argumenty : że nie obwisną. Przecież to logiczne, że piszecie je z zazdrości. Co z tego że mały biuścik może i nie obwiśnie na starość, skoro teraz nie ma wielbicieli? To ja już wolę duży biust teraz w młodości i maślane miny facetów, nawet jak kiedyś obwiśnie

Gość taTAMI85
No i sie dowiedzialam ze mam meza z zapedami biseksualnymi:O super!!! ja nie bede argumentowac ze male su super a duze obiwsna, male duze i tak obwisnie:P hehe Mam co mam nic na to nie poradze...moge sobie powiekszyc- balabym sie powiklan:P Jak wy wszyscy wygladacie jak wyjeci z zurnala to zazdroszcze wam wszytskim tak po prostu po ludzku🖐️

You made me cry Słuszna uwaga Nie ma co się oszukiwać Większość kobiet z dużym biustem ma nadmiar kilogramów Taka szczupła i cycasta kobieta to naprawdę rzadkosc

Gość ken czastyn tyry
ja to uwazam ze najcudowniejsze piersi maja japonki wiem to z filmow erotycznch:) sa idealne jedrne i piekne ale takie mega duze piersi to skrajnosc jak u piersi w rom a..jak wyglada taki upocony row niesmacznie tylko za mlodu nago ladnie ja bym jednak zostala przy duzym c lub malym e dla mnie to ideal i do tego dodac mega wytuningowany brzuch i jestes laska...ochydne jest natomiast jak laska ma male cycki a dzy brzuch z boczkami fuj!na to juz nie ma wymowek! mysle ze cialo typu joanna krupa jest najbardziej odpowiednie

dorota..28 Tak moje 75 C to mały biust:D A bronię bo z dwojga wolałabym mały Widzę koleżanki z duzym i z malym i widze ktory lepiej wyglada Po 30 stce jeden wisi po kolana a drugi nie:P

Gość wodka
nic nie mam do duzych biustow, mam mały, ale chciałabym miec większy, natomiast nie podoba mi się jak dziewczyny z duzym biustem takim DD wystawiają je na swiatło dzienne, ze prawie sutki widac, to jest żałosne, tak jakby tylko jeden wielki cyc szedł, nie widac osoby, tylko cyce.Dziewczyna musi być skromna, nie mowie o zakrywaniu sie, ale obnazanie sie z takimi dojami jest załosne.

Gość ggwsgwe
bidulki jak się pocieszają :( - że przecież wtedy jest baba gruba, na pewno z nadwagą, a przecież lepiej być chudą z płaskocycem - że i tak obwisną - że duży biust to pewnik że facet leci tylko na seks, a ich płaski cyc daje pewność że facet leci na ich bogate wnętrze - że nie można biegać itp... bidulki :( ale was to boli :(

Dobra dziewczyny Nie ma sensu pisać bo się mnie zaczynacie cepiac Nigdzie nie mogę popisac bo zaraz jakies dziwne podejrzenia Mam biust idealny i nikomu nie zazdroszcze Ale tak jak pisałam Gdybym miala wybierac czy maly czy dyzy to bym wybrala mniejszy Mniej z nim klopotu;) Pozdrawiam

Gość ggwsgwe
"Ale tak jak pisałam Gdybym miala wybierac czy maly czy dyzy to bym wybrala mniejszy" Tak, pisałaś. Jakieś 8 razy. Powtórz sobie to jeszcze kilkakrotnie przed lustrem, może kiedyś uwierzysz.

Gość taTAMI85
Nie zgadzam sie z twierdzeniem ze tylko babki przy kosci maja duze biusty, sama mam kolezanke szczupla wrecz chuda ktora ma duzy biust!!!!i mam tez kumpele gruba po prostu ktora ma maly wiec coz...nie raz widuje na ulicy dziewczyny nawet mlode szczuple i z duzymi cyckami wiec nie gadajcie bzdur ze kazda z duzym biustem jest "grubsza"!

Gość wodka
i co dorotko, podoba ci ze sie facet sie slini na twoje cycki i w jego oczach nadajesz sie tylko do łózka? własnie o tym mowie.super jest miec fajny duzy biust, ale fajnie tez, jak sie człowiek umie z nim obchodzić.

Ja po dwóch cązach mam duzy biust i nie mogę na niego patrzec. Kiedy ogladam zdjecia sprzed kilku lat, kiedy bylam zgrabna i tak fajnie proporcionalnie zbudowana to płakac mi sie chce. Wiem ze wroce do figury sprzed ciązy ale niestety nie w biuscie. Mialam fajne male piersi i bylam max zadowolona. Teraz mam duze i nie podobam sie sobie. No i wieksze powodzenie mialam jak bylam filigranowa z biustem B, niz teraz. Poza tym nie interesuje mnie czy faceci wola biusciaste czy nie ... ja nigdy nie narzekalam na zainteresowanie plci przeciwnej, sama sobie sie tez podobalam i mi to wystarczylo. Ale gdyby jakis facet polecial na mnie bo mam duze cycki - to ja z takim nawet rozmawiac bym nie chciala. To jest sprowadzanie kobiety do poziomu wielkich balonow i bardzo przedmiotowe traktowanie.

Gość wodka
znam dziewczyne ktora wywala na kazdym zdjeciu wielkie cycki, tak jakby to był jej jedyny atut, to mnie razi, a tak to niech kazdy bedzie zadowolony z malego badz z duzego biustu, nie ma sie o co kłocic:)

Gość ken czastyn tyry
dyskutujemy ale to bez sensu kazdy ma swoj gust ja podziwiam figure krupy i podobne...ale pogadajmy o penisach..natrafil mi sie kiedys taki sredni i nie bylo o przyjemne raczej zalosne a moja piersza milosc miala cienkiego jak olowek to byla porazka wiec kutas musi byc gruby! ostatnio na silowni taki przystojniak robil cwiczenie i w dresy mu sie tak napiely ze zarysowala mi sie przed oczami wielka pala w glowie mi sie zakrrcilo!rozmiar ma znaczenie!ja bym sobie moze powiekszyla biust ale nie silikonem tylko kwasem hialuronowym efekt jest piekny!i nie przesadzony malo ryzyka ...jaki sponsor?pokaze po operacji efekty:p

ggwsgwe To chyba ty masz jakies MEGA kompleksy skoro czepiasz sie nie tylko tych z malym biustem ale i osób ktore maja fajne średnie cyce Nie wiem o co Ci chodzi i skąd ta dziwne ataki Może jednak aż tak dumna ze swoich piersi nie jestes co?Skoro na słowo MAŁE reagujesz agresją i dziwnymi aluzjami?

Gość 423523
"To jest sprowadzanie kobiety do poziomu wielkich balonow i bardzo przedmiotowe traktowanie." aha, ale jak poleciał np. na Twoją twarz to już nie jest przedmiotowe traktowanie, tak? czy może trzeba lecieć tylko na osobowość, nawet gdy opakowanie jest odpychające? Biust to kobieca cecha płciowa. Czy chcecie czy nie - faceci na to patrzą. Tak jak kobiety patrzą np. na specyficzną dla mężczyzn muskulaturę (szerokie ramiona, wąskie biodra) ale wy nawet z biologią chcecie wygrać, śmieszne