Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVELKING75

INFEKCAJ POCHWY PO ANALU..................

Polecane posty

Gość EVELKING75

DOSTAL OCHRZAN ZA TO CO ZROBIL A JA MAM TERAZ JAKAS INFEKCJE :o SWEDZI MNIE PIPKA I MAM TAKI DZIWNY SLUZ.. JAK TO WYLECZYC. ??????

Gość Angelika19
Idź do ginekologa przepisze ci jakieś globułki albo maść

Gość a ja robie
ogniem :P

Gość MajkaaaMajkaaa
Idz do ginekologa. Sama nie wyleczysz sie. I uwierzyłabym ze to bylo bez twojego pozwolenia gdyby to był gwałt...

Gość To przeyebane. Bez gina sie
nie obejdzie, a te bakterie bardzo trudno wyleczyc wiec leczenie jest zmudne i dlugotrwale.

Nie wiem czy długotrwałe i żmudne ale nie wolno z nim zwlekać, żeby nie doszło do gorszej infekcji.

Gość EVELKING75
ale przeciez nie powiem o tym ginowi!!!!!

Nie mów mu niech zgaduje co ci jest ;) A co mu będziesz ułatwiać pracę. W końcu jak bierze kasę to niech się trochę wysili.

Gość tak to jest właśnie
Dorosnąć do seksu a nie do tego zeby teraz isc do lekarza i powiedziec o co chodzi :/ ŻENUŁA. A tak swoją drogą pogratulować faceta.

Gość EVELKING75
no oczywiscie, pojde do gina i powiem mu," sluchaj stary, moj facet zapial mnie w tyłek a potam w ci*ke i efekt jest jaki jest! :O " wstydze sie po prostu.

Gość EVELKING75
no jasne, sama sie zgodziłam na takie chorobsko :o glupia nie jestem i dobrze wiem ze nie powinno sie tak robic. inna flora bakteryjna przed wszystkim . mial byc anal i juz koniec a tu taki supruise.......

moj facet tez mi kiedys wpakowal po analu i nie czekal na zgode.. po prostu wyciaga z .. wklada do.. i nawet nie zdazysz powiedxziec ze nie..

Gość EVELKING75
i co inka, tez cos wtedy złapałas?

tak, mialam wtedy syfka. nie poszlam do lekarza bo bylo mi glupio. po jakims czasie samo przeszlo ale okropnie sie meczylam! bolalo to i swedzialo. mialam takie kaszkowate uplawy.. jedyne co robilam to wydlubywalam je palcem, oplukiwalam pod woda i dalej.. nie wiem czy to mi pomoglo czy samo przeszlo ale bylo ok

Gość EVELKING75
no wlasnie ja teraz takie mam :o a po jakim czasie ci przeszło?

Gość rthsgdffry
inka nie przesżło ci, niektorych objawow nie widac poprostu znikaja. tak jak grzyb u facetow, ciebie piecze swedzi uplawy a u niego nic a ginek przepisuje obydwojgu leki. takie zaniedbanie moze prowadzic do powaznej choroby, zrob se badania u ginka, powiedz ze byłas na basenie i moglas cos zlapac z cusdzego recznika czy cos.

Gość EVELKING75
no chyba ze tak. bede musial pojsc bo az czerwona jest :(

Gość rthsgdffry
idz , najlepsza sciema ze cos zlapalas na basenie, w hotelowych basenach daja wlasne recziki, sa sauny, sa jakuzi, łatwo tam cos zlapac. albo w wc na jakiejs staji paliw bo jestes przedstawicielem handlowym. dostaniesz globulki i masc, facet dostanie tez jakies talbetkii macs do stosowania przez chyba 2 tyg. niestety 2 tyg abstynencji.

Gość POwrot Trolla VII
hahahahaha idz powiedz ze bylas na dworze no i ze na serio nie wiesz ze chyba przez wiatr cie zapylilo ginekolog na bank nie bedzie wiedzial ze to od osranego kija :classic_cool:

Gość rthsgdffry
OBJAWY: swędzenie pieczenie (pieczenie i ból nasilają się po współżyciu i przy oddawaniu moczu) charakterystyczne upławy (gęste, białe do żółtych, serowate, tj. niejednorodne z grudkami) zaczerwienienie i obrzęk sromu oraz linijne pęknięcia skóry Jako źródło zakażenia drobnoustrojami wymienia się przede wszystkim stosunki seksualne, jednak wbrew pozorom nie jest to główna przyczyna infekcji. Najczęstszym powodem pojawienia się choroby jest bowiem samozakażanie szczepami grzybiczymi pochodzącymi z dolnego odcinka własnego przewodu pokarmowego, którego przyczyny nie są do końca wyjaśnione. Istotną rolę w wywoływaniu infekcji grzybiczych pełnią natomiast z pewnością niewłaściwe nawyki higieniczne, obejmujące zarówno zaniedbywanie higieny codziennej (szczególnie w czasie krwawienia miesięcznego), korzystanie ze wspólnego ręcznika czy kostki mydła, jak i nadmierne przywiązywanie wagi do czystości, tj. częste irygacje pochwy czy stosowanie mydeł o silnym działaniu bakteriobójczym i intensywnie zasadowym odczynie. Siedliskiem grzybów i bakterii są także zazwyczaj publiczne sanitariaty, baseny i sauny.

mi przeszlo jakos po dwoch tyg. a z tymi lekarzami to roznie bywa.. ja np mialam grzybka i dostalam leki.. a moj facet nie.. :/ zwrocilam jej uwage powiedziala ze nie da mi nic dla faceta..a z tego co wiem to fgacet tez powinien cos dostac

Gość rthsgdffry
U osób prowadzących aktywne życie seksualne grzybica jest problemem obojga partnerów, dlatego kuracji powinna poddać się nie tylko kobieta, ale i mężczyzna, u którego infekcja w większości przypadków przebiega bezobjawowo.

Gość EVELKING75
do tego dzisiaj zaczeły mnie bolec cholernie jajniki jak na okres :o mimo ze mam dostac dopiero za 2 tyg........ zarejestrowalam sie do gina , najblizszy termin 25 listopada!!!!!!!!! co ja mam zrobic zeby to złagodzis jakos? lechtaczka mi nawet spuchła

Gość EVELKING75
matko, nie lechtaczka tylko wargi sromowe. sory za blad ale jestem naprawde zdenerwowana

Gość pewna38latka
Zrób nasiadówkę lub przepłucz ją przynajmniej azulanem..a najlepiej kup globulki propolisowe w aptece..powinno Ci nieco ulżyć

Gość EVELKING75
wiem ze pewnie wyjde na glupia ale jak sie robi taka nasiadowke? /