Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony jak cholera

kochanka mnie wkurza

Polecane posty

Gość Xixileen
"1) ktoś zacytował Czechowa, zamiast napisać od siebie "kto zdradza żonę, zdradzi każdego". przywołując nazwisko autora powieści ktoś chciał zatem wesprzeć swoją opinię autorytetem Czechowa. po to się cytuje z podaniem nazwiska." Może i tak własnie było, że chciał się podeprzeć autorytetem i mu nie wyszło... : D - bo Czechow - wiadomo, jak większość artystów... ale mniejsza z tym i zmoralnością artystów. :) :P Chociaż z drugiej str. może wzmianka o Czechowie miała mieć wymiar tylko informacyjny, merytoryczny? Kto wie? ale znów wchodzimy w filozofie i intelektualne rozważania, a ciekawiej jest, kiedy się mówi o człowieku. :)

- Nie denerwuj się. Spoko z ciebie gość. Ty tylko zdradzasz. :-). naprawdę uważasz, że jesteś w stanie mnie zdenerwować? nie zdenerwowałeś mnie, tylko rozczarowałeś :-(. dobrze zacząłeś z tym Czechowem, miałem nadzieję na interesujaca dyskusję, a tu...flak!

- Chociaż z drugiej str. może wzmianka o Czechowie miała mieć wymiar tylko informacyjny, merytoryczny? Kto wie? kto wie ... a może chodziło o prawa autorskie :-). autor pewnie nie powie :-)

Gość yhyy
za każdym razem jak czytam ten temat na gł .str - noo nie mogę i muszę się uśmiechnąć :)))))))))) kochanka mnie wkurza :)))))))

- A o czym tu dyskutować. Sam sobie doprawiłeś "gębę". o rany, człowieku, dasz już spokój z ta literaturą, czy znowu zwiniesz uszy po mojej merytorycznej odpowiedzi na temat "doprawiania gęby"? nie wystarczy umieć czytać, trzeba jeszcze rozumieć to, co się czyta. ty chyba masz z tym problem :-(. - To nie o tobie czasem? być może. ale jeśli przeczytałeś to: "Przyczyny tego socjopatycznego zaburzenia zostały w wyniku badań zawężone do kilku czynników. Jedną z głównych przyczyn zachowań socjopatycznych są prawdopodobnie nieprawidłowości neurologiczne, głównie w obrębie płata czołowego mózgu. Obszar ten jest również powiązany z warunkowaniem strachu. Niewłaściwa budowa czy aktywność chemiczna w tym obszarze mózgu może być spowodowana nienormalnym rozrostem (być może uwarunkowanym genetycznie), chorobą mózgu, albo urazem. Teoria ta poparta była wieloma badaniami z wykorzystaniem pozytronowej tomografii emisyjnej (PET), która wyraźnie pokazuje metaboliczną aktywność neuronów w mózgu (Sabbatini, 1998)" ...to musisz sobie zdawać sprawę z tego, że brzydząc się mną, brzydzisz się chorym człowiekiem. z powyższego wynika, że ja jestem chorym człowiekiem, a ty dupkiem (brzydzisz się chorego człowieka). zastanów się lepiej 3 razy, zanim znów coś do mnie napiszesz.

Gość Wiesz gdzie mam tego
Lubię to zdanie, więc sobie powtórzę. A nie mówiłam. Taka twoja natura.

- Lubię to zdanie, więc sobie powtórzę. - A nie mówiłam. Taka twoja natura. i tak będzie najlepiej - mów sama do siebie :-). możesz tu, na forum, nie przeszakadza mi to :-) lubię dziwaków.

:)

Gość zadna_wiedzy
żona, mąż, dziewczyna, chłopak, sąsiad mnie wkurza, to nuda. Za to kochanka, to co innego. Tylko po co autor do niej wraca? Polubił ją, zaprzyjaźnił, zauroczył, zakochał, przyzwyczaił? Ale jak zwykle wymiga się od odpowiedzi. :) Teraz wiemy komu temat się podoba-zdrajcom:) I tym , co piszą pracę o zdradach w czasie kryzysu :) Może jeszcze ewentualnie tym, co się przygotowują do bycia kochanką :D Bystry ten autor!!!

Ciekawe, kiedy te twoje kobiety zorientują się z kim mają do czynienia. A raczej z CZYM. Tedziu Bundy.

- Tylko po co autor do niej wraca? Polubił ją, zaprzyjaźnił, zauroczył, zakochał, przyzwyczaił? Ale jak zwykle wymiga się od odpowiedzi. brakowało mi ciebie tutaj :-) ale odpowiedź na pytanie jest prosta i już dziś padła: Aliudque cupido, mens aliud suadet. - Teraz wiemy komu temat się podoba- Może jeszcze ewentualnie tym, co się przygotowują do bycia kochanką jeszcze cię to boli? nie wiedziałem. przecież to był żart. - Bystry ten autor!!! nie wiem skąd ten wniosek. naprawdę.

- Ale jak zwykle wymiga się od odpowiedzi. udzieliłem odpowiedzi na większość pytań. niektóre odpowiedzi zawarte były we wczorajszym filozofowaniu, które cię znudziło. stwierdzenie "jak zwykle wymiga się od odpowiedzi' zawiera zatem błędne założenie.

Gość zadna_wiedzy
kochanka powinna wiedzieć z kim ma do czynienia. :) Mnie nic nie boli. Zapamiętałam to i bardzo mnie to rozbawiło. Lubię ludzi, którzy mnie rozśmieszają. Nie musisz obchodzić się ze mną jak z jajkiem. Jak coś do mnie masz, to wal śmiało. Twoje walenie jest przezabawne :D

- kochanka powinna wiedzieć z kim ma do czynienia. Mnie nic nie boli. Zapamiętałam to i bardzo mnie to rozbawiło. Lubię ludzi, którzy mnie rozśmieszają. Nie musisz obchodzić się ze mną jak z jajkiem. Jak coś do mnie masz, to wal śmiało. Twoje walenie jest przezabawne. acha. ok. :-)

Dalej tokujesz. Poklasku brak? Sus magis in caeno gaudet quam fonte sereno

Gość zadna_wiedzy
Zaraz znudziło. Nie zawsze się może pofilozofować. Miałam opuścić temat po pierwszej wypowiedzi, więc nie narzekaj ;) Ja nawet podejście do ciebie zmieniłam. Zauważyłeś? Ale o zaimkach z wielkiej litery zapomnij!

- Sus magis in caeno gaudet quam fonte sereno no proszę, czyli jednak potrafisz się uczyć. teraz cytujesz tak, żeby być pewnym, że się nie zbłaźnisz :-) - Miałam opuścić temat po pierwszej wypowiedzi, więc nie narzekaj - Ja nawet podejście do ciebie zmieniłam. Zauważyłeś? nie zauważyłem. na gorsze :-) - Ale o zaimkach z wielkiej litery zapomnij! nawet bym nie chciał :-).

Gość zadna_wiedzy
Przecież kobiety wiedzą, że facet to świnia. Więc czym tu się dziwić? W dodatku to świnie wygodne. Zdradę tłumaczą cynizmem i egoizmem i myślą, że jest po sprawie. Wkurzony, a ty jakie masz zdanie na temat kobiet? Każda kobieta, to...? Kochanka jakoś wpłynęła na twoje zdanie na ich temat? :)

:D fikaj, popisuj się. Ciekawi jesteśmy, bo ciężko spotkać takiego "obcego" na żywo. Tylko kafe daje możliwość poznania takiej kreatury.

- Przecież kobiety wiedzą, że facet to świnia. Więc czym tu się dziwić? W dodatku to świnie wygodne. Zdradę tłumaczą cynizmem i egoizmem i myślą, że jest po sprawie. ...a piszesz to w związku z jakąś moja konkretną wypowiedzią, czy tak to tak ogólnie o mnie? - Wkurzony, a ty jakie masz zdanie na temat kobiet? Każda kobieta, to...? ...kobieta. - Kochanka jakoś wpłynęła na twoje zdanie na ich temat? nie. a niby dlaczego miałaby wpłynąć?

Nerwy to jednak słabe masz. :D Tedziu

Gość zolza aga
a co wy tu moralna ocene autora przyszliscie wystawiac?? chyba to troche zbedne, bo jak wspomnial nieraz ma swiadomosc tego co robi, a swoja droga autora pozdrawiam, uwazam ze to inteligentny i interesujacy facet..:)

Gość takie tam duperele
Autor to interesujący i inteligentny facet????? Chyba upadłaś (-eś) na łeb wprost w psie gówno :D Przecież to zwykły qrwiarz i oszust!

Gość zolza aga
a to wg ciebie sie wyklucza?? nie mozna byc np. inteligentnym oszustem?? ..wiecej wyobrazni i mniej chamstwa moze co..

- Nerwy to jednak słabe masz. Tedziu wiesz co...jednak lepiej było czytać te cytaty z Czechowa. - a swoja droga autora pozdrawiam, uwazam ze to inteligentny i interesujacy facet.. dziękuję, ja również pozdrawiam i również uważam, że autor to inteligentny i interesujący facet :-) - Przecież to zwykły qrwiarz i oszust! kłamca! nie oszust tylko kłamca! ranu boskie, czy tak wiele trzeba rozumu, żeby kogoś umieć obrazić?

- a to wg ciebie sie wyklucza?? nie mozna byc np. inteligentnym oszustem?? powiem więcej, żeby być oszustem trzeba być choć trochę inteligentnym :-) kłamcą może być byle kretyn :-).

Gość Xixileen
"Teraz wiemy komu temat się podoba-zdrajcom I tym , co piszą pracę o zdradach w czasie kryzysu Może jeszcze ewentualnie tym, co się przygotowują do bycia kochanką " Zadna_wiedzy, ciekawi mnie, do której grupy mnie zaliczysz? :) A siebie? :) chyba by trzeba stworzyć jeszcze jedna kategorię, hmmm? ;) bo skłamałabym, gdybym powiedziała, że mnie się ten temat nie podoba. ;) A Ty? ;)