Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gghghhghghghh

Gadałam z facetem na czacie. Jest kolekcjonerem dziewic , masakra !!:/

Polecane posty

Gość gghghhghghghh

Co za idiota, spotyka sie tylko z dziewicami ,rozdziewicza i szuka kolejnych :O

Gość Ave Cesar
podejrzewam że gawędziarz w wieku gimnazjalnym :)

Kazdy ma jakies hobby ... nie no zartuje ... jakos mam dzisiaj dziwne poczucie humoru :) jestem nie do zniesienia A tak na serio ... do tanca trzeba dwojga wiec watpie zeby mial icha duzo na swoim koncie no chyba ze jest kasiasty i wykorzystuje slabe dziewczyny i ich sytuacje

Gość gghghhghghghh
wiecie co pisal ? Ze dla faceta przebicie błony to cos wyjątkowego , ze gdy dosiada dziewiczą dziewczyne czuje się jak prawdziwy facet jako ze ja jestem dziewicą probowal mnie namowic na spotkanie. 30latek...

Widocznie jest zalosny w lozku i probuje sie dowartosciowac poprzez seks z dziewicami bo one nie maja zadnego doswiadczenia... I to nie prawda ze faceci nie lubia dziewic ... sa i tacy ktorzy wlasnie takich dziewczyn szukaja :) i nie chodzi tutaj o glupie zaliczanie czy bycie tym 1

Gość 002112251122111
Młode dziewczyny leca zazwyczaj na starszych ,są naiwne i robią to co facet chce . Te starsze chcą w kocnu pozbyc sie dziewictwa, najczesciej są niesmiale ,ciche i nie potrafią odmowic a takie pojebusy to wykorzystują.

Gość Ave Cesar
No ale o co chodzi. Nawet zakładając że to nie gawędziarz który dziewicę widział raz na redtube.com to ma chyba prawo czuć jak się czuje. Jeden lubi wino marki wino a drugi dziewice. De gustibus non es disputandum czyli o gustach sie nie dyskutuje :)

Gość okulistaaaa
a ty mu uwierzyłaś :D juz widze, jak dziewice spotykaja sie z facetem z chata na sex :D

Gość o kurvavavavvavavv lld
racja, dziewica przestraszona i bojąca sie seksu umawia sie z obcym facetem na czacie na rozdziewiczenie hahahahha :D

Gość o kurvavavavvavavv lld
facet to mitoman i idiota ,nic wiecej, na czatach jest pelno bajkopisarzy ,tylko potrafią fantazjowac :O

Gość Ave Cesar
------>002112251122111 A co ty tak tych facetów wyzywasz? Gwałcą te dziewice czy jak. W końcu trafiają się też takie kobiety które chcą się pozbyć dziewictwa w sposób szybki i w miarę bezbolesny. I facet co ma w tym wprawę jest wtedy na wagę złota. Nie wiem czy wiecie ale w niektórych społecznościach defloracji dokonuje OJCIEC pana młodego. Żeby było szybko i fachowo.

Gość offerma..............
gghghhghghghh wiecie co pisal ? Ze dla faceta przebicie błony to cos wyjątkowego , ze gdy dosiada dziewiczą dziewczyne czuje się jak prawdziwy facet" bo to prawda

Gość Ave Cesar
Ale co prawda? Że ON czuje się jak prawdziwy facet? Jeśli tak mówi to pewnie tak jest. Co oczywiście nie oznacza że każdy facet przebijając błonkę czuje się jak prawdziwy facet. Ja np nawet parząc sobie rano herbatę tez czuję się jak prawdziwy facet. Może po prostu jestem prawdziwy facet ? :)

Gość żenua :D:D:D:D
Żal mi tego faceta, czyli bez dziewcy nie jest facetem? Moze jest eunuchem albo hemafrodytą ?

tylko raz dziewczyna się naprawdę oddaje facetowi - i to jest ten moment

Gość Ave Cesar
Dziewczyna się oddaje facetowi? Dobry żart.

Gość Ave Cesar
Niektórym pożal się boże facetom wydaje się że dziewczyna im się "oddaje" a zupełnie nie widzą że ona się nie "oddaje" tylko im powróz na szyję zakłada :)

nie musisz, poradze sobie

Ave Cesar Niektórym pożal się boże facetom wydaje się że dziewczyna im się "oddaje" a zupełnie nie widzą że ona się nie "oddaje" tylko im powróz na szyję zakłada" może tak było kiedyś, kiedy się to wiązalo z małżenstwem

Gość Ave Cesar
Niekoniecznie. Mówiąc wprost jak facet dostanie d... chodzi jak oczadziały. I laska robi z nim co chce. Akurat małżeństwo nie jest priorytetem dzisiejszych kobiet.

Masz racje :) w 90% przypadkow to prawda i nie ma co z tym polemizowac bo to oklamywanie samego siebie :)

a laska nie chodzi jak oczadziala jak straci z danym dziewictwo? chyba jeszcze bardziej

poza tym zawsze pamięta kto był jej pierwszym

to koło powinno się zamykac na zasadzie prawiczek + dziewica