Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksowna 30tka

jak uwieść 40latka

Polecane posty

Gość seksowna 30tka

juz wiem ,ze mu sie podobam, kilkakrotnie mi to powiedzial, teraz chce mi pomoc zawodowo Podczas ostatneigo spotkania uswiadomilam sobie, ze on jest strasznie seksowny Nie wiem jak tego dotychxzas nie zauwazylam ;) powiedzcie jak uwiesc, dojrzalego faceta, ma wysokie stanowisko, odpowiedzialne, kieruja duza liczba osob, dobrze sytuowany, nie lubi palacych kobiet, raczej tradycjonalista, ale ! widac, lubi odrobinke szalenstwa Jak spowodowac, by za mna szalal? :D nawiazywac kontakt? czy tez czekac na jego ruch?

Gość Ave Cesar
Co masz na myśli mówiąc uwieść?

Gość bhamber
Piszesz ze jestes seksowna 30tka, a nie wiesz jak faceta uwieść? Zmien nicka moze.

Gość seksowna 30tka
uwieść? znaczy - aby przez jakiś czas jadł mi z ręki, szalał za mną, spełniał każde moje życzenia, ot taka księżniczka przez chwilę ;) jestem seksowna, ale każdy facet jest inny, ja dotychczas znałam, obracałam się w towarzystwie rowieśników i młodszych meżczyzn A miedzy 26-30 letnim facetem a 40-43 latkiem jest różnica ..... i nie bardzo wiem, jak podejść do takiego 40latka :)

Gość seksowna 30tka
hahahahahaha dobre :) ale mojego problemu to nie rozwiązuje :) chyba poszukam forum dla facetów ;) tam powinni wiedzieć, jak poderwać 40latka :)

"uwieść? znaczy - aby przez jakiś czas jadł mi z ręki, szalał za mną, spełniał każde moje życzenia, ot taka księżniczka przez chwilę " I tylko tyle? To są kaprysy hodowcy a nie zdobywcy. Psa sobie uwiedź. Będzie jadł z ręki, szalał za Tobą na spacerach, spełni każdy aport i każde podaj łapę. Ot, będziesz taka psia królowa przez chwilę. Jeśli ten facet nie jest pokroju psa, któremu wystarczy wdzięczność pani, to trzeba się nieco wysilić. Jak? Oto jest pytanie... :P

Nic nie musisz robic. 40 latkowie zwykle maja parcie na mlodsze kobiety (kryzys wieku sredniego i te sprawy...). Facet bedzie wniebowziety jesli sie domysli ze moze sie podobac mlodszej kobiecie, a jak ona wyglada, to juz ma znaczenie drugorzedne. Co prawda, w cenie sa raczej mlodsze od ciebie, takie dwudziestki, dwudziestoparolatki, no ale skoro piszesz ze jestes seksowna, to moze jakos przejdzie twoje 30.

Gość a po co czarny?
no jak ma dobre wpływowe stanowisko co cię podnieca to wejdź pod biurko i zrób mu z finałem :-)

Gość Ave Cesar
""uwieść? znaczy - aby przez jakiś czas jadł mi z ręki, szalał za mną, spełniał każde moje życzenia, ot taka księżniczka przez chwilę" Ależ się uśmiałem. Tacy idioci nie dożywają czterdziestki. Musiała byś wśród bezdomnych meneli poszukać.

Gość seksowna 30tka
moze z tym uwiedzeniem i opisem przegielam, ale nie chce z nim zwiazku zadnego, rodziny itd chcialabym przezyc kilka randek, ekscytujacja itd wiem, ze on ma mozliwosci, aby tak bylo i finansowe i wynikajace z osobowosci myslicie, ze sam wiek wystarczy? nie wiem Ale mlodych dziewczyn nie traktuej powaznie, uwaza, ze sa niestabilne emocjonlanie i kazdy mysli, ze zlapie bogatego meza i jego portfel Ze mna duzo rozmawia, czesto jak z przyjacielem Mowim sobie wiele rzeczy dot pogladow na zycie, zwiazki, ludzi, relacje rodzinne itd

Gość cel1988
można poćwiczyć na czacie na http://sexromance.eu a później zdobyte doświadczenie wykorzystać w realu

Gość hmm tutututhmmmmm
heheh mysle, ze jak ona ma 40 a ty 30 to nie bedziesz musiala sie wysilac :D pewnie na sama mysl o tobie mu staje :D